|
|||||||||||
|
|
#36661 | |
|
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
|
|
|
|
#36662 | |
|
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() A tek mu slijedi pravi pakao. ![]() ![]()
|
|
|
|
#36663 | ||
|
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
|
||
|
|
|
|
|
#36664 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Vjerni Navigon je otišao u povijest, više se ga se ne može kupiti ni skinuti, niti će biti updejtan. Dajte preporuku za neku offline navigaciju za tablet/mobitel Android koja se redovito updejta sa pozicijama fiksnih kamera. Može biti i plaćena, bolje iskrcati 500 kn nego policiji 2000 kn, Čujem da su sada u Zagrebu posijali hrpu kamera po cestama. Waze mi nije baš simpatičan, valjda ga ne koristi dovoljno ljudi kod nas, pa mi se i ne čini baš pouzdan. |
|
|
|
|
|
#36665 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Jedino Waze i radi sve to što tražiš. Here je odličan, ali nema radare. Druga (i bolja) opcija je da kupiš nekog od novijih Garmina koji imaju lifetime upgrade karti i u njega ubaciš file s radarima koji ti je dostupan za skidanje. Set & forget
|
|
|
#36666 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Hvala na infu! Skinuo waze, ali i on koji bi trebao biti real time kaska. Prije 3-4 tjedna je prebacilo fiksnu kameru sa jedne lokaciju na drugu, na wazeu je i dalja stara lokacija. Ja sam mislio da je fora sa wazeom da korisnici sami ažuriraju stanje i lokacije patrola/kamera? |
|
|
|
|
|
|
#36667 |
|
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
|
|
|
#36668 |
|
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Pa korisnici i ažuriraju stanje i lokacije patrola murije i ne fiksnih kamera i radara. Fiksne ažurira sam Waze.
|
|
|
#36669 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
https://www.waze.com/livemap?zoom=14...7&lon=15.97919 |
|
|
|
|
|
|
#36670 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Pa ažuriraj onda ti sam, ako znas da je to po novome Naravno ako app to omogučuje A ja preporucujem mireo navigaciju Jeftina i ok |
|
|
|
|
|
|
#36671 | |
|
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
|
|
|
|
#36672 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Kako onda motocikli prežive 20 i više godina a da se motor nikad ne otvara. 6000rpm im je normalno kao na dizelu 1500, veselo se vrte do 14-15000 i niti nakon 20 godina ne troše ulje i ne pokazuju znakove umora. Da ne kažem kako se vozi kad izađeš na otvorenu cestu - svaki izlazak iz zavoja pun gas do blokade. |
|
|
|
|
|
|
#36674 |
|
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Kakve taj čovjek proljeve može izvaliti je čudo. Ugrijati motor prije ganjanja, lagano ohladi malo prije gašenja, i nema problema. Naravno dobro ulje u motoru i redovne izmjene i nemaš problema. |
|
|
|
|
|
#36676 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Dugačak je komad ravne ceste, pri kraju se s lijeve spaja sporedna cesta sa znakom STOP pod kutem koji je idealan za šmugnut na glavnu pri velikoj brzini, budući da imaš dobar pregled trake na koju se spajaš, a s desne strane je visoko grmlje. Crte su crtane tako da su uračunali znak STOP, puna crta je možda 10-ak metara šira od raskrižja. I kad neko ne stane i izleti velikom brzinom, on je već u području isprekidane crte dok ti pretičeš. |
|
|
|
|
|
|
#36677 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Pokušao sam u želji da nekoga spasim od kazne, ali mi ne da staviti oznaku fiksna kamera. Nakon toga googlao, i vidio da piše da samo land manager za pojedinu državu može staviti fiksne kamere. |
|
|
|
|
|
|
#36679 |
|
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Ako je tamo ogranicenje 50-60, ne vjerujem da je vise, pa koliko se đikan trebao voziti da se sobali na krov?!
|
|
|
|
#36680 |
|
Premium
|
Nisu tu bile visoke brzine, sve se odigralo u tih 10-ak metara, nema tragova kočenja koliko sam vidio. Samo ljudska glupost i živciranje. Ovako, na prvu, budući da sam stalno tamo - Ford se išao parkirat na nos u ogromno mjesto, BMW je stao, svi su nervozni, a ova Astra/Corsa ga je iskoristila za odskočnu rampu. Ograničenje je 50, par desetaka metara kasnije je 40, 60-ak je redovna brzina. To se desilo oko 8 ujutro, u to vrijeme je gužva i stop&go promet. Inače, nedajbože da se probaš tamo parkirat kad ima nešto prometa, em će ti se netko nabit na guzicu, em će svi redom trubit (neovisno dal si baja pa se parkiraš u 5 sekundi ili početnik pa ti treba minuta). Evo još dvije s 24sata: ![]() |
|
|
|
|
|
#36683 |
|
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
|
|
|
|
#36685 |
|
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Jel ste zaboravili video kako žena iz stajanja utjera auto u dvorište prevrnuta na krov? |
|
|
|
|
|
#36686 |
|
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
|
|
|
|
#36687 |
|
Premium
|
Meni je fajn diglo auto, kad sam zadnjim desnim kotačem naletio na smotani prednji lijevi kotač Golfa (i to njemu smotan u lijevo, ko zna kaj bi bilo da je bio u desno ... well, ne bi se zabio u mene da je desno, al dobro ).Nije teško krovirati ovakvu neku laganu, visoku, top-heavy Corsu/Astru s novim, grippy gumama, ako naletiš kako treba i još skreneš desno da izbjegneš ljude i ogradu na stajalištu. Model X je something else, tho. ![]() |
|
|
|
|
|
#36688 |
|
Premium
|
Išao sam prije dva dana put Trogira, čovjek na ravnici se krovirao. gledam wtf i kako je to uspio, kad skužim odvaljen komad zid. Znači sve se može kad se hoće ![]() |
|
|
|
|
|
#36689 |
|
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
auto na krov moze zavrsit sa 20kmh, nema prblema, samo ako pogodi pod dobrim kutom prednji kotac da ga odbaci u zrak evo situacije ko tu u zvonimirovoj https://www.mirror.co.uk/news/uk-new...-scene-9677143 https://www.youtube.com/watch?v=P2qzjdH46gY |
|
|
|
![]() |
|
|