Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori
Uređivanje
Staro 05.09.2017., 01:03   #31471
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor Bravo Pregled postova
Ne dizel, a pogotovo ne za grad. Hoćemo li se mi rvati ikad osvijestit ili ćemo ostat balkanci..
Zašto?
Citiraj:
Autor Nybelung Pregled postova
Ma o čemu ti pričaš?
Dizel 2013., kompakt, 90+ks, do 120.000km, sa servisnom knjigom, od prvog vlasnika, osnovni elektro paket (ESP, autom.klima, zadnji senzori), prednji i bočni zračni jastuci. Dakle jednostavne stvari, uglavnom paket iznad golog osnovnog modela... U cijeloj njemačkoj ukupno 5 takvih auta na mobile.de. 2 Meganea, jedan Hyundai i30, jedan Golf Plus i jedan C4.
Ako je to širok izbor onda sam ja Donald Trump.

Peugeot 308 dizel do 120.000km, s pet vrata tog godišta (2013.), s automatskom klimom... košta koliko na mobile.de? Od 9.000 eura na više. Jedan jedini se nudi za manje. Ovaj:
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/d...l?id=248623097
I treba dobro provjeriti zašto je taj 1500 eura jeftiniji od ostalih.
Focus je još skuplji. Npr. Ford Focus Titanium 1.6 TDCi kreće od 10.000 eura u Njemačkoj. Prijevoz, PPMV, razne naknade, registracija, mali servis to ti je još 1500 eura najmanje.

Novi su bili koliko, 22 do 25 tisuća eura? Tko će ti prodat takav s malo kilometara i 3-4 godine star za 7500?! Za te novce možeš dobiti samo osnovni model koji je dvaput razbijen i tri put mu kilometraža vraćana na 100.000.

Za 8000 eura možeš dobiti ovu jako lijepu Fabiu Combi.
Ne znam koje si ti parametre unio, no ja sam samo npr za focus, dizlo, 2013, do 125k km i do 9k ojrića dobio 200 rezultata.

Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Mucica, a taj auto za 8,5k eura ce ti dzabe dofurat iz svabije bez centa davanja?
Pa veli čovjek da je budžet 10k ojrića.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

Zadnje izmijenjeno od: fanATIk. 05.09.2017. u 01:10.
fanATIk je offline   Reply With Quote
Staro 05.09.2017., 01:33   #31472
tech
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Ne znam koje si ti parametre unio, no ja sam samo npr za focus, dizlo, 2013, do 125k km i do 9k ojrića dobio 200 rezultata.

Pa veli čovjek da je budžet 10k ojrića.
Velika većina karavani s trend opremom. Znači niš super, niš vrijedno spomena i izvozano jer su karavani koje koriste uglavnom firme radi nekih olakšica. Primjeti da ih je dosta čak i 2014 s oko 120k km, znači okretali su minimalno 40k km godišnje.

Da je pošten auto, opremom, kilometrima do 120k i ono najgore da je srednje klase može se naći kakav focus karavan iako dobar i uredan je više iznimka, c4, 308, megane i astra isto karavan.

Ovo je super ponuda.
Uglavnom treba gledat c4 i 308, i focus ako naleti koji. Posebice econetic s malo co2.

Prosjek davanja na te aute je oko 4-5k kn, dok poplaćaš sva davanja do ceste si na 1k eura. Po dobar auto, stanje i cjenovno, ideš na sjever njemačke. Dakle tu uslugu ćeš platiti nekome najmanje 300-400 eura, ovisi što je uključeno u uslugu.
tech je offline   Reply With Quote
Staro 05.09.2017., 01:36   #31473
R3nchi
Registered User
Moj komp

R3nchi's Avatar

Datum registracije: Dec 2009
Citiraj:
Ma o čemu ti pričaš?
Dizel 2013., kompakt, 90+ks, do 120.000km, sa servisnom knjigom, od prvog vlasnika, osnovni elektro paket (ESP, autom.klima, zadnji senzori), prednji i bočni zračni jastuci. Dakle jednostavne stvari, uglavnom paket iznad golog osnovnog modela... U cijeloj njemačkoj ukupno 5 takvih auta na mobile.de. 2 Meganea, jedan Hyundai i30, jedan Golf Plus i jedan C4.

