|
![]() |
#35071 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35072 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Mozda je bio ipak stari(ji) A8... vidim da nisu ni slicni odozada kao gornji A6, a meni izvana gledano svaki stari audi isti. Ta 4.0 naljepnica mi je sevnula ko varnica ![]()
![]() |
![]() |
#35073 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Ja sam sad u subotu otišao iz zajebancije na aukciju i budala doma dovukao ovo ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#35074 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
čuo sam da su dobri ovi u dubravi u garden mallu (nisam bio). i čuo sam da su odlični dečki na ravnicama - nešto tipa partes auto ili tak nekak. isto nisam bio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35075 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35076 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Koliko para, koji motor, stanje km? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35078 |
Moderator
|
2001. 2.7 V6 Biturbo 286k km 1250 plus davanja aukcijskoj kući i porez, ispalo 1600 dolara. Reko aj uzet ću ga, treba mi zanimacija. ![]() Izvana je skroz ok, ima par kozmetičkih nedostataka, ali niš loše. Unutra je u odličnom stanju za kilometražu i to je ono što me privuklo. Ništa nije poderano ili izgrebano. Jedini veći problem je zračni jastuk na prednjoj suvozačevoj strani koji pušta. No to sam već naručio novo. (200CAD oba prednja) Više manje svima to ode s vremenom jer guma ili brtva postane porozna. Posebno suvozačev prednji jer on u pravilu i najviše radi. Glavno da niš ne kaplje ispod njega jer ti 2.7T motori su poznati po tome da vole curit. ![]() Ovo su fotke od prvog dana, kad ulovim vremena malo ga oprat i sredit. Ispolirat aluminijske felge i trim. Izgledat će puno bolje. Lak nije nigdje oštećen, getriba radi fino i glatko šalta iako bi radije da je manualac. No ionako ga ne mislim imat dugo ![]() Iznenadilo me kad sam u pretincu našao kompletnu dokumentaciju i promo materijal za auto. Također sav originalan alat je još uvijek u autu ![]() Ne znam kak je preživilo obzirom da je auto star 17 godina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#35081 |
Moderator
|
![]() |
#35082 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Zezazm se, sretno i uživaj ![]()
![]() |
#35083 |
Banned
Datum registracije: Mar 2018
|
Imam frenda u Kanadi koji me svako malo zajebava sa slanjem cjenika koje nađe kod lokalnih dilera. Sline samo teku. Veli tamo auta kakvih oćeš za malo para. Da ne spominjemo standard pa ti dođe kupnja auta kao poluzajebancija. Najbolesnije od svega kaj lik radi kao programer i ima para al ne pati na aute i kupio si je neki hjundai za početak. Vrh. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35084 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35085 |
Moderator
|
Ma lol, to je 17 godina star kramp. Uzeo sam ga jer je dzabe a nije unisten i jer mi treba neka zanimacija. Kad mi dosadi ide dalje ![]()
![]() |
#35086 |
Banned
|
To ovdje nije stara krama i vrijedi oko 5 soma eura s spuštenim cajgerom. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35087 |
Moderator
|
![]() |
#35090 |
Banned
|
Taman "prvi zubići". |
![]() |
![]() |
![]() |
#35091 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Tebi je to zanimacija jer ti je pol plaće (nagađam). Plus toga, takvog je gotovo nemoguće kupiti kod nas (čak ni vani). Kako se ponaša taj Allroad s tom mašinom? Ima "šusa"? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35093 |
Premium
Datum registracije: Dec 2015
|
Jel ima ko sta modernijih alu felgi 4x100 6J15 et36-44 60.1 rupa? Ako ima, inbox |
![]() |
![]() |
![]() |
#35094 | |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
@Wolverine Lajkam ti Allroada, fini komad auta za smiješne pare tamo vani. Ima šogor takav 2.7 koji je dosta dobro stanje i običan 2.4 u kojeg je uloženo brdo para radi gušta i miran si s njim hrpetinu godina. 2.4 prema 2.7 je mala beba što se održavanja tiče.
![]() |
![]() |
#35095 |
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Netko me bio pitao da postam dot sa continental guma koje sam naručio sa silux.hr. Evo gume stigle, dot 4817, bome ja zadovoljan ![]()
![]() |
#35097 |
Moderator
|
Odlično, sad imam oba auta koje je pregazio ![]() Doma imam baš takvu Spectru ali HB i sad Allroad. BTW taj motor je i u Audiu S4 B5 ![]() Smješan video iako ne mogu podnijet Douga jer obzirom na to koliko je auta ''recenzirao'' lik se uvijek čudom čudi nekim posve normalnim stvarima ili posve zanemarivim detaljima opreme. Ono tipa ko da osoba koja živi od recenzije hardvera dobidanas u ruke uzme s.939 matičnu i čudom se čudi kako ima SATA konektore ![]() BTW onaj LandRover jer inače puno gori auto od oba koje je pregazio. ![]() Na svakom Audiju C5 generacije a brijem i na gro automobila danas, da bi pristupio remenju trebaš skinut prednju oplatu.
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 21.03.2018. u 15:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35098 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35099 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Samo kaj takvi kod nas nisu skinuti na 80 000 sa 280 000km nego s 680 000km. ![]() Stvarno fantastičan stroj za takve nofce. Vjerojatno su elementi ovjesa skuplji od običnog karavana quattro, jer su "pojačani", ne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#35100 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Problem kod kanadjana je sto ne dozivljavaju auto 2% (95% njih) i voze dok ne krepa nesto bitnije i onda ga dadu pod racun za drugo. ti allroadi su meni zakon, samo naci jednoga da nije grob je SF. znaci, turbine su mrtve na toj kilometrazi (ako ih kojim cudom netko vec nije mjenjao, vjeorjanto je), zracni ovjes je rupa bez dna, i najbolja opcija je konverzija na gevinde. Nisi trebao ni tih 200$ potrosit vec odmah ic na konverziju. Ovjes, seleni, itd su im uzasni getriba je spora izvadi si bateriju van i metalni nosac ispod, i ocisti rupu za odvod vode, jer se to voli zastopati i onda ti fino voda ulazi u kabinu... ali kada padne snijeg pa kad se vozis ko da imas tenk sa gusjenicama ![]() ![]() Ako ga odlucis prodavati, javi mi prvome, ok? Kakav je sa hrdjom? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|