|
|||||||||||
|
|
#34771 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
Citiraj:
ne moraju biti niti policajci. mogu biti kadeti iz akademije ili oni pomoćni prometnici sa križanja. |
|
|
|
|
|
|
#34772 |
|
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
|
|
|
|
|
|
#34773 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Nešto novo: https://www.youtube.com/watch?v=-tKDGV0Y5dk ... i nešto staro... i meni ipak ljepše: https://www.youtube.com/watch?v=oKkUAadIUe0 |
|
|
|
|
|
#34774 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Svaki dan popizdim nekoliko puta na takve situacije. Da imam neki stari krš, jebo me pas ak se ne bi zabio u lika, tek toliko da u dam do znanja da mi oduzima prednost. Tim više što takvi likovi najčešće voze neke mrcine od 50+k eura... Meni se to svakodnevno događa na križanju Ozaljske i Nehajske, te Ozaljske i selske, u smjeru zapada. Dakle ja sam budala jer čekam 10 min 3 semafora, a on je genijalac jer se sjetio koristit traku za lijevo i onda se ubacit prije svih nas... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#34775 | |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Pa ajmo ovako, Lambo Sesto Elemento, proizvedeno ih je koliko ono? 20? Odeš na YT i imaš bar 4-5 videa različite ekipe. Ili još bolje Veneno njih ima otprilike koliko i C1, bar prema navodima. Koliko C1 videa ima a da nije Rimčev?
|
|
|
|
#34776 |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
i C1 i C2 su gotovi auti, iako u biti i služe cijelo vrijeme za testiranje komponenti. Ali fascinantno je ako su sami razvijali autonomni sustav, ok, senzore i kamere ne mogu napraviti u RH, al ako su iz tih komponenti, sastavili i programirali sami taj sustav i to još u RH-to je već i pisanje povijesti |
|
|
|
|
|
#34777 | |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
Baterije nebi izdrzale, sa C2 se hvale da bi mogo 2 kruga napravit oko Norschleife jer napokon imaju dovoljno dobro hladjenje baterija/pogona. A sto se tice normalne voznje, progooglaj Paul Runge-a i kolko je lik u biti chill sa time da da auto novinarima i svima i da se taj auto use-a i abuse-a i radi kilometre na stvarnim cestama. |
|
|
|
|
|
|
#34779 | |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Nije ni ovo loše
|
|
|
|
#34780 | |
|
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
Po meni su te usporedbe i komentari tipa "koliko si ih vidio na cesti" i "video a da nije Rimčev" uzaludni. Auto je koncept i takvog ga treba promatrati. Od tih 7-8 ili koliko ih je već proizvedeno, svaki je defaktko drugačiji. Zato i nema poštene recenzije/videa kao za Sesto Elemento. Od C_2 očekujem recenzije "4-5" različite ekipe kada im krene u prodaju. Uostalom, vidjet ćemo kroz naredne godine. |
|
|
|
|
|
|
#34782 |
|
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Na Jadranskom mostu jedino ljeva traka nije razvaljena grabama i betonskim zakrpama, uvijek ljevom prodem te zakrpe i grabe pa ulazim u srednju i skroz desnu... ( u guzvi je desna najprohodnija jer ju pustaju 2 semafora i najmanje ljudi se mergea u nju). Selska na most kad je spica i najdulja kolona, iz ljeve lovim nekog tko tipka na mobu i kasno krene pa ostavi mjesta, srecom ima ih uvijek, nikad ne idem do semafora pa zicam pustanje ili do kraja ljeve na mostu..