Peugeot 308 dizel do 120.000km, s pet vrata tog godišta (2013.), s automatskom klimom... košta koliko na mobile.de? Od 9.000 eura na više. Jedan jedini se nudi za manje. Ovaj:
Focus je još skuplji. Npr. Ford Focus Titanium 1.6 TDCi kreće od 10.000 eura u Njemačkoj. Prijevoz, PPMV, razne naknade, registracija, mali servis to ti je još 1500 eura najmanje.

Novi su bili koliko, 22 do 25 tisuća eura? Tko će ti prodat takav s malo kilometara i 3-4 godine star za 7500?! Za te novce možeš dobiti samo osnovni model koji je dvaput razbijen i tri put mu kilometraža vraćana na 100.000.

[HT[/HTML]

http://https://suchen.mobile.de/fahr... Price: €7,020

mozda ja krivo gledam?? ne kontam..

p.s. riknio mi pc pa se borim s mobitelom..

https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/d...medium=android

I found this offer at mobile.de:

Peugeot 308 1.6 AFFAIRE HDI 92 KLIMA-LKW-2 SITZE
First Registration: 04/2014
Mileage: 111,057*km
Fuel: Diesel
Power: 68*kW*(92*PS)

Price: €7,020..

Zadnje izmijenjeno od: R3nchi. 05.09.2017. u 01:41.
R3nchi je offline   Reply With Quote
Staro 05.09.2017., 01:44   #31474
tech
Premium
Moj komp

Teretno vozilo. Trebaš siceve, pojaseve i onda atest da bi to funkcioniralo. U najboljem slučaju jel..
Staro 05.09.2017., 01:54   #31475
R3nchi
Registered User
Moj komp

R3nchi's Avatar

Bertone oprosti ako si se naso prozvanim i uvrijedio se s mojom grubom opaskom o dizelu i gradu, al onako znam nekoliko ljudi s gradskim dizelom i ni jedan se jos nije zalio, a voze ih vec godinama,a da zivim u svom malom svijetu nebih vam se obratio.. a ako se jos ljutis slobodno me pm izvrijedjaj..necu te drukat..
. da naveo sam tih 8k eura , al kako stoji u threadu ako treba protegnit cu se do 10k.. kao sto rekoh znam par ljudi s trljaju s autima pa bi auto iso kad oni voze svoje ..
Staro 05.09.2017., 01:56   #31476
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor tech Pregled postova
Velika većina karavani s trend opremom. Znači niš super, niš vrijedno spomena i izvozano jer su karavani koje koriste uglavnom firme radi nekih olakšica. Primjeti da ih je dosta čak i 2014 s oko 120k km, znači okretali su minimalno 40k km godišnje.
Kakve veze ima jel karavan? Možda čovjek može živjet s tim. Trend oprema? Ne vidim da je u prvom postu tražio da auto ima čuda unutra. A to što ima 120k km, uklapa se u njegove prohtjeve. S druge strane, noviji auti s toliko kilometara mahom ih rade po autocestama. Radije kupim auto s 120k km na autocesti nego 80k km po gradu.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

fanATIk je offline   Reply With Quote
Staro 05.09.2017., 08:07   #31477
Nybelung
Guest

To što ti gledaš su teretna vozila, N1 kategorija, s dva sica.

@fanatik:
Nije rekao da želi hatch karavan, odnosno kompakt karavan. To su već malo duži automobili.

