|
![]() |
#35314 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35315 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2018
|
Nexen gume već kupujem zadnjih 6 godina. Odlične gume, a skoro pa najeftinije u hr i još kod furlana su sigurno 10% jeftinije. Ma sve te nove unknown gume nisu uopće loše, za normalnu vožnju |
![]() |
![]() |
![]() |
#35316 |
Varilnik
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35317 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
jesi imao nekih spcificnih narudzbi sa stavki dodatne opreme, ili klasicni model? to sa dostavom od 3 mjeseca mi je uzas, ako se ne narucuje neki spscifican model...\ ja sam atlasa imao u rukama drugi dan, kupio bi ga nikad da sam cekao 3 mjeseca.... 90 puta bih si promijenio misljenje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35318 |
Varilnik
Datum registracije: Jan 2008
|
Pa ne znam koliko je specifično ali uzeo sam sve što se moglo uzeti na tom autu od opreme. Prije nego je naručio rekao je da će vidjeti lager ali nije bio niti jedan takav raspoloživ. Inače sam nestrpljiva osoba po prirodi ali ovo mi je ok čekati s obzirom da vozim preko 12 godina pol, tih 3 mjeseca ispada onda ništa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35319 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Svaki put kad uzimam par guma, uzmem drugu marku od ovih "nižih" kategorija. Nakon ,po sjećanju nekoliko zadnjih sezona, Hankooka K120, Dunlopa SportMaxx RT, Uniroyal RS 3, naručio Savu UHP2, pa da i to probam |
![]() |
![]() |
![]() |
#35321 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Ja sam ih uzeo u 10. mjesecu prošle godine silom prilika (vulkanizer odmah nije imao ništa drugo u potrebnoj dimenziji) i za tri tjedna korištenja (dok nisam prešao na zimske) su me prvo iznenadile mekoćom i nižom bukom od svih prijašnjih (gume u profilu 45), a potom i ugodno iznenadile držanjem pogotovo po mokrom i sad jedva čekam da ih vratim na auto jer me zimske već lagano nerviraju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35322 |
Premium
Datum registracije: Dec 2015
|
Narucija sam felge. I sad bi narucija i vijke. Kako da znam koji mi idu? Ima neka tablica/lista di mogu pogledat? Renault Clio IV Grandtour 1.5dci 75hp (ako netko mozda vec zna) |
![]() |
![]() |
![]() |
#35324 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35325 | ||
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jebote život, nema me koji dan i skužim da se natipkalo 7 strana postova o sanaderu ![]() ![]() Citiraj:
Ma je taman posla da idem snimat nekaj ![]() Pratim i Chrisa ali i ovo dvoje također. Citiraj:
Vezano za gumu, da, samo se napuše i to je to. Nego stigli su jastuci ![]() ![]() ![]() A danas sam se izjebo dok nisam ovo počupao van. Izgubio sam valjda sat i po vremena dok nisam izbio ona dva zgloba. Ko fol, ide to lako van ![]() Sutra ću probat skinut onih 6 torxeva tj XZN. Probao danas i nema šanse da se pomaknu, natopio WD-om pa ću probat sutra. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BTW dok sam bio na poslu naletio na ovo. ![]() ![]() ![]() A ovo je poprilično česta pojava na Teslama. Skoro svaki par godina star model S ima ovak pregorene LED-ice. Ne znam kaj bi reko, ali ak ne mogu sredit da na električnom autu ne izgaraju te led-ice, pitaj boga što još izgara ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#35327 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ovo za poliranje farova je super video. Postoji li kakva solucija za poliranje šajbe? Žena je postrugala led, a usput i ostavila križić kružić štrafe po šajbi... znam da je šajba puna plastike i folije pa mi ne izgleda kao da je moguće poliranje, no tko zna...
![]() |
#35328 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Gledam po spitmonitor sajtu i ne mogu skuziti kako poceti koristiti tu aplikaciju za mjerenje troskova oko goriva i ostalog... Ugl napravio prvo tankanje do cepa, ali ne kuzim jednu stvar: Pisem novi fueling field i ne kuzim sto pisem u trip odometer. Pod odometer pisem stanje odometra u trenu tankanja, je tako? Bez tog trip odometer unosa mi ne da dalje. Sve vise mi se cini da prvi unos moram raditi kod onog sljedeceg tankanja, ali onda moram pamtiti sve te podatke o prethodnom tankanju.
![]() |
![]() |
#35329 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Sve se može, moja je baš na poliranju, malo se vide strugotine od brisača jer je netko tjerao valjda na suho. Postoje posebne paste za to, ali je problem što se razvijaju visoke temperature pa može doći do pucanja šajbe, ako ne paziš.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35330 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Pazite se spuštanja iz Dugopolja prema Splitu, sad su tamo tri kamere (500-tinjak metara poslije Croduxa, famozna "Klis Kosa" na ravnini prije jednog tunela i tik pred ulazom na rotor). Inače je poznato da je tamo crne dionica na kojem svakodnevno ljudi ginu...a ne, čekaj, tamo je baš lijepo staviti na pravce sa po dvije trake u jednom smjeru ograničenje 80 km/h i onda loviti ljude kad se skinu s autoputa, pa im i to spuštanje izgleda kao autoput. Umjesto da te kamere stave na par splitskih križanja kroz koje ekipa uredno prolazi kroz debelo crveno i ugrožava sve oko sebe, plavci ih stave valjda na najsigurniju cestu u splitskom okruženju i lijepo mlate lovu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35331 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Bil prošle godine u Splitu na tečaju sa službenim autom i začudilo me koliko ljudi ne poštiva crveno svijetlo, ono, usro sam se, a ja sa službenim autom... Da ne velim za pješake.. Ali mislim da sam otišel u OT |
![]() |
![]() |
![]() |
#35332 |
Premium
|
Ne znam jel bilo, ali za sve one koji žele voziti Splitom ovo je obvezno štivo: za početnike: https://www.youtube.com/watch?v=44WpxeC6cz4 za furešte: https://www.youtube.com/watch?v=5CtjA7SNVtg |
![]() |
![]() |
![]() |
#35333 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35334 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Kod unosa upišeš odometak ili koliko auto ima km, količinu i cijenu a trip odometak sama aplikacija izračuna. Evo moj, tek nedavno sam počeo ispunjavati: https://www.spritmonitor.de/en/detail/900467.html
ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | DayZ: VandaL | battle.net: VandaL #2220 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35335 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Aaa caka je bila da prvi unos definiram kao first fueling. Jbga, ja pokusavao full tank, not full tank... Rijeseno, skuzio sam logiku, gracias! Nema se sta puno vidjeti al ubrzo ce drugi tank pa se valjda pokazu neke cifre ![]() https://www.spritmonitor.de/en/detail/919330.html
![]() |
![]() |
#35336 |
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
![]() |
#35340 | |
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Okruglo 259000, inače je 311500, no dogovorio sam se s njima da ga zadrže 2 mjeseca kao testno vozilo pa da mi spuste 52500kn. Auto je prešao 1000km i doslovno je nov a ušteda je ogromna. Meni je isto stvarno čučnuo vizualno. 2.0 cdti, 170 hp, 400Nm.
![]() |
![]() |
|
|