|
|||||||||||
|
|
#31351 | |
|
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
nevjerovatno kako ljudi tamo ne shvaćaju tko je u prednosti, svaki odlazak u city ili bauhaus imam grč samo zbog tog križanja. isto ko i spajanje donjih svetica na vukovarsku prema zapadu. |
|
|
|
|
|
|
#31352 | |
|
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Ne kritiziram dizele, jednostavno ne želim vozit dizel. |
|
|
|
|
|
|
#31354 |
|
Moderator
|
ja sam taj ![]() ma nije ni to problematično tamo da nema ekipe koja siječe i sa jedne i sa druge strane, uvijek ali UVIJEK možeš prikočiti ili ubrzati i ubaciti se u željenu kolonu, žmigavci obavezni naravno, što je isto tako nuklearna fizika jedno 70% vozača... kak sada krenut, kuplung, brzina, gas, volan i još dat žmigavac - nemoguće ![]() |
|
|
|
|
|
#31355 |
|
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Ak vidim Clio, bit ću malo učtiviji. ![]() A najjače mi je kad se uključim na vukovarsku, i kolona. Ja u lijevoj traci, idem lijevo prema muriji. Mic po mic, milim do križanja. I onda kad sam već blizu semafora, stane auto u desnoj traci i daje žmigavac, kao da ga pustim da se ubaci. Obično žensko neko. Nema jebene šanse pa da sad lijevu sisu izvadiš. ![]()
|
|
|
#31356 |
|
Moderator
|
ma nema kod mene tamo glupiranja, samo prati moje žmigavce i da li usporavam ili ubrzavam... uvijek idem prvo u lijevu i znam da kad-tad ću se ubaciti u desnu jer idem ravno. najgore je kad netko vidi da ubrzavam/usporavam i prati moj tempo, a moramo zamijeniti trake... de brate odustani više ili me pusti ili ću ja tebe, nemoj biti konj. ovo kaj ti pričaš... i sam sam bio u takvoj situaciji dosta puta, ali problem je ako se spajaš tamo sa konzuma/mekdonaldsa i onda nemaš opcije nego ubaciti se u desnu (kad te netko napokon pusti) i onda tek u lijevu. naravno šupaka uvijek ima koji voze protočnijom desnom i onda hop 3 auta prije semafora idem ja u lijevo i naprave kuršlust totalni jer jednostavno stoje nasred vukovarske i blokiraju promet. |
|
|
|
|
|
#31357 |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Neću kupiti sljedećeg Fiata Dobla, to je sranje, najbolji je Caddy i niš drugo cccccc...... https://uk.reuters.com/article/us-fi...-idUKKCN1B4294 |
|
|
|
|
|
#31358 |
|
Guest
|
koji jebeni moron sinhronizira zagrebacku aveniju...tog treba zatuc... Sent from my MI MAX using Tapatalk |
|
|
|
#31359 | |
|
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#31360 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2015
|
Molim premjestanje ako je potrebno Žena danas stukla auto do temelja. I sutra mi dolazi jedan koji kupuje razbijena auta. Pa ako mi neko moze rec ugrubo procjenu koliko to vridi cisto da me ne zaj... jer se ja stvarno ne razumin Renault Clio 3 2007g 100 000km Znaci limarija je cila u banani, a podvozje motor i ostalo je ispravno. Hvala na bilo kakvom komentaru |
|
|
|
|
|
#31361 | |
|
Treba kaj skurit??
|
Citiraj:
Katastrofa za vozit, treba mi 3 put duže nego do sad od selske do doma u rudeškoj. |
|
|
|
|
|
|
#31362 | |
|
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
|
|
|
|
#31363 |
|
Guest
|
Ima tu još dosta vrijednosti. U dijelovima vrijedi više nego u kompletu. Samo što se dijelovi mogu prodavati godinama. Al sigurno ga za 500 eura ne bi dao. Radije bi sam rastavio što se dade i ostalo odvezao na otpad i prodao na kile. Samo ja imam vremena i prostora za tako nešto. ![]() Kad ce fotke? koji je motor unutra? Možda bi ga i ja kupio. ![]() |
|
|
|
#31364 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#31365 | |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
+ na sve to, kad želim nastaviti iz Golikove po Hrgovićima, uvijek imam ispred sebe nekoliko auta koji skreću na Zagrebačku prema istoku i stoje dok čekaju, a desno nekog specijalca koji po traci za skretanje prema zapadu odluči zajebati sve nas koji normalno čekamo, pa uđe u raskrižje i onda se ubacuje u traku za ravno pa napravi sranje. Sad je napokon normalna situacija.
|
|
|
|
#31366 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Imam jedno pitanje, pošto vjerujem da je netko to već ovdje i radio. Kako će mi farbati auto kada stave nove dijelove, gledam da ga maknem iz crvene u ovu. Pošto je tri-coat, ima tu nekakvih fora? Gledam ako mi već moraju ofarbati sve, radije da mi ofarbaju sada kada budu svi dijelovi vani, kao "novi početak". |
|
|
|
|
|
#31367 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Pa neće ti vaditi motor i getribu (osim ako auto nije otišao u ausvinkl pa da ga moraju razvlačiti) tako da računaj da će ti taj dio motornog prostora ostati crveni... barem je meni tako rekao majstor kad mi je dosadila siva pa sam mislio auto ofarbati u plavo ![]() PS. Inače, ova žuta je baš OK pa nek farbaju Zadnje izmijenjeno od: bertone. 25.08.2017. u 23:48. |
|
|
|
|
|
#31368 | |
|
Premium
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#31371 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#31372 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#31373 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Drugo pitanje, policija mi je uzela obje tablice..pretpostavljam kada se to sredi za cca mjesec do mjesec i po, ja mogu uzeti svoje tablice, neću dobiti nove? ...jer volim svoje tablice ![]() |
|
|
|
|
|
|
#31374 |
|
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
|
|
|
|
|
|
#31376 | |
|
Premium
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#31377 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Ako ga misliš sam prodavati, izreži sav lim, ostavi panele koji su cijeli možda, odvezeš na otpad kuna po kili, ostalo negdje posložiš na suho i prodaješ. Jedini problem je ako motori i getribe nisu kvarljivi, pa nije tražena roba. Tabla je tražena ako suvozačev jastuk nije ispucan, volan s airbagom, zatezač pojaseva su isto traženi, sjedala i i obloge isto tak. Ovo ostalo manje. I izvući ćeš nekih 1000ojra kroz par godina |
|
|
|
|
|
|
#31378 |
|
Premium
|
Stavija sam 700€ Mislim da nije puno, da je ok cijena |
|
|
|
|
|
#31379 | |
|
Treba kaj skurit??
|
Citiraj:
Možda ne bi bilo tolko losije da su sjeli i provozali se tri put i shvatili kolko su krivo semafore posložili. Jedan za drugim se gase, plus sad crveno po zagrebačkoj traje duže i automatski veća kolona. |
|
|
|
|
|
|
#31380 |
|
Moderator
|
heads up! išao sada u novi zagreb preko savskog kod folke, jedna traka otvorena prema tamo i to neasfaltirana, a prema natrag ništa... okolo na bundek, pa eto fyi da ne zazujite idući tjedan kad će tamo biti neminovni kaos. |
|
|
|
![]() |
|
|