Ako olabavi neke manje bitne kriterije, a i dalje traži auto od prvog vlasnika sa servisnom knjigom i dalje može pronaći dosta auta.
Npr. Kia Ceed
https://m.mobile.de/auto-inserat/kia...2.html?ref=srp
Ili možda Mazda 3
https://m.mobile.de/auto-inserat/maz...4.html?ref=srp

Zadnje izmijenjeno od: Nybelung. 05.09.2017. u 09:19.
  Reply With Quote
Staro 05.09.2017., 14:27   #31478
tech
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Kakve veze ima jel karavan? Možda čovjek može živjet s tim. Trend oprema? Ne vidim da je u prvom postu tražio da auto ima čuda unutra. A to što ima 120k km, uklapa se u njegove prohtjeve. S druge strane, noviji auti s toliko kilometara mahom ih rade po autocestama. Radije kupim auto s 120k km na autocesti nego 80k km po gradu.
Da vidiš na kaj ti auti obično liče(čast iznimkama), razumio bi. Uostalom, o čem pričamo kad su u startu 1500 eura jeftiniji.
Ak mu ne treba opremljen auto, onda ni ne mora prolaziti zajebanciju s uvozom i riskirat. Ima dovoljno primjeraka na njuškalu za sličnu lovu..
Staro 05.09.2017., 14:47   #31479
R3nchi
Registered User
Moj komp

R3nchi's Avatar

Citiraj:
Ma o čemu ti pričaš?

eo konacno sam dobio pc... neki..
niJe Bas 2013g al je blizu..

https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/d...&top=2%20:%202

https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/d...er=1&scopeId=C
Staro 05.09.2017., 14:51   #31480
Newmie
Premium

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor R3nchi Pregled postova

Bit ću kratak, ja bi uzeo Focusa jer mi je lijepši

S druge strane, jučer sma se vozio 30-ak min u Leonu (Uber).
Majko isusova, pa bubrezi mi još danas nisu na mjestu koliko je taj auto tvrd. Znači svaki ležeći koji smo pokupili sam osjetio u želucu i na bubrezima, strašno...
Newmie je offline   Reply With Quote
Staro 05.09.2017., 14:55   #31481
R3nchi
Registered User
Moj komp

R3nchi's Avatar

Eo sta sve meni izbaci...

https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/s...y=KW&scopeId=C

a ovo mi za oko zapalo..

@Nybelung realno mazda 3.. hmm ljubav je to mazda je mazda a imo sam dvoje, demio i 2jku ovu 2008model.. Kupio novi auto jednom i nikad vise.. ove starije kiee mi imaju pre los dizajn pa mi to otpada a nove su pre skupe..
jucer sam sjedio u novoj 308 ovaj novi model i ima fino mjesta za mene samo je ovoj bio pre spusten sic a ja to lezanje ne volim, pogotovo sad poslje kangooa, najradje bi stepway uzeo..
Legica ima leona pa ju moram zicat da ga provozam samo njen je benzinjara, i zadovoljna je..Ovaj 3ci ima staru 308 1.6 hdi i decko je pre zadovoljan. PA cu morat i to vozat.. Jedino focus..Jesu karavan i obican isto?? ono polozaj vozaca i to ? 3ci ima karavana focusa pa mogu i to provozat..

@Newmie E JESI ME NaSMIJO.. SAMO napomena ni mazda 2 nije olicenje mekanoce..

Zadnje izmijenjeno od: R3nchi. 05.09.2017. u 15:04.
Staro 05.09.2017., 14:57   #31482
Goranbm
Premium

Goranbm's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Da li netko ima iskustva sa Green Gas LPG-om ?? I da možda zna neki LPG servis na području Osječko-Baranjske županije da servisira ovo.
Goranbm je offline   Reply With Quote
Staro 05.09.2017., 16:31   #31483
lowrider
Premium
Moj komp

lowrider's Avatar

Datum registracije: May 2008
Na tvom području samo jedan LPG servis, Lepus
Imaš dosta egzotičan uređaj, ok isparivač je poznati Tomasetto, injektori su neki Valtekoidni, jedino je pitanje što je pod haubom ECU-a, ak je AEB, onda nema problema
lowrider je offline   Reply With Quote
Staro 05.09.2017., 17:12   #31484
Nybelung
Guest

Citiraj:
Autor R3nchi Pregled postova
niJe Bas 2013g al je blizu..
Nije baš. To si dobro rekao.

