|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2005
|
Zamrzavanje Windowsa XP Pro + SP2
Imam sljedeci problem: 1. U zadnje vrijeme Windows mi se zamrzne i moram restartati PC... (Da je barem to problem) 2. Kada pritisnem restart PC mi prkiaze samo logo procesora P4S8X-X, i takoder zastane. 3. Nekada nakon loga sam ude u BIOS, ali se takoder zamrzne... 4. Tek nakon oko recimo 20 restartiranja podigne mi se windows. (Ovo je jedan od tih sretnih puta i molim da mi netko odgovori...) Napomena: Overcloackirao sam CPU, ali sam sve vratio na automatski, windows mi vise ne prepoznaje zvucnu karticu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Za svaki slučaj resetiraj BIOS preko jumpera na ploči, možda je ostala podignuta PCI sabirnica. Testiraj memoriju i procesor pomoću S&M-a, Primea i SuperPI-a.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2005
|
Ovo sam ucinio... 1. Izbrisao drivere od zvucne 2.Otvorio kuciste 3.Izvadio zvucnu 4.Stavio je natrag 5.Instalirao drivere I viola! RADI!!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|