|
![]() |
#1291 | |
Crypto currency
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
![]() Veselim se ovih 55% ![]() Da, fascinanto. Zadnje izmijenjeno od: bloodthorn. 25.08.2017. u 22:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1292 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Nevjerojatno je kakvu moć ima twitter u svijetu kriptovaluta. Acc s par tisuća followera i dumpaš si cijenu kad ti odgovara ![]()
![]() |
#1294 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2017
|
Prije dva mjeseca ukupni kapital prvih 6,7 coina je bio cca 50-70 B. Danas samo btc ima 70B. Strašan priliv novaca u kriptovalute. Prije tjedan dana se znalo da će Monero porast 15-30%, a on ode 100%. Malo hrabriji trejderi zarađuju ogromne novce tu.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1296 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1297 |
Premium
|
Twitter, reddit, exchange site ... Uvijek ide sve gore dok nisi unutra ![]() BTW ko je poslušal moj druk za XMR jučer, očekujem slike lambo-a kad Vam stignu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1298 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1300 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#1301 |
Premium
|
A da, bilo mi sumjivo, zato sam reko gdje uc. 215 je drzao zadnjih dana (uz pomake gore dole ofc) i eto sad se lansiral. Osim bithumpa druk je da koreanci trebaju para pa pumpaju xmr ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1303 |
Premium
|
Ja nebi. Order book se vraca na sredinu, mozda bude jos par valova. Tj vjerojatno bude jer gljivi sad na 323. Volumen se isto smanjuje. I niti slučajno all-in ići ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1304 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2017
|
Postoji drugi razlog zasto je monero toliko naglo skocio. Ne znam jel ko vec ovdje postao, al mi kolega rece da je procitao da je neki "bandit" odradio neku ozbiljnu prevaru/kradju/... i sve upucao u monero. Logicno da je skocilo za 100% kad je covjek uzeo sve sta se prodavalo. Nisam osobno provjerio informaciju, al ovaj moj ne lupa bezveze tako da bi se vjerojatno dalo izguglati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1305 |
Premium
|
Lol ak je istina. Al opet, moral je nekak doć do monera jel? fiat, btc ... A to se može pratiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1307 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Hahahha, ovaj crypto je show ![]() Hvala na tipu! Meni je prvo bio plan samo hodl eth/btc, ali me sad ipak malo vuče ovaj soft hodl, tu i tamo da ubacim neku siću ![]() A kako sam se nabrijao, još ću i na daytradingu završit xD Nadam se nekom bržem oporavku Ripple-a, ali ništa, zasada samo tone... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1308 | |
Crypto currency
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
Totalni sam hardcore trader, nosim laptop sa sobom u ribolov da mi slućajno nebi što promaklo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1309 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Baš smo o tome nekidan prijatelj i ja pričali... Zvuči smiješno ali je neophodno ako se misliš bavit ovim zaozbiljno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1311 |
Premium
Datum registracije: Jun 2017
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1312 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2017
|
Ekipa pozdrav svima! Pripazite na monaco jer 31.8. konacno izdaju app i vjerojatno započinje suradnja s VISA-om na izradi kartice. Do sada je nisu imali, ali ne govore da je suradnja dogovorena. Pratim ga već neko vrijeme i sjećam se da su iz monaca rekli da neće izdavati app sve dok ne postignu dogovor za kartice. Istražite pa vidite isplati li se uložiti. Ja sam jučer lagano uhvatio 280$. Lijep pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1313 |
Premium
|
LTC je sumnjiv, dvije pumpe bile unazad par dana, a inače gljivio na 117, sad ce valjda na 126 gljivit. ETC ista stvar, čak vidim da je i danas ujutro bil pumpan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1314 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |