|
![]() |
#1381 |
Premium
Datum registracije: Mar 2017
|
ringe_direct nekad već na drugu masku da $5 popusta, ja naletio već dva puta, a najbrže stiglo za 7 dana iz J. Koreje, u tom slučaju dvije maske ispadnu cca 130kn.. nisam od onih kojem padaju mobiteli, ali neki dan sam ga fino okinuo sa stola na pločice, ringke spasio stvar, nije čak ni kaljeno nillkin stradalo.. 😀 Sent from my LG-H870 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#1382 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Nikad iz Koreje Ringke masku nisam čekao dulje od 9 dana. A velim, uzeo sam ih gro. Da su svi brzi ko oni, majka. Ovako kako ko. Fusion ima više manje za sve poznatije brandove i uređaje, a tipa Onyx, Slim i kaj ja znam kaj samo za flagshipove. Za G6 ima više maski, koliko vidim. @mob |
![]() |
![]() |
![]() |
#1386 |
Banned
Datum registracije: Mar 2013
|
Ma lako mi za masku, maske sve osim sta ja znam ultra thin i hard case.. Ostale sve stite mob. Ak vidim razbijem mob to je kod osobe koja nema maskicu, ili ak ima nema kaljeno pa razbijeno staklo. Al inace maskica tak mi svejedno kakva, ja si uzeo prozirnu jer sam si uzeo platinum boju i volim ju gledat.. 😝 Powered by LG G6 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1387 | |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Citiraj:
Zadnje što sam čuo je da G4 neće dobit Oreo. G6 (valjda i G5) te V20 će dobit update krajem godine. Za G6 vele u 10mj a za G6 (verzije od operatera) negdje u 12mj. V30 bi trebao doć s njim a ako ne onda i on dobija među prvima preko updejta. EDIT: tek sad vidim da je Mario nešto napisao za Nougat |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1388 |
Banned
|
Kaj oreo tek u 12mj za G6, joooj koliko mi fali iOS zbog toga... Katastrofa, gledao jucer statistiku nougat na 15-16% uredaja, prejadno... P.S. zasto svaki put na citiranom postu neki screenshot videa V30ke ? Powered by LG G6 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1390 |
Banned
|
I mislio sam si da je do tog smeca od app.. Al bas je smece.. Ja imam vip 7.1.0. i majke mi ak ova app sa svakim updateom nije sve gora i gora.. Vec su mi rekli da je 6.5.0. dobra Morat cu se downgradeat 😝 Jer ova je katastrofa. Mada ni ove prije nje nista bolje.. Otvorim notifikejsni od inboxa koji sam vec procitao, postova gdje mi je netko nes komentirao, citirao prije 15h sto sam takoder vidio i odreagirao. I opet notifikejsni, od kad imam tu app imam "neprocitanu" por u inboxu. Retardirana je app i bas me zivcira, jedi o sto nisam nasao neku alternativu nazalost koja bi bila bolja. Powered by LG G6 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1392 | |
Banned
|
Citiraj:
Powered by LG G6 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1394 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Još nije službeno izaša, ima za skinuti Polish verziju koja je beta v29, ali do kraja 9-og miseca bi triba izaći Nougat za ostale verzije G4.
