|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
ATi vs. moj komp
ok, necete vjerovat...the saga continues evo nakon mjesec dana sam dobio zamjensku karticu za onu moju radeon 9000. dobio neki no name (nije Cyclotron) Radeon 9000, 64 MB DDR-a, TV-out & DVI. kartica "ispod ćekića", nova novcata. i ja danas (tocnije prije pola sata) maknem detonatore, sav trag nVIDIJE (koliko sam uspio) i ugasim komp, izvadim tnt-ejku i stavim tu novu radeonku, upalim...kadli ono NISTA! ekran se uopce ne pali, HDD ledica je stalno upaljena (ugasi se nakon 30sec) i to je to. probao sam spojit drugi monitor, isti kurac... ja stvarno neam srece... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Re: ATi vs. moj komp
Citiraj:
![]() Meni se nekak čini da je taj tvoj "jeftini" no-name R9000 nakon mjesec dana izgubljenog vremena i živaca više uopće nije tak jeftino ispao... ![]() Jebiga-dok ti od njih iskamčiš ispravnu karticu već je bude vrijeme pregazilo... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Premium
|
cuj, jedina radeonka koja je kod mene radila je frendova (isto no name), ali sa 128MB-a. Ako ova moja sadasnja radi kod njega (a 100% oce), fino cemo se mjenjat (uz moju nadoplatu)... ili cu se s drugim frendom mjenjat za GF3 Ti200, ![]() nema mi druge... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
TOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! PROBLEM RJESEN!!! MJENJAO SE S FRENDOM!!! On mi dade svoju Radeon 9000 ali s 128MB, a njemu moju i jos 100kn. WHO HO!!! ova radi! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KRAJ MOJIM MUKAMA!!! Ljudi, nemate pojma koliko sam sretan! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
TOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! PROBLEM RJESEN!!! MJENJAO SE S FRENDOM!!! On mi dade svoju Radeon 9000 ali s 128MB, a njemu moju i jos 100kn. WHO HO!!! ova radi! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KRAJ MOJIM MUKAMA!!! Ljudi, nemate pojma koliko sam sretan! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
A,valjda se nije slagala sa tvojom pločom... Drugi puta valjda nebuš opet uzeo neku no-name-izgleda da te na kraju više dođe nego neka s "imenom" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Scot
Kako bi škoti ili britanci rekli:"nitko nije dovoljno bogat da kupuje jeftino". Nije baš onako iz fore brand name malo skuplji, ne plača se baš samo ime, plača se i garancija da će to raditi, a to garantira ime. ![]()
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|