|
|
|
#34783 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Bilo tko. A nije možda taj Paul onaj koji je kupio valjda, 2 ili 3x puta auto? Ili je to bio netko drugi? Nemojte me zezati, takav auto, marketinški ili ne, odvozi krug gdje voze svi auti...a ne da 10g prije na forumu pitaš što znači +, a što - na bateriji, a 5g nakon radiš superauto ![]() |
|
|
|
|
|
#34784 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
|
|
|
|
|
|
#34785 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#34786 | |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() Ovdje idioti redovito šišaju po ovom iscrtkanom dijelu Ne kužim zakaj je policiji problem stat i naplaćivat kazne, pa za dva dana bi nakupili valjda mjesečni proračun postaje |
|
|
|
|
|
|
#34788 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Tu mjere brzinu i ako slučajno voziš 10 na sat više, po noći, dok nema nikoga, onda zaustavljaju. A kad idioti, u špici, kad "nema" puno prometa, rade kaos tako da prelaze iscrtani otok i punu liniju, onda ih nema. |
|
|
|
|
|
#34789 |
|
Premium
|
Pa obzirom kako nam (svi) vladajući štede na broju učitelja, liječnika i med. sestara, policajaca i ostalih javnih službi koje u većini zapravo rade ok i brinu o građanima, biti će ih još i manje tako da za koji mjesec ili godinu neće imati tko mjeriti tamo brzinu, a kamo li još gledati neke linije po kolniku. Da pojasnim, sjećam se davnih dana kad je prometna policija još bila u Ilici kod Frankopanske. Prođeš tamo ujutro oko pola osam, a iz dvorišta izađe 10-ak policijskih auta sa dvojicom policajaca, izađe 10-ak policijskih motora na kojem je jedan policajac i izađe 30-ak policajaca pješaka... danas u isto vrijeme prođeš pored naplatih kućica u Lučkom i u isto vrijeme iz dvorišta izađu dva auta i dva motora i nitko pješice,... i dodaj tome da iz isto toliko izađe iz Heinzelove... i tko će onda kažnjavati bezobrazne i bezobzirne vozače? Zadnje izmijenjeno od: bertone. 07.03.2018. u 15:18. |
|
|
|
|
|
#34790 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#34791 | |
|
Premium
|
Citiraj:
... no realno i sam vidiš koliko ima manje policije u ZG na cestama... to što su 100% popunjene granična i interventna policija ili što u Savskoj i Ilici 335 jedan drugom sjede u krilu jer nema dosta stolaca ni meni ni tebi ne predstavlja ništa jer nama kao građanima trebaju oni prašinari, a njih je najmanje u toj statistici ![]() |
|
|
|
|
|
|
#34793 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Ekipa jedno pitanjce. Kolika je sansa da je sluzbena servisna knjizica krivotvorena? Ne mislim onu sto vlasnik ima (papirnatu) nego kad odes u autokucu (npr za Mazdu) i oni ti izlistaju povijest vozila. |
|
|
|
|
|
#34796 |
|
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Kaj sad očekuješ, šansu u točnom postotku? Gle, šansa postoji. Neko ko radi u auto kući ima mogućnost prepravit podatke u računalu. Nek je omjer 1:1000 džaba ti sve ako tebe zapadne baš taj jedan. ![]()
|
|
|
#34797 | |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Problem je nastao kada su unazad 1g (ne znam tocno kada) promijenili horizontalnu signalizaciju. Prije je krajnja lijeva traka je bila za skretanje u lijevo gdje si iz nje onda mogao otic i u desnu traku za lijevo. A sada je krajnja lijeva za ic ravno i iz nje se onda granas u 2 trake za skretat lijevo. I onda nastane kaos jer ima vise ekipe kaj ide lijevo nego ravno + ovi kaj neznaju da se to promijenilo + ovi kaj znaju al se prave grbavi. Ponekada se i ja pravim grbav jer jednostavno skrenem iz ulice Pile IV, a za ravno je zeleno i nemam mjesta se za ubacit lijevo, a moram ic prema autobusnom. |
|
|
|
|
|
|
#34798 | |
|
15/JG52
Datum registracije: Nov 2007
|
Ako je mogao NIO EP9 onda bi morao i concept 1/2 Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#34799 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Nije prije bilo baš pristojno pravit se grbav i ubacivat se iz srednje, a zna se zašto ljudi u lijevoj čekaju. I onda bi nastao čep jer si je netko odlučio stati u srednjoj, dok su upaljeni zeleni semafori za ravno. Umjesto da je blokirana jedna traka za lijevo, budu blokirane dvije od tri koje tamo postoje. Sad je još jasnija situacija, i sad su ljudi koji se iz srednje ubacuju za lijevo još veće konjine. Najmanji problem je ovima koji su u lijevoj i hoće ići ravno, jednostavno se prestroje. Zapravo je sad nešto manje idiota jer je teže ugurat se u te dvije lijeve trake iz srednje - sad se moraš prestrojiti preko dvije trake i puno je lakše blokirati nekoga da se ne prestroji. Prije su si samo stali paralelno uz tebe, a iz njihove trake se otvarala nova i nemaš kaj. Druga je stvar kad ti skreneš iz te ulice pa hoćeš lijevo, onda je bolje da odeš do tog račvanja nego da opet blokiraš pola ulice. A i ljudi obično vide otkud dolaziš pa te puste, barem ja tako radim. |
|
|
|
|
|
|
#34800 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2012
|
Može jedan savjet/odgovor u vezi širine felgi i odgovarajućih guma koje mogu ići na tu felgu. Kupio sam Audi A3 2012 god. prije 15-ak dana koji došao je sa OZ Energy 17 cola felgama i 205/50/r17 Fulda zimskim gumama. Kako uskoro kupujem ljetne gume zanima me dal mogu na tu felgu ici 225/45/r17 zbog same širine gume? Te felge su nešto i izgrebane (po rubovima najviše) pa me zanima dal imate neku preporuku ko najbolje radi reparaciju istih i dal se to isplati uopce. |
|
|
|
![]() |
|
|