|
![]() |
#1441 |
Banned
Datum registracije: Mar 2013
|
Ma sve super sve 5. Al ja vidim razliku naspram g3. Uostalom ako to nekima ne pase odnosno smeta. Onda ne vidim razlog da netko kupi lgiev telefon ako mu je kamera toliko bitan faktor. Ja mogu otvoreno reci da iphone 7 zaista ima odlicnu kameru. P10,u11 i s8 i slicno necu ulazit jer nisam vidio osim na frendicinom s8 di sam primjetio da je prednja kamera enormno bolja od one na g6. Mislim ja sam pogledao videa i videa na yt i procitao recenzija prije nego sam odabrao g6 pored ip7 jer su ta dva bila u igri kao moj sljedeci mob. Ip7 mi je ispao preskup za ono sto nudi + izbacivanje 3.5 mm za slusalice epic fail koji se nadam ostali nece bas pratit u nadolazecim godinama, al onda opet bi mogli da kupujemo samo njihove dodatke uredaju. Pametna glupost koja se nadam nece postati trend. Powered by LG G6 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1442 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
vec je postala, 3.5mm na mobitelima je povijest, proslo svrseno vrijeme. jos mozda jednu generaciju netko bude furao 3.5mm ali nakon toga, adio... nemam nista protiv toga, ali daj mi onda hebeni adapter koji na sebi ima i 3.5mm i dodatni usb konektor, da mos istovremeno puniti i slusati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1443 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1445 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
da, vidjeh po forumzima i youtubzu da su poljaci dobili neki updejt - koji jebeno izgleda btw. s tim da je to kod njih prošlo prije sad već ~2 mjeseca, pa rekoh da pitam ako kod nas ima kakvih pomaka ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1446 |
Premium
Datum registracije: Sep 2015
|
Nexus 5X nakon update na Oreo baterija drastično pada. Da napravim hard reset ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1448 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
V30 đubretance izgleda nema više taj jači postprocessing kao G6 i neki stariji modeli (btw to se da već sad izbjeći sa korištenjem drugih camera appova tipa portana app od pixela itd). Pa kad se doda taj cine mode, 6" OLED, zadnji snapdragon, brutalni zvuk kod videa i općenito OIS kod videa (već i kod G6 je to odlično odrađeno a toga se nismo još dotakli)...još manje bezela (zbog kojih prednja kamera i je ta mala od 5MP) imamo zvijer od moba....Nadam se da dolazi kod nas i da bu se slabo prodavao pokraj hordi koje bu naručivale ajfone i samsunge. I onda nakon par mjeseci da mu cijena padne..... Jedan ok osvrt na V30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1450 |
Sremium
|
Prednost samo kod prikaza boja. Sve ostalo je na strani OLEDA (svjetlina, vidljivost na suncu, AOS bolje vidljiv, manja potrošnja baterije, bolji prikaz crne boje). Iako bi taj POLED trebao dati malo manje nabrijane boje od samsungovog AMOLEDa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1452 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
![]() |
#1453 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1455 | ||
Sremium
|
Citiraj:
Citiraj:
Ta uniformnost se kuži samo na mrklom mraku kad je skroz "crn" ekran...dakle nikad u realnom korištenju...OLEDi na telefonima definitivno daju malo prezasićene boje... Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 19.09.2017. u 15:26. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1456 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Uh, ak je LG-ev OLED takav onda kužim zakaj ste kontra njega ![]() Ali nek se LG pozabavi sa quality control-om i onda ne bi trebalo biti problema sa korištenjem OLED-a ![]()
![]() |
#1458 |
Banned
|
Auto brightness koliko god da smatram full korisnom mogucnoscu ne koristim ju nikako. 20-40% max. Je moja brightness u svakodnevnom koristenju. A V30 nisam vidio uzivo tako da mi je glupo komentirati kakva je citljivost, jer na neke reviewove mi se smijesno oslanjat. Ne moze meni video docarat njegovu citljivost na otvorenom kao sto mi to mogu moje oci uzivo. I uostalom svake god slusas isto za flagshipove kazu vidljivost i citljivost odlicna, mid range vidljivost i citljivost dobra. I sta imam od toga odes u ducan vidis ak ti se svida kupis i hvala lijepa dovidenja.. Powered by LG G6 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1459 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