![]() |
#1396 |
Sremium
|
Sad kad sam okinuo dosta više fotki moram reći da se čudno ponaša ova kamera na G6. Neke fotke su odlične a na nekima se vidi osjetni postprocesing. To vodi do fotki na kojima fale detalji što se kuži kad se fotka gleda na kompu. Lica ljudi su gotovo posterizirana. Na nekim fotkama toga nema. Mislio sam da je do HDRa ali ne...na nekim HDR fotkama portreti i pejzaži ispadaj usuper a na nekim je taj heavy postprocessing. Baš čudno. P1o je radio malo presvijetle fotke i definitivno je malo desaturirao ali ovo više nagrđuje sliku. Mislim da je ranije u topicu netko spomenuo to s posterizacijom. U čemu je kvaka ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1397 |
Banned
|
Ne znam, evo vam sortirano sve kamera G6ice sa android centrala od vise korisnika... Po meni G6 ima zaista solidnu kameru, a neke slike izgledaju super... Necu ulazit kak izgledaju zoomirane i na pcu, ali preko ekrana mobitela izgledaju dobro.. I da nije mi se dalo uploadat nigdje valjda se admini nece ljutit... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Powered by LG G6 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1398 |
Sremium
|
Neznam jel su te editirane ali ok su. Meni se to posteriziranje događa random. Evo sad sam na netu našao da treba uvijek fotkat u maualnom modu, čak i ako se neće mijenjati ništa u postavkama jel onda softver ne radi toliki postprocessing. Isto tako treba rokat 4:3 s najvećim brojem MP. RAW je solucija koja bi to sigurno eliminirala ali to mi ne igra, da moram u photoshopu popravljat stvari. Budem se malo igrao i sa onim pixel HDR+ appom da vidim jel taj kamera app bude manje sranja radio.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1399 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Imah u posjedu G6 danas skoro cijelo poslijepodne. Nebi komentirao bateriju jer nisam "tweakao" mobitel kako to inače radim, ali generalno, mobač je bombetina samo takva. Možda je to samo WOW efekt koji svakako ovaj mob izaziva, ali stvarno je i looker i fajter. Kamera odlična, no ekran mi je so-so na suncu. Tu se nemre mjeriti sa SAMOLED-om, ali nije loše. Real Feel u ruci je isto odličan i ovi chemfered corners nisu nikakav problem. Jedino je taj primjerak bio dosta izgreban, one hairline crte, ali to je vjerojatno onaj premaz koji se na svakom mobu malo ogrebe. Da mi treba, mjenjao bi odmah. Neka G7 bude na tragu ovoga i moj je nagodinu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1400 |
Banned
|
@tvrdi ne znam na nekima se vidi da jesu, ali ne mozes reci da su lose... Ja uvijek i fotkam u manualnom modu ako je nesto konkretno.. I uvijek 4:3 format. Ja imam tu pixel app, nis spesl.. Nije losa, al ne vidim znacajnu razliku... @brko Baterija je super barem meni.. Sa zadnjm V10t updateom vise nema stekanja, laggova sad radi ko pravi flagship... 😁 Ne znam meni je na suncu ekran dobar kad je na 100% brightness na direktnom suncu odlicno se vidi barem meni... Meni je fora sad taj zaobljeni ekran haha.. Navikao se.. Ne znam ja stojim iza onoga kaj sam rekao da im je ovo uz sada i V30 konacno posten mobitel nakon G2ojke.. Vracaju se polako na pravi put.. Definitivno razmisljam o G8ici kad istekne pretplata 😝 nekak se vise ne mislim vracat na iOS, nije me apple ni ove god impresionirao ajde iP X je fora.. Al previse para za mob.. Powered by LG G6 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1401 |
Sremium
|
@Brko - istina, malo je slabiji na suncu al kad ga zveknem na 100% sve je vidljivo i ok. Nije bas da sam često s njim u situaciji podne i jako sunce. Amoled je tu bolji al su boje jako saturirane. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1402 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#1403 | |
Sremium
|
Citiraj:
Ekran je 6 incha u nevelikom kućištu s istom baterijom kao G6 al proc bi morao manje struje cuclat. P-OLED matrica, Snapdragon 835, tanji i nešto lakši od G6... V30 će bit oko 4500 kn a kod nas valjda oko 5000. Za nekih 6mj bi mogao past na 3500 ako se nebude prodavao. Tak je bar bilo sa G6com. Glasno fantaziram... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1405 |
Sremium
|
Čuj, mlađariji je prednja kamera bitna...tak da mob nije baš za njih. Iako, daleko od toga da nije upotrebljiva. Al kao što kažeš, nas to ne brine puno. Ostalo je upravo fenomenalno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1407 | |
Sremium
|
Uspio sam iskopat službeni odgovor LGa zašto stavljaju tako slabu prednju kameru. Radi malih bezela. Nego izgleda da su na V30 lagano fixali postprocessing Citiraj:
info https://www.youtube.com/watch?v=0vU2YIj-31Y Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 15.09.2017. u 12:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1408 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ma mogu oni tweakati do prekosutra, kada stavljaju mid level senzor male velicine i malih piksela. Nema tu pomoci i amen. mogu te price prodavati djeci. f off LG moraju zasrati uvijek s necim, ebeni koreanci blesavi. Kao da im je HTC u rodu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1409 |
Sremium
|
Taj senzor nije samo kod LGa....problem radi softver. Više nego hardver. U ovom slučaju. I random je. Nego došao novi updejt na non eu verziju, V10h. Navodno je mob dobio još na brzini. Tako bar pišu. Iako meni i sad radi ok. Najviše se u sintetičkim testovima vidi razlika. Eu verzija obično kasni koji dan. Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 15.09.2017. u 16:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|