Malo sam modificirao tvoju pretragu, znači izbacio najjeftinije i najogoljenije i ove koji su bliže Danskoj nego Austriji , i opet nije baš neki izbor.
Focus 1.6 TDCI Business - jedino mi ovaj zapeo za oko. Ne bi imao ništa protiv, iako mi je 105ks postalo premalo.

Imo, @tech je dobro zaključio. Ako ćeš gledati golaće ne trebaš se baviti uvozom, toga ima i kod nas.
  Reply With Quote
Staro 05.09.2017., 17:42   #31485
Goranbm
Premium

Goranbm's Avatar

Citiraj:
Autor lowrider Pregled postova
Na tvom području samo jedan LPG servis, Lepus
Imaš dosta egzotičan uređaj, ok isparivač je poznati Tomasetto, injektori su neki Valtekoidni, jedino je pitanje što je pod haubom ECU-a, ak je AEB, onda nema problema
Ma bio sam u Lepusu danas, da bi mi lik rekao da nije u zivotu vidio to, hehe. Zvao sam jedan servis u OS i jedan u Ernestinovo i nitko ne moze to servisirati. Plin je ugradjen u servisu Mišić u ZG. A danas sam čuo da je svašta loše povezano uz taj servis. Hehe. E sad posto mi je zg skoro 300km ne isplati mi se bas terati auto u ZG na servis inace imam problem da mi nece prebaciti na plin...

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Staro 05.09.2017., 21:31   #31486
android-split
Premium

android-split's Avatar

Datum registracije: Dec 2015
Ako netko ima clio 4, jel mi se moze javit u inbox? Hvala
android-split je offline   Reply With Quote
Staro 05.09.2017., 21:58   #31487
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor Goranbm Pregled postova
Da li netko ima iskustva sa Green Gas LPG-om ?? I da možda zna neki LPG servis na području Osječko-Baranjske županije da servisira ovo.
Koji auto/motor ? Koji točno model Green GAS-a ?

Ako imaš sreće, USB kabel od 220kn u Auto Silvio (za AEB) i moći će ti svaki serviser pomoći kada instalira softver od Green GAS-a. Eventualno ako si električar, provjeriš gdje je +12V, a gdje GND na izlazu iz ECU-a, a RX/TX ako zamijeniš, nije problem.
Ne vidim nigdje dijagram za spoj kabela na ECU, pa ne mogu reći hoće li ti taj moj kabel raditi.

Ja imam doma kabel za LPG ECU-e koji ima na sebi 3 konektora, za različite uređaje. Među njima na jednom piše i AEB.

Mišić kakav takav je, vidio sam da rješava ekipi što softverske problem (mapa , kabliracija etc.) do problema sa komponentama (isparivači, MAP senzori, injektori). No da je osebujan - jest. Da je ponekad težak - itekako.
Čitao sam što se piše po forum.hr-u o njemu i mogu si zamisliti da je to istina.

Inače, prebacivanje na benzin može biti radi koje čega. Previsoki tlak, preniski tlak, neispravan senzor za tlak u rail-u...

A dosta toga bi mogao vidjeti u softveru, pogotovo kada bi vidio podatke sa senzora.
Staro 05.09.2017., 22:05   #31488
Goranbm
Premium

Goranbm's Avatar

Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
Koji auto/motor ? Koji točno model Green GAS-a ?

Ako imaš sreće, USB kabel od 220kn u Auto Silvio (za AEB) i moći će ti svaki serviser pomoći kada instalira softver od Green GAS-a. Eventualno ako si električar, provjeriš gdje je +12V, a gdje GND na izlazu iz ECU-a, a RX/TX ako zamijeniš, nije problem.

Ja imam doma kabel za LPG ECU-e koji ima na sebi 3 konektora, za različite uređaje. Među njima na jednom piše i AEB.

Mišić kakav takav je, vidio sam da rješava ekipi što softverske problem (mapa , kabliracija etc.) do problema sa komponentama (isparivači, MAP senzori, injektori). No da je osebujan - jest. Da je ponekad težak - itekako.
Čitao sam što se piše po forum.hr-u o njemu i mogu si zamisliti da je to istina.
Green Gas Aero 4cly ... koliko sam skuzio po njihovoj stranici taj nema AEB ecu, nego ona druga vrsta...

