|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
TV-out
Sapphire Radeon 9000, 128MB DDR, tvout. evo sta je frka: tv out mi radi samo do ulaska u windoze (znaci vidim na tv-u POST, dizanje win2k do trenutka ulaska u same windoze), onda nista... smanjio sam refresh rate na 60, rezu na 800x600 , pa na 640x480, pa opet vratio na 1024x768, ali nece! ![]() Imam Cataylst 3.0a sa najnovijim control panelom i tamo uopce neam izbor TV. zasto radi do windoza, a u windozama ne radi!? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
zato sto u samim windowsima nisi namjestio da prikazuje na tv-u...odnosno graficka do windowsa pusta sliku na sve izlaze a onda kad se dignu windowsi oni ne pustaju nikud osim na monitor... nadji onaj gumb za tv na display propertiesima....iako sam shvatio da bas njega nemres naci...probaj s drugim driverima ili s driverima od same graficke.... da skratim gurni cd s driverima za toolse i sl koji si valjda dobi s grafickom i instaliraj samu graficku na komp (mozda je samo u tome fora) a onda stavljaj ostale drivere tipa omega,catalyst i sl |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
..
|
frend je imao isti problem...samo sto misli da je bila nvidia ali nisam vise ziher...uglavnom generalni driveri mu nisu pronalazili tv-out i onda je stavio drajvere sa cd-a i neke toolse..pomoglo je i problem je rjesio... a inace sori ako sam pretjerao ali ne znam koliko znas pa pokusavam jednostavno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
..
|
a inace sta se nisi ti zalio kako ti ati nece radiit kako treba na ploci...pa si se mjenjao s frendom.... nemas srece ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ha...takvo što još nisam čuo. Meni smrdi na drivere-lijepo ih deinstaliraj,očisti dobro registry,pa ih lupi ponovo gore. To ti je najbrže... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |