|
|||||||||||
|
|
#35551 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
|
|
|
|
|
#35553 |
|
Registered User
Datum registracije: Feb 2018
|
Nadam se da niste mehanicari za Alfu pa da trazite da vas posjetim ![]() |
|
|
|
|
|
#35555 |
|
Datum registracije: Dec 2006
|
Gdje si uzeo tucu i vucu? Ja sam lani isto u Croatia uzeo, isto nekih 200 kn zajedno
|
|
|
#35556 |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Konačno malo sunca za usisavanje i brisanje, ali za slikanje mi je padalo pod krivim kutem... ![]() ![]() ![]() Premaz na vjetrobranskom staklu odlično odrađuje posao. Neki dan vozio po mraku, jakoj kiši i vjetru, uopće nisam palio brisače. Čujem kako kiša udara po staklima, ali se jednostavno ne vidi voda na staklu i ostaje kristalno čisto. Brisače sam palio jedino kod sporije vožnje ispod 50-60 km/h i kad mi se nakupi blata s guma auta ispred mene.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
#35557 |
|
Banned
Datum registracije: Mar 2018
|
Ja imao redom životno, obavezno i kasko u Allianzu. I nakon par godina mi dopizdilo i rekao im odlazim ako ne dobijem popust na jedno od ta tri jel onaj popust koji je bio je bio smiješan. I nisu reagirali. Kao nemože. I sad sam fino otkaza osve živo kod njih pa nek oni nekog drugog zajebavaju. |
|
|
|
|
|
#35558 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
aktualna cijena auto osiguranja koja ukljucuje zastitu bonusa i djelomicno kasko osiguranje svih stakala na autu i osiguranje protiv naleta na zivotinje mi je 1730kn. dobio ponudu za obnovu iste te police, popust 50kn, odnosno 1680kn sve skupa ![]() @ag008 - trebam li biti zadovoljan ovim popustom ili da trazim jos? ![]() |
|
|
|
|
|
#35560 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
|
|
|
|
#35561 |
|
EMP moderator
|
Da, na volanu su skoro sve tipke. Nakon 8 godina vožnje Peugeota i njihovih tipki iza volana mi treba malo vremena za naviknuti se na baratanje palcem. ![]() Iza je baš prostrano za ovu klasu auta, uzmi u obzir da sam visok skoro 2 m i sjedalo mi je po mjeri namješteno. U prtljažnik stanu sve četiri gume s felgama bez preklapanja naslona. Ovdje bolje vidiš: ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
#35563 |
|
EMP moderator
|
Da, drugi zgodan feature pored magic seats. ![]()
|
|
|
|
|
|
#35564 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ekipa, trebam ljetne gume, 225 45 R17, Civic MK8, ljeti radim tipa 8-9K Km. Prvo sam gledao Uniroyal RS 3 (dosta preporuka od ljudi okolo), ali sada sam nekako na Bridgestone T005. Nešto drugo možda gledati? Prošlo ljeto sam izvozio Michellin Primacy 3 (DOT 13) i vulkanizer je reko da su gotove. Sent from my Pixel 2 using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#35565 | |
|
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
Cudno da su vec gotove jer bas za njih kao jedan od glavnih aduta po testovima tvrde da jako dugo traju. Mozda zbog DOT 13, pa je vec 5. godina i mnogi kazu da je to vrijeme za zamjenu... Meni je auto dosao sa Primacy 3 i imaju nekih 7-8k (i tek godinu dana stare) i razlika izmedju prednjih i zadnjih je jako malo primjetna. Ova Turanza T005 izgleda kao dobra guma i novi je model, pa vjerujem da s njom neces pogrijesiti. Mislim da sam negdje procitao da ih je Audi odabrao kao tvornicku gumu za A7, a sumnjam da bi oni za taj model odabrali losu gumu osim ako im Bridgestone nije ponudio deal koje se ne odbija. Ja sam nekada davno na Astri imao Bridgestone Potenzu i bila je fantasticna guma, ali sa Turanzama nemam osobnih iskustava.
|
|
|
|
#35568 |
|
|
Pa hvale ih da jako dugo traju i da time donekle opravdavaju vecu cijenu. Vecina testova ih hvali (i dosta testova pobjeduju) bas zbog dobrog ponasanja i sporog trosenja gume. Na zadnjem ADAC testu za 205/55 R 16 dobila 10 za trosenje uz odlicne ocjene i u drugim kategorijama: http://www.tyrereviews.co.uk/Article...205-55-R16.htm
If you are not paranoid you don't have enough information Zadnje izmijenjeno od: Tumor. 08.04.2018. u 10:35. |
|
|
|
|
|
#35569 | |
|
Owner
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#35570 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Sent from my Pixel 2 using Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#35571 |
|
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Stigle nove ljetne "cipele" . Moram samo jos uhvatit vremena jedna dan za napravit postene slike da se to malo bolej vidi na sucnu a ne u sjeni.https://www.dropbox.com/s/cdoz86ksem..._v001.jpg?dl=0 https://www.dropbox.com/s/qjgwkrm9zd..._v003.jpg?dl=0 https://www.dropbox.com/s/w7outhoidw..._v004.jpg?dl=0
|
|
|
#35572 | |
|
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#35573 |
|
Banned
Datum registracije: Dec 2017
|
Jel zna tko koji moment ključ kupit i na koliko se stežu autogume,5 vijaka? |
|
|
|
|
|
#35574 |
|
EMP moderator
|
Koja slučajnost, kod mene na Civicu isto Michelin Primacy 3 (DOT 13) u istoj dimenziji. Profila ima oko 4,5 mm i mislim da će im ovo biti posljednja sezona. Postale su jako tvrde i bučne, a i ne drže baš najbolje, proklizavaju kad stisnem gas u 2. i 3. brzini. Sljedeća guma će mi biti Continental PremiumContact 6, na gumama i kočnicama nikad ne štedim.
|
|
|
|
|
|
#35575 |
|
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Jel zna netko gdje kupiti VW ratkape 15". Ostao sam bez jedne. ![]()
|
|
|
#35576 |
|
Premium
|
Netko je uspoređivao mislim da Unior ili neki drugi skuplji sa ovima iz Lidla i Kauflanda i pokazalo se da su dobri i ne fulaju skoro ništa. Moment ti ovisi o Marki auta/broju šerafa. Mislim da je Fiat ~90Nm, VW ~120Nm. Najbolje ti je pogledati u manualu od auta ili jednostavno potražiti u googleu prema modelu.
|
|
|
#35577 | |
|
|
Citiraj:
Da sad kupujem nove gume (isto 225/45 R 17) kupio bi Michelin Pilot Sport 4 jer guma manje vise pobjeduje na svim testovima. Ali kako ce vrijeme za zamjenu vjerovatno doci za nekih cca. 4 godine budem vidio koji ce tada biti model, ali sigurno cu gledati neku iz vise klase. BTW, bas sam danas zimske kotace pripremio za ljetnji san. Pospricao s onim za pranje felgi, dobro oprao kotace i povadio sve kamencice koji su se zabili i nasadio na stalak. Strasno koliko se kamencica kojima zasipaju ceste po zimi pozabijalo u svaku gumu...
|
|
|
|
#35578 |
|
Strichek Moderator
|
|
|
|
#35579 | |
|
EMP moderator
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#35580 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Nisi napisao za koji model/godina VW, ali pogledaj/pitaj ovdje: Anet Odnosno, evo link na katalog: http://www.anet.hr/old/download/coprihcerchi.pdf |
|
|
|
![]() |
|
|