|
![]() |
#1231 |
Banned
Datum registracije: Mar 2013
|
Ma i ja sam na stocku, al ona lg tema mi je imala dobar prozirni widget za vrijeme, ova tema ima ovak tamni widget s rubovima i debilan mi je... Ja sam uvijek sve stock tj od proizvodaca skin, nikakvi launcheri i te idiotarije... E i ova app square camera app ja ju slucajno obrisao i sta god sam upisao i trg. play ne mogu je naci, a bas bi ju htio, cini mi se fora.. Tj bila mi je fora dok sam se igrao njome. ![]() Powered by LG G6 Zadnje izmijenjeno od: devaa. 12.08.2017. u 21:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1234 |
Premium
Datum registracije: Mar 2017
|
pogledaj u widgetsima za square cameru.. ![]() iako je stock kamera sasvim dovoljna, obzirom da još nije rootan, imam footej kameru za one situacije ispod 5% baterije.. zato unlock.bin čeka na mailu, dalje od toga nisam (još) išao.. http://developer.lge.com/resource/mo...yId=CTULRS0702 https://forum.xda-developers.com/lg-...nlock-t3614719 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1235 |
Premium
Datum registracije: Dec 2015
|
Ja nisam roota mob od g3. Vise mi vridi garancija. Pogotovo sta je svaki bija bar jednom na servisu (G5 dva puta) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1236 |
Banned
Datum registracije: Mar 2013
|
Ja sam zadnji rootao S3 koji ni nije bio moj i htc m8 al tad su bili truba mobiteli tak da im je i trebao custom rom, ovo danas je solidno izvedeno pa mi ni ne treba, a kad istekne pretplata g6 ide na njuskalo tako da... Mozda dode g8 😝 Update: privremeno povlacim kaj sam rekao za V10T update.. 😀😝 ![]() Powered by LG G6 Zadnje izmijenjeno od: devaa. 13.08.2017. u 22:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1237 |
Premium
Datum registracije: Mar 2017
|
koja kaljena stakla su vam se pokazala najbolja na G6 konkretno? da nije premaleno, izrezano od zvučnika do prednje kamere i sl. nebuloze.. trenutno imam nillkin H, pretpostavljam da u odnosu na T osim debljine nema razlike (0.20 vs 0.15),.. ima koji full coverage da nije izrezan iznad zvučnika? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1238 |
Premium
|
Ja nisam naletio na takvo Moje je izrezano |
![]() |
![]() |
![]() |
#1239 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Stigao G6. Mob je strava,bateriju nikako ubiti Zaslon vrhunski, mislio sam da neću moći baratati jednom rukom ali sam ipak bio u krivu.. Kamera možda kaska za ostalim flegšipovima,ali pošto mi slikanje i nije neki prioritet na mobu niti sam znalac za fotke,ne dira me previše ![]() Ako netko ima viška masku,običnu tpu neka se javi da pazarimo pošto će moja putovati nešto duže |
![]() |
![]() |
![]() |
#1243 |
Premium
|
Sam mobitel 7700kn? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1245 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1246 |
Premium
|
Možda je star mjesec dana ![]() Evo nakon par dana korištenja sve više mi se sviđa. Baterija je bomba i imam +7h SOTa Tu i tamo trzne malo, zanemarivo, ali vjerujem da će to u sljedećim nadogradnjama biti ispravljeno |
![]() |
![]() |
![]() |
#1247 |
Sremium
|
Ma to je super mob. Jedino mi je on bio u igri uz P10 kad sam kupovao... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1250 |
Sremium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1251 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1252 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Ne sekiraj se oko toga, imam S7, a prosao sam skoro sve nexuse i sve to trzucka u normalnom radu s normalnim aplikacijama. Mogu se svi onu puhati da su najjaci ma trzuckanje nisu nikad rijesili. Cari androida, s tim se zivi ![]()
![]() |
![]() |
#1253 | |
Sremium
|
Citiraj:
@amerix - što ti nije fluidno na telefonu? Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 30.08.2017. u 16:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1256 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
To je do kernela, dok prebaci CPU state. Možda ti zastane tu i tamo, ali ti je zato baterija radi štedljivosti kernela puno trajnija.
![]() |
#1257 | |
Sremium
|
Citiraj:
@xlr - koje to ozbiljne probleme imaš s mobom vezano za samo sučelje ili appse?...moram priznat da nisam imao takvih problema ni s mid rangerima....u tom smislu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1258 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
A ono, mogu nabrajati gdje primjetim da GUI zatrza, krenuvsi redom od nexusa 6p, s7, s8... Mid rangere necu ni spominjati. Najgluplji primjer su framedropovi kad potezes notification bar i ako vrtis neki app u foregroundu. Drugi primjer kojeg najcesce vidim otkad znam za to je povlacenje sidemenua u play storeu i kliktanje na my apps & games. Nema ovo veze sa lg-em pa mi ne glupo o tome ici u detalje tu.
![]() |
![]() |
#1259 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
http://www.gsmarena.com/lg_v30-review-1646p4.php Super je ovaj v30, 6" prihvatljive dimenzije. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|