|
![]() |
#3811 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Hranjena domaćom hranom repom i kuhanim kukuruzom.
![]() |
![]() |
#3813 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Malo prije sam završio sa krvavicama i normalno najel se bez kruha smjese za krvavice. ![]()
![]() |
![]() |
#3814 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() pokorno javlam ......cenjeno članstvo! denes su vu teeškim mukama završile teške i iscrpljujuče šore z dlakavim gujdama... ![]() ![]() ![]() ![]() da ne velite da senjam eve male svjedočansavaaa.. ummm, pošto su se si penezi potrošili za fotić,mem kartica bu čekala Božića, a dotad bu dost i mobać....... sad se sve hladi pri tastu vu garaži, na Tajnoj lokaciji i čeka daljnju sudbinu.... ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: mitzek. 26.03.2006. u 13:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3815 |
Prigorec po defaultu
|
je znam slike su bed,al je meseko fajnnnn juhuuuuuu, jutri se delaju krvavice.tlačenice,krvavice,čvarkiii, i tak to..: nuts : : nuts : : nuts : Zadnje izmijenjeno od: mitzek. 26.03.2006. u 13:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3816 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Je-ba-te, izgleda da je ovaj vikend svuda bio "svinjocid" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3817 |
Prigorec po defaultu
|
![]() bila je bitka na Neretvi i Sutjesci..... ![]() ![]() a pajceki po šumama i gorama...... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3818 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
evo jelc, report sa jucerasnjih mini zderonja iz rijeke. e.t, andeo i ja. ![]() kushavali smo bozicno pivo po tvojoj preporuci. posto sam dosta pio strongicu, moram reci da je ova jako slicna istoj, samo manje sladja, odnosno taman je negdje na pol puta. a i ima 6.1% lakohola, dok strongica 6.1%. uglavnom lahko se pije, ukusna i dobrog okusa. pozdrav svim zderonjama... ![]()
![]() |
#3819 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Cjeli dan sam se sparao, a onda nakon cevapa i cjelonocnog isprobavanja ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3820 |
Super Moderators
|
Da, da ![]() Božićno je taman za fino zaliti dobru papicu ![]() K tome je ove godine čist ok, prošle mi je bila nekak lošija. Sve si mislim uzet gajbu-pa nek odleži u špajzi na hladnom i u mrakači do nove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3821 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3822 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
danas kuham varivo od graska i mrkve...a uz to pureće faširance... ...i naravno, fini kruh od buče... ![]()
![]() |
#3824 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Grašak volim dinstani, u francuskoj i sl....ovo kad pročitam mam proživljavam traume iz djetinjstva. ![]() To mi je negdje u rangu kocha od riže, riže na mlijeku... Fakat sam svežder, ali pet-šest takvih stvari nemrem jesti. Valjda nemrem zmislit da mi grašak pluta u čušpajzu. Rizi-bizi je već nekaj drugo. bdw-kruh od bundeve, kaj je to??? Nekaj kupovno ili??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3825 | |
Moderator
|
Citiraj:
bljuv. ![]()
![]() |
![]() |
#3826 |
Super Moderators
|
Meni je i onaj koch od riže bio živa ljiga, još su ga poljevali sa sirupom od malinovca...aaaaa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3828 |
Super Moderators
|
Normalna hrana??? U srijedu mi sljeće mali pu-ajcek, +2kg šiš-ćevapa. ![]() Šiš je super, mješano pola-pola papar i chili ![]() Dakle "mrvicu su šarf", ali će zato dobro leći Božićno poslije toga... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3831 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3833 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Moderator je bio dobre volje pa je to izbrisao. Kad će biti loše volje-mogao bi pobananiti lagano. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3834 |
Prigorec po defaultu
|
![]() last warningČ Žderonje se ne razdražuju,pogotovo ne prije večere....postovi ti budu i dalje nestajali ak ne shvatiš pravila...TU, na Žderonjama...!!!! ![]() da, sad da otkukam ko kukavica.... puajcek se je o.ladil, tast i ekipa su ga počeli "sitniti", a ja? i dalje šljakica,i bljak sendviči.. bar dok dime ne dojdem, onda jetrica zi domačim žgancima,kisela paprika i probanac file za krvavice i kobase, te još tople čvarkeee.... e to te ja pitaaammm! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3835 |
Takozvani influenser
Datum registracije: Jun 2005
|
definitivno nije bilo nis vegetarijanski ![]() ne bih htio pobrati ban, to mi najmanje treba pa se ispricavam, iako ne vidim nis lose u onome. trebao sam pretpostavit da to ima veze s onim silnim macama u avatarima... pssss...eeej.. ak bus dobar jos bus ti pozivel tu na forumu,a ak nastavis sa spamerajem, pogotovo na Zderonjama....puffffff, ode ko sapunica... mislim, ovo je bilo jasno,jelte? ![]() i da, ima veze sa macama ....al vise... tvoj izricaj je u pitanju..btw, ak si vec padobranac,bar se drzi teme..OK? Zadnje izmijenjeno od: mitzek. 13.12.2005. u 15:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3836 |
Super Moderators
|
Ja sam polako počeo slagati zalihe za Novu ![]() Danas sam dovukao ori-điđi zigorsku puricu cca. 4,5kg, i usput 5 kg, bažula (da ne pofali ![]() Sutra dolazi mali pu-ajcek ![]() Vreću roza krumpača sam dovukao, još samo trebam ovaj tjedan dovući grašak i majonezu za francusku da ne kupujem u zadnji trenutak kao i obično... Uf, ovo će biti opet "teški" blagdani:clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#3837 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
jelc...ono ti nije bas klasicni čušpajz...to ti je više onak na gusto.. ![]() dinstam puno luka i onda na to stavim grašak i mrkvu i sve zalijem s malo vode...i to se onda dinsta dok povrće ne omekša...i na kraju sve malo pobrašnim.. tak da ti je to vise kao neki saftić... a kruh od buče...da, to je kupovno ![]() ![]()
![]() |
#3838 |
Super Moderators
|
Meni je najbolji dinstani grašak ![]() Na malo masti ili ulja se pusti minutu, stavi se kocka (mesna, od gljiva.po ukusu), sušeno povrće za juhu, dolije vode i dinsta kojih 45-60 minuta. Bitno je da pusti ono svoje "ljepljivo", mora se polako raditi i mješati da se ne primi (a voli to napraviti) Dakle-ona kuhača sa rupom ![]() Mrak prilog uz bilo koje meso. A bogme sam se znao napucat i samo toga... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3839 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
dođe mi nekog ubiti, otišao sam u ducan po svinjsku vratinu ispekao dva fina velka komada cura mi napravila uz to saft s lukom i pogledam u ror koji je prilog stara napravila kad ono MF karfijol bljak!: nono : Takvo nešto treba zakonom zabraniti,mislimna karfijol....
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#3840 |
Super Moderators
|
Meni je karfiol ok. Ali na pari ili kuhan. Prije par godina u Kranju smo frend i ja dobili uz ogromnu platu mješanog (+pohanci i naravni) kao prilog rižu, pomfač, restani krumpač i hrpu povrća rađenog na pari-prokulice, mahune u ulju sa češnjakom, karfiol...bilo je za prste oblizat ![]() Ohlađeni Cviček nekog domaćeg kmeta...jao....kaj je to bilo dobro ![]() bdw-da mi je samo uloviti onog kretena koji je u RH zabranio Cviček...p***u bi mu razbio... Nama su zabranili a janezi izvoze... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|