|
|||||||||||
|
|
#31291 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Nemaju sve STP iste baze, zato sam ti predlažem da nazoveš CVH (to su mi i sami preporučili). U tom slučaju možeš bit siguran da možeš upisat neku dimenziju (ako CVH kaže da može), kad se lijeni krkan u STP počne prenemagati jer je nema u svojoj bazi.
|
|
|
#31292 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
1. popraviti auto za svoje novce i onda čekati isplatu, vjerojatno ćeš morati koji put i žalbu pisati radi premalog iznosa 2. odeš u ovlašteni, oni svoje naprave i ispostave račun tvom osiguranju, koje onda dalje rješava preko međunarodnih ureda, i boli te briga Btw tih BMW-a (E90 i sl.) toliko ih ima na cesti ko dreka, to je potaO pravO narodnO autO. Stvarno sam ga se navozao, to je toliko neudoban auto, za tu lovu jako skučen, mali otvor prtljažnika, onaj bez displeja na vrhu izgleda socijalan ko jugić iznutra, a s displejom ko da je netko pilom naknadno ga ugradio. Frend ima karavana, prtljažnik je točno veličine mojeg Brava 2, niš više ne stane u njega, ovjes mijenja jedamput godišnje, s tim da je njegov onaj "zloglasni" N47 motor A4 tih godišta je daleko udobniji i prostraniji, kad bi već gledao švabu Zadnje izmijenjeno od: lowrider. 24.08.2017. u 13:17. |
|
|
|
|
|
|
#31293 | |
|
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#31294 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() Što se tiče bmwa, pisao sam o F30, E90 nisam