OLED (bilo AMOLED/POLED) i dalje ima neprirodne boje, i taj ekstreman kontrast je ono sto dodatno naglasava neprirodnost ekrana. Ja ga ne volim. Najbolje display-e ima iPhone, sto jest, jest. AOS stoji, tu je LCD los, mada je Nokia davno imala (fantasticne!) LCD-ove na L920 i L1520, oba su imala AOS, tj. Glance. Stvar je odlicno radila i nije osjetno trosila bateriju. Ne kuzim te ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1462 | |
Sremium
|
Ma kaki. Zadnji info je da ipak dolazi u Njemačku pa valjda onda i kod nas. Jel bilo je pitanje hoće li uopće doći (V20 nije ni došao). Citiraj:
Ja sam u dućkasu baš uspoređivao svoj G6 i izloženi S8 te A5 2017 koji je isto bio tamo...krenkao oba na 100%...ja neke osjetne razlike u svjetlini nisam skužio a još je bilo ono odvratno umjetno svjetlo u dućanu koje smeta ko i sunce. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1463 |
Banned
|
Ja imam platinum.. Volim mattirane stvari ruzan mi je crni g6.. Ma mene frajer zahaltao gledam taj novi note, preogroman. Opet sam se podsjetio zas ne volim samsungov touchwiz i fakat meni te boje na tom amoledu nikad nisu izgledale dobro ne znam zasto ali mi se nimalo ne svidaju boje. I doleti majstor do mene i kazes te zanima note pocne trekeljat ono pustim ga par sekundi i kazem ne treba hvala ja imam bolji mob. On u cudu me pogleda kao pa koji. Pa g6 jeboga bog hahahaha.. Kaj sigurno smece samsungovo cu imat. 😂 Powered by LG G6 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1465 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() LG pak stavlja još manji senzor al je malo bolji po pitanju softvera spram gore spomenutog.. Ovaj V30 je odličan, al kad smo već kod kamera, nije bog zna kaj nešto na tom V30.. Mada oni sad igraju na veći otvor blende, to će bit hit sljedeće godine kod ostalih smartfona.. Očekujem od G7 nešto novo, nešto divlje, da ostale ostavi u prašini, pa kaj im nije dosta kiksanja sa G5 i G6, molim nek se na potonje niko ne uvrijedi.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1466 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Sad cu ja ko padobranac, no svejedno - ne znam sto su se neki uskokodakali s tim "nerealnim" bojama na amoled ekranima... Zar je toliki problem upaliti rgb mode u opcijama? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1467 |
Banned
|
Ne znam zvonac moras probat g6 da bi shvatio koliko je mob zapravo dobar... Snake ja brijem da sam ja jedina osoba koja od prvog dana ne voli amoled ekrane. Jednostavno mi izgleda ne znam gledam u to i nemam dojam da je to qhd reza cudno izgleda i nimalo mi se ne svida lako za opcije da se sve podesit. Evo ja comfort mode na g6 koristim 24/7 i ne tvrdim da je ips bolji od amoleda jer nije, ali ne svida mi se apsolutno nista na amoledu. Powered by LG G6 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1469 |
Banned
|
Em kaj je mob fluidan sa ovim zadnjim v10t updateom a priznajem bilo je stekanja i laggova u pocetku od kad imam v10t nema ih.. Baterija ispod 6h sot nemam. Mob radi ko svicarska vurica, a jel amoled il ips ekran iskreno tak me boli ona stvar. Ne umara mi oci, ne boli me glava i ja sretan. Powered by LG G6 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1470 |
Sremium
|
Ma mobitel nema ozbiljne mane..Ako sitničimo fali mi led notifikacija ili bar upotrebljiviji AOD. Isto tako trpaju sve manje senzore kamere a G4 je imao brutalnu kameru i od tad samo srozavaju kamere. Plus taj heavy post processing zbog kojeg slike na mobu izgledaju super (ili u smanjenom prikazu na ekranu monitora) al se kuži oversharpening a ponekad i posterizing efekt na 100%. Međutim, ne radi to samo LG. Samo drugi možda u manjoj mjeri sa izuzetkom HTCa i Huaweia. I dalje je to vrhunska kamera. Osim toga sad s portanim appom od pixela ja više ne vidim te neželjene efekte jačeg postprocessinga. S druge strane snima vrhunski video, OIS radi fantastično i zvuk sa snimke je bolji od bilo kojeg drugog moba. V30 po svemu opet ima vrhunsku kameru i to bez tog heavy postprocessinga samo bumo vidjeli koliko će mu pasti cijena s vremenom. Huawei u svoje flagshipove stavlja dobre senzore i leće plus što rade minimalni postprocessing ali su generalno zajebali mobitele. Griju im se ko svinje već nakon par min s kamerom ili nečim zahtjevnijim...puni su bugova (screeen dimming s nekim appovima itd)...Plus ona svinjarija sa puštanjem flagshipa u prodaju koji nema faking oleofobni premaz. Must na svakom mobu. I onom najjeftinijem. Da ne spominjem muljanje s memorijom. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|