|
![]() |
#3721 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Mislio sam biti karakter-ali nisam izdržao, mrknul sam za večeru krvavice ![]() Solo, samo ispečene i sa par šnita mješanog kukuruznog kruha. Bile su malo šarf, pa sad upravo dovršavam bocu mineralne. Ali su bile dobreeeee:clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#3722 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() jebatelediriža snieg bu nas za-metal do jutri vjutre,a nis još puajceka kr-knul i spre-mil vu škri.nju i pu-šni-cu..... leleeeeee,a kuj bum ja jeelllll,šmrc! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3723 |
Super Moderators
|
Fakat-pada li ga pada ![]() Ja sam baš danas razmišljao da bi trebao hitit odojka u škrinju prije prosinca. Da si ne moram poslje mislit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3724 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() već me je za-me-ta-le!! a nis si ni krplje kupil.... a susedu Juri se je zmrzla #loža# vu Zetoru kaj ima ralicu i solenku...... ![]() ![]() mislim da bum vjutro preskočil posel....hi-hi-hi...viša sila.. ![]() ![]() pak bum narezal krumpir i klobase za Pekarski..pa onda zapečene paprike na šalatu i kuružnjak.....mmmmmm ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3725 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
mmm neznam na kaj mi više sline cure na jelcove krvavice il na ove mitzekove klobase : nuts : Bil kod tete na rođendanu od sestrične i kaj je bilo za papat: domaće lazagne sa špekom, šunkom i 4 vrste sira mmmljac. nakon toga reform torta ( torta sa 6 slojeva kreme i tjesta z bademima i prelivena čokoladom) : nuts : nemoram reć da sam se nakrkao...
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#3726 |
Super Moderators
|
He-he, dovlekel sam doma četri koluta-jednog sam rješio u svoju korist, tri hitil u škrinju ![]() Mitzek-kaj je tak jako zapadalo gore u tvojoj divljini??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3727 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Kod mene ga ima desetak centi. Jedva sam iz dvorišta izašel. Kod Miceka je onda još gore.
![]() |
#3729 |
Banned
Datum registracije: Mar 2005
|
....evo i ovdje u slavoniji ga ima oka 10ak centi i jos pada @ mitzek dvd je danas poslan |
![]() |
![]() |
![]() |
#3730 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Osim toga-kakav si ti ti Rvat ak nisi nikad čul za Laduč, Bistru, Pušću ili Sv.Križ Brdovečki ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3731 |
Super Moderators
|
Dragi moji Žderonje-trebam hitno pomoć. Zbog starosti i bolesti moj se redovni dobavljač kod kojeg kupujem odojke povukao iz posla. Tako da hitno potrebujem novog dobavljača. Bilo bi idealno da je mali pu-ajcek kakvih 16-18, 20kg max. Ne žive vage nego očišćen. A ne PRASE koje neki zigorci/prigorci/slavonci vole zvati odojak ![]() A ima 35-40 kg očišćen ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3732 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Trebo si reć prije 2tjedna dok se išlo u nabavku ![]() 12kn/kg očišćen ![]()
![]() |
#3733 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Sebičnjak jedan. Gdje si ti uzimao??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3734 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Ja sam mix židofskog žderonje ![]() ![]() Od strica iz podravine ![]()
![]() |
#3736 |
Super Moderators
|
Uffff, ono židof si dobro pogodio ![]() ![]() ![]() Poznam par ljudi i židovi su za njih amateri. No da, to svejedno ne rješava problem sa mojim malim pu-ajcekom. Gdije su sad oni stari gelipteri AMD-jac i Mitzek kad ih čovijek treba??? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3737 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Ja sam mislio da ako netko kolje (ovaj mjesec ili početkom prosinca), hrani ih normalno i ima viška za prodati uzeti jednog očišćenog. Mislim-mogao bih ja njega odpelat rego kod punice samo-to nije zajebancija, ako nemaš sve kaj ti treba za kolinje bolje ni ne ići na to ![]() Dakle klasika-dođem, uvaljam ga u najlon, hitim u gepek, doma rastrančiram na frtaljke i u škrinju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3739 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Treba ga uvaljat u korito, pofurit, izokretat, skinuti dlaku, očistiti ( u Zg baš i nemaš kam sa drobom), itd... Nego, to 25-27 žive vage-po kulike kuna??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3740 |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Cuj neznam kolko je to po kg, ja sam prosli tjedan sebi uzimo, al kak su to veze islo je za 10kn, a ovak neznam mozda 12, idem za vikend na selo pa ti javim
![]() |
#3741 |
Super Moderators
|
Danas: Špagaći (sa rupom ![]() Kad meljem za takvo nešto obavezno stavim malo špeka u flajš-mašinu, kad se dinsta-domaći paradajz iz boce ![]() Fino sameljem dvije kile mesa, izdinstam, rasporedim u posudice po 35-40 dkg i zamrznem. Super stvar za napraviti na brzinu. Ujutro izvadiš iz škrinje, dok se špagaći skuhaju-meso se zagrije... Gotovo za 20 minuta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3742 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
da, jelc...to je super ideja... ![]() samo sto mi nemao skrinju... i imamo neki jadan frizider gdje je onaj dio za zamrzavanje prakticki neiskoristiv ![]() ...danas sam radila tople sendvice... ![]()
![]() |
#3743 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
U zadnje vrijeme zderem po menzama, al kad sam doma, onda si napravim omlet od svega i svacega: 4 vrste kobasica, hrpa sira, spek (al u pocetku se on sam sprzi da dobije onaj "fini" izgled) Nakon toga, vec 3 veceri ananas iz, nazalost, konzerve...
![]() |
#3747 |
Super Moderators
|
Ja za desetak minuta idem u kuhinju, danas kuham sebi za svoj gušt. ![]() Izdinstat ću na luku pureća jetrica i srčeka. ![]() Sa punoooo safta za umakati kruh ![]() Fino dogmiljim u kuhinju, odvučem tranzić da mogu slušati mjuzu i tekme, otvorim si hladnu Žuju pa polako... Mrmlj.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|