Staro 05.09.2017., 22:36   #31489
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Nema veze, može biti i to još bolje u ovom slučaju jer ćeš možda imati manje problema sa softverom.
Našao sam ti kakti kabel -
http://www.ygraeriokinisi.com/E-SHOP...ngas-AERO.html
http://www.ebay.ie/itm/USB-LPG-inter...-/272612652704

I tu ti je softver:
http://greenautogas.pl/#download

Tražim wiring diagram za spajanje na ECU, jer kod mene je raspored TX i RX-a različit na dva ista konektora (jedan ne piše ništa, drugi piše AEB). U svakom slučaju se može (i preporuka je) i prije spajanja biti siguran da ćeš spojiti +12V kabela na +12V ECU-a.

Velim, probaj nazvati Auto Silvio dal imaju kabel za Green Gas. Ništa te ne košta pitati.
Staro 05.09.2017., 23:59   #31490
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Ja bi na njegovom mjestu malo olabavio kriterije.. Ima finih auta i 2010.-tog godišta. Npr. Megane dci 110 kojeg i kolega Magarac ima. U biti bilo što Francusko, Ford, Opel i Škoda oko 7 godina stari. To su auti na kojima se može super proći u Njemackoj. Ali da će biti zabadava, to ne. Dobar automobil svugdje košta.
Moj nema ni 4 godine Mislim da ni nemas takvog starijeg od 2011/12, dci 110 eco 2. Inace bi ga volio prodat jer ce uskoro trbat hrpa love jer se u njega jos nista nije ulagalo osim servisa, ima oko 98 tisuca, prve plocice, akumulator itd.. A osim toga proslu zimu sam imao problem sa paljenjem i osjetim da mi kuplung lagano proklizava pod puno gasa kaj bi isto mogao laganini presutit da ga prodajem jer se ne kuzi kad nije opterecen. Nije za novi ali bit ce..
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 06.09.2017., 00:10   #31491
android-split
Premium

android-split's Avatar

Datum registracije: Dec 2015
Kakva vam se cini moja kupovina?
Renault Clio 4
1.5 dci
31tkm
Reg do 5-og m
Kupljen u splitu u 5-i m 2015
8300€ (oslobođen poreza)
Kupljen preko dugogodisnjeg poznanika (od djetinjstva) koji je inace serviser renaulta
android-split je offline   Reply With Quote
Staro 06.09.2017., 11:02   #31492
lowrider
Premium
Moj komp

lowrider's Avatar

Citiraj:
Autor Goranbm Pregled postova
Green Gas Aero 4cly ... koliko sam skuzio po njihovoj stranici taj nema AEB ecu, nego ona druga vrsta...

Uff, uvijek sam preporučivao da se potroši koja kn vise za neki poznatiji uređaj, jer se kasnije pojave problemi s podrškom. Osobno nebi uzimao ništa "ispod" STAG-a.
Moj kolega je isto imao nesto tak egzotično, i na kraju je poludio jer nije mogao mu to nitko posložiti, potrošio je novaca i novaca, i na kraju sve je počupao van i ubacio mislim Stag.
Staro 06.09.2017., 11:05   #31493
Goranbm
Premium

Goranbm's Avatar

Citiraj:
Uff, uvijek sam preporučivao da se potroši koja kn vise za neki poznatiji uređaj, jer se kasnije pojave problemi s podrškom. Osobno nebi uzimao ništa "ispod" STAG-a.
Moj kolega je isto imao nesto tak egzotično, i na kraju je poludio jer nije mogao mu to nitko posložiti, potrošio je novaca i novaca, i na kraju sve je počupao van i ubacio mislim Stag.
Slažem se s tobom u potpunosti. Nažalost auto je kupljen takav a ja iz neiskustva nisam to provjerevao prilikom kupnje.

