|
![]() |
#34981 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Baš, jako lijepo izgleda. Neki dan u WestGate-u gledao Civica Sedan-a. Sve mi lijepše izgleda, pogotovo kada je verzija koja nema one plastike straga (mislim da je bio 1.5 turbo benzinac sa 182ks). S druge strane, 182ks ima auto, a ubrzanje kao da ima 140 ? 8.2s do 100. Gledam druge sa tako nekako konja, idu ispod 7s ?
![]() |
#34982 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Bit će dugotrajniji motor, vjerojatno je u pitanju i drugačiji raspon okretaja i momenta. Sa kojima si uspoređivao? p.s. meni ne liči na ništa, ni hatcha ne mogu gledat Zadnje izmijenjeno od: Halos. 13.03.2018. u 13:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34983 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34985 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Žena je za rođendan izrazila želju da joj kupimo (ekipa, jel) 2din headunit radio koji ima lijepi veliki ekran u boji i navigaciju za njenog Puga 307 (link). Vidim da ima dosta kineza po ebayu koji nude navedeno, pa me zanima što se od toga najviše isplati uzeti tj što je best buy? Ne treba imati sim i sl gluposti, doma ću offline uploadati mjuzu i karte.
![]() |
#34986 | |
muimerP
|
Citiraj:
Da nisam pogledao volan mislio bi da je kakav Iveco. ![]() Ja sam bivši Hondista, puno stvari mi se kod Hondica sviđa, ali ovu zadnju gen ne mogu pogledat. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34988 |
muimerP
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34990 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Ljudi se zbilja uspiju navigirati gledajuci u taj ekran dolje na konzoli? Dunno, osobno radije stavim mob negdje u vidnom polju i lakse se snalazim, pogotovo ako nimalo ne poznajem grad. Oke, lijepi veliki ekran na konzoli, to svejedno stoji ![]()
![]() |
![]() |
#34991 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Kad bi se oko svake njene želje nervirao, mogao bi omču oko vrata pa na najbliže drvo. Ovako ću najbolji prijedlog naručiti s ebay-a, ugraditi doma za 10 min, uploadati diskografiju Dine Merlina i kartu Hrvatske i amen diko, duguješ pušenje.
![]() |
![]() |
#34992 | |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Poslano sa mog M7 koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34995 |
Premium
Datum registracije: Dec 2015
|
https://best-tyres.uk/tests/autocent...mer-185-65-r15 Ovo sam nasao za (moju) dimenziju Adac ima al od 2016-e Dunlop sam imao i dobra je bila Uniroyal nakon toga Sad je novo auto pa se mislim sta sad uzet Opet uniroyal, ove nexen sta su druge na ovom testu, dunlop, mozda conti, vredestein Sportrac 5...? Inace conti vec godinama kupujem zimske (ts850, ts860) Zadnje izmijenjeno od: android-split. 13.03.2018. u 14:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34996 | |||
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#34997 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Nakon 4g i 50tkm, ja bih ih bacio u smeće, a ne još jednu godinu igrao lutriju.... Kakve ima veze garaža i novi auto, imam tu vječitu raspravu sa jednim čovjekom...da slušam njega, ne bih nikada gledao novi auto zato jer će biti parkiran ispred zgrade...jbg, od poznanika mama čuvala auto novi garaža bla bla, otišla do dućana, bam lijepa crta.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34998 |
EMP moderator
|
Pa ovisi, Continentala sam vozio 5-6 godina i oko 70000 km pa tek onda bacio jer je bio u istom stanju kao sad ovaj Vredestein. Dunlopa se ne sjećam, ali mislim da je bilo isto tu negdje. Ovdje kod mene ima jer ljudi ne znaju parkirati, parking nema crta i parkiraju se svi gdje i kako stignu. U tri godine koliko vozim trenutni auto imam ogrebotina sa svih strana i 90% njih je zaradio pred zgradom. Manje će mi biti žao da mi ogrebu polovan i/ili manje vrijedan auto nego novi od 30000 eura. Zbog toga mi je trenutni limit 15000 eura, a ako kupim kuću prije nego auto, onda je samo nebo granica. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34999 |
Premium
|
Živim u krugu 150m od bolnice, što znači velika protočnost automobila oko zgrade. Na dva auta, na STu nemam nikakvih crtica, a na C3 ima par...jbg, ako gledam tako, ne bih nikada imao novi auto, koliko puta su mi na C3 kod peveca pustili crte... |
![]() |
![]() |
![]() |
#35000 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#35001 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() http://ford.hr/library/90/23/c3/6a/9...913dbff3aa.pdf |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35002 | ||
EMP moderator
|
Citiraj:
Citiraj:
EDIT: Sad sam proučio detaljnije, to je isto kao stari Focus 1.6 Trend Plus kojeg smo na akciji platili ravno 100000 kn tako da je ovo malo skuplje. Cijenu su spustili jer je dolazio novi model, tako i sada, rješavaju se vozila sa zaliha, testnih, demo itd.
Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 13.03.2018. u 22:37. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#35003 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Al za ovu ponudu i tu cijenu mi se čini skroz ok, ko voli, dizlo za 116000 sa pristojnom opremom, nije jak motor al će poslužit, a od mehaničara sam čuo da je skorz dobar taj 1.5 , a da je prijašnje dizlo 1.6 bilo užasno |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35004 |
EMP moderator
|
Nama su u 5 godina riknula dva akumulatora, senzor klime, ručica na vratima prtljažnika (to sam sam popravio), nekoliko žarulja, prednji lijevi far se zamutio iznutra i pojavili se kojekakvi čudni zvukovi rezoniranja metala na određenim okretajima. Auto kod preuzimanja isto imao par kilometara na satu. ![]() EDIT: A pred prodaju, znači tad je bio star oko 5-6 godina, svaki element je imao najmanje jednu ogrebotinu i još je bio tamno sive boje, užas koliko se to vidjelo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35005 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#35006 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() http://www.motortrend.com/news/17-mo...00-hp-or-less/ Gledam kakti Audi 1.8T sa 170hp kaže 7.1, oni mjerili 6.8s, BMS 320i kaže 180hp i 6.7s do 100tke. Nisam toliko u autima, ali me malo iznenadilo tih 8.2s kod Honde. Ok, ak su podesili tak CVT, vjerojatno su išli na komfor i potrošnju. EDIT: Na stranu ostalo, cijena, oprema, ugodnost vožnje sa CVT-om i što sve ne. To me ne zanima trenutno, niti sam proučavao. Čisto HP vs ubrzanje. Bio je tamo taj 1.5 turbo bijeli, sa ok stražnjim krajem, te onaj 1.0 turbo koji je bio neka čudna plava boja i taj je imal te ružne plastike na stražnjem braniku.
![]() |
![]() |
#35008 |
Just don't give a fuck
Datum registracije: Dec 2006
|
Znaci, osobno iskustvo sa CVT-om u Hondi Jazz 1.4 je vise nego pozitivno. Auto je nevezano za mjenjac cudo prostora i kvalitete u svojoj klasi, a auto je napravio 250.000 i jos je kao nov, 11 godina star. Poslovni auto, puno vozaca, osnovno odrzavanje. Da nebi bilo da nemam s cime usporediti, privatno trenutno vozim vw, prije neko vrijeme a7, zena ima ds3, u firmi jos imamo hilux i vito, sve nabrojano sa automaticima. CVT je uvjerljivo najugladeniji od navedenih (da, cak i u odnosu na stronic), i najradije bi ga uzeo od svega navedenog za gradski auto, a jedino gdje nebi CVT, je mozda nesto sa vise sportskog stiha...
![]() |
#35009 |
Moderator
|
![]() |
#35010 | |
Premium
|
Citiraj:
Znači tako stoje stvari... oh.