|
|||||||||||
|
|
#36541 |
|
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Ovaj taksist me podsjetio na jednog genijalca koji je paralelno sa mnom s Hanuševe na Jagićevu nastavio po tračnicama umjesto da je otišao u desnu traku (ja sam bio u lijevoj), a nakon kaj je nestalo asfalta i po šodru, jer se nije mogao prestrojiti na cestu zbog ograde, a kasnije i zbog visokog rubnjaka. Nije bome ni usporavao, jer bi onda morao priznati da je napravio glupost - fino je čovjek ubrzao na 50km/h i off-road na max, a gledao je samo ravno, kao konji kad im staviš ono na oči. Vozio sam se paralelno s njim i umirao od smijeha. ![]() |
|
|
|
|
|
#36542 |
|
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
|
|
|
#36543 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
+1 doživio i trešnjevku i maksimirsku i auto na tračnicama kod nepoštivanja znaka za obavezan smjer. napomena: kao svjedok jelte ![]() |
|
|
|
|
|
#36544 | ||
|
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
|
|
|
|
|
#36545 | |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() Par puta sam dozivio da ekipa i fula kod skretanja u Zvonimirovu sa Djamije pa se isto vozi po pruzi do Bauerove. Al me fascinira krizanje 200m dalje izmedju Zvonimirove i Subiceve. Kada ekipa skrece lijevo sa Zvonimirove u Subicevu, a istovremeno skrece i tramvaj, tolko se pogube, stanu, pa ovi iza trube, uglavnom je u vecini slucajeva kaos al je dio krivice i u vozacima koji skrecu sa suprotne strane jer ne prate horizontalnu signalizaciju pa zavrse u traci od ovih drugih. Mene jucer na parkingu pred firmom neko postrugo po braniku i oso. Nije ostavio nikakav papiric sa brojem. Nadam se da ce se usopjet na snimkama sa kamera vidjet ko je to bio. |
|
|
|
|
|
|
#36546 |
|
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Da sad ne "hvalim" odr. kolegu, oće njegov škodilak okrenit 700.000 (navodno bez otvaranja) > http://www.index.hr/auto/clanak/-vid...e/1046243.aspx ![]() |
|
|
|
|
|
#36547 | |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2013
|
Citiraj:
https://www.youtube.com/watch?v=Wk-isKUjWBQ |
|
|
|
|
|
|
#36549 |
|
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Gledao baš jučer oba videa. Prvi vlasnik je vozio otvorenom cestom svaki dan 136 milja ako se dobro sjećam. Mada, 1900 kubika, 90ks. Danas bi ti konji bili u 3x manje kubika... Ali da, to mi je prvo palo na pamet kak auto više nema amortizere, već je pogo stick na oprugama ![]()
|
|
|
#36551 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Taj stari 1.9 TDi je nepoderiv, blok mu je napravljen za znatno veću snagu i moment. A tek 1.9 SDi...jedino što je lijen za poludit. |
|
|
|
|
|
|
#36553 |
|
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Pa zna se kako se SDI tumači = Samo Da Ide ![]() |
|
|
|
|
|
#36555 |
|
Premium
Datum registracije: May 2010
|
|
|
|
|
|
|
#36556 | |
|
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Dal ima tko preporuku za neki FM transmiter? Ili je to izumrlo ko i dinosauri. Neki što prima il sd karticu il 3.5mm s mobitela. Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#36557 |
|
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
|
|
|
#36558 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Moj 17 godina star 1.9 tdi 96kw broji 285k...a pitaj boga koliko je skinuto kad smo 06" uvezli u HR sa 78k. Auto je uredno servisiran i najveći kvar je bio što je pukla sajla podizača stakla na vozačkoj strani. Potrošnja od 5 litara penzionerska vožnja...neki prosjek 6l...gradska nikad mjerio nisam...gutne ulje 7-8 dec na 15k. Motor 1.9 tdi je peri deri...ko ga sahrani kapa dolje! |
|
|
|
|
|
#36561 | |
|
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Mapa na 170-180ks i svejedno je peri-deri ![]()
|
|
|
|
#36562 |
|
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Vozim sdi-ja i mogu rec da unatoc tome sto je jako slab motor da se itekako moze s njim normalno vozit i ne stopat promet kako neki ljudi tu tvrde. Sto se preticanja tice, istina je da dobro moras pazit i proracunat, pogotovo kad je kamion u igri. Sve ovisi o mentalnom sklopu vozaca. Najgori su oni neodlucni. Ne divljam s autom, al mogu rec da sam ja taj koji na lokalnoj/drzavnoj cesti uredno prolazim druge koji imaju kakti jace aute ![]() Na autoputu se do 130 kmh da uredno vozit bez da ga previse koljes. Ide on i do 160 (na cajgeru) ali nije taj motor predvidjen za te brzine jer je tad vec u debelim okretajima za dizela ![]() Da se nadovezem na ovo gabretovo.... kad upalis klimu tek tad vidis koliko je to slab motor. Bez klime jos i odlicno ide ![]() |
|
|
|
|
|
#36566 |
|
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Ne pojedem si ja gorivo toliko, koliko mi ga pojedu biseri koji usred suha bijela dana voze 70 između naselja na potezu DM-OS. Promet gust pa kad uhvatiš priliku za pretjecanje, nema štednje, a ostalo su ionako uglavnom kratke relacije. |
|
|
|
|
|
#36567 |
|
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
|
|
|
|
|
|
#36568 |
|
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
evo kako je čovjek reko tako i ispalo... auto ko nov. inače eto malo reklame za pošten posao - http://www.auto-mlinarevic.hr/ volovčica plac. |
|
|
|
|
|
#36569 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Pitanje. Naletio sada na tuču na autocesti. Toliko jako je padalo da sam stao sa strane i čekao dobrih 5-10 minuta dok je prošlo. Nisam stigao provjeriti auto jer je vani prolom, ali sigurno ga je izčvokalo jer sam doslovno mislio da će razbiti vjetrobransko staklo kako je padalo. Auto ima kasko. Pitanje je sljedeće, dal da idem odmah u osiguranje, ili da sačekam do pred kraj osiguravajućeg razdoblja jer sigurno će me još koji put uhvatiti tuča negdje ![]() Apropo Murphyevog zakona, vozim stari auto 10 godina, naletio sam na tuču možda 5-6 puta puta, kupim novi auto, u nepuna tri mjeseca 2 puta tuča ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|