A mislim da cu i ja ici sad na zamjenu ako ne bude drugog riješenja.

Mislim da ću uzeti Lovato.

Staro 06.09.2017., 13:18   #31494
lowrider
Premium
Moj komp

lowrider's Avatar

Ako nije jako star uređaj, tj. Nema puno km, i Stag je ok, mogu ti u tom slučaju ostati i dizne i isparivač, naravno i boca.
Koji auto je u pitanju, tj koji motor i euro norma?
A jesi zvao Tidalu, mislim ako se ocaj uređaj može posložiti da odradi, godinu dvije, isplati se potegnuti do njega u Zabok.
Zbam da je mnogima složio kad niko drugi nije znao, tako i meni.
Al ak ideš na zamjenu, definitivno neko bliže. Lepusa svi hvale u tvom kraju
Staro 06.09.2017., 14:14   #31495
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Jel možeš poslikati šteker kod ECU-a na koji ide kabel za softver ? Poslat ću ti ja svoj kabel pa probaj, nego davati opet u najgorem slučaju 1500e (ako će trebati vaditi sve van i stavljati novo)

Neki softveri imaju u sebi opciju da prebaci na benzin ako si prešao 15 000km ili godina dana. Bilo bi glupo da radi toga odbaciš čisto normalan sustav.
Staro 06.09.2017., 15:57   #31496
lowrider
Premium
Moj komp

lowrider's Avatar

Ne treba sve novo, samo ecu i instalaciju, a to se da složiti za puno manje, ak ne mijenja dizne i isparivač, ne treba atest raditi
Ja bi stavio Stag 300 ili Stag 4 eco.
Staro 06.09.2017., 16:36   #31497
Goranbm
Premium

Goranbm's Avatar

Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
Jel možeš poslikati šteker kod ECU-a na koji ide kabel za softver ? Poslat ću ti ja svoj kabel pa probaj, nego davati opet u najgorem slučaju 1500e (ako će trebati vaditi sve van i stavljati novo)

Neki softveri imaju u sebi opciju da prebaci na benzin ako si prešao 15 000km ili godina dana. Bilo bi glupo da radi toga odbaciš čisto normalan sustav.
Može budem poslikao kad dođem doma, pa ti pošaljem u inbox. Hvala.
Staro 06.09.2017., 21:29   #31498
Goranbm
Premium

Goranbm's Avatar

Citiraj:
Ako nije jako star uređaj, tj. Nema puno km, i Stag je ok, mogu ti u tom slučaju ostati i dizne i isparivač, naravno i boca.
Koji auto je u pitanju, tj koji motor i euro norma?
A jesi zvao Tidalu, mislim ako se ocaj uređaj može posložiti da odradi, godinu dvije, isplati se potegnuti do njega u Zabok.
Zbam da je mnogima složio kad niko drugi nije znao, tako i meni.
Al ak ideš na zamjenu, definitivno neko bliže. Lepusa svi hvale u tvom kraju
U pitanju je Chevrolet Lacetti 1.4, koja je norma nemam pojma...
Staro 07.09.2017., 16:43   #31499
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Datum registracije: Aug 2005

mmmm me gusta
Staro 07.09.2017., 19:20   #31500
lowrider
Premium
Moj komp

lowrider's Avatar

Dosao mi u ruke Suzuki S cross 1.4 turbo benzinac. Ružan od naprijed, unutra dosta šparano na plastici iako je imao solidnu opremu, ali dobro izgleda.
U prtljažniku se vidi cjevasta konstrukcija stražnjih sjedala.
Prtljažnik relativno mali.

Nevjerojatna masa auta od samo 1150kg. To se vidi npr kad zatvaraš haubu motora kako je tanak lim, kako jako zavibrira. Jako se šparalo na izolaciji unutar motornog prostora, jako tanka obloga firewalla. Razočarala me buka u kabini od motora, ok auto.je ganc novi, al svejedno.
Jedino je motor fantastičan, posebno za plinofikaciju.

Za tu lovu, ipak bih uzeo recimo novi Tipo karavan 1.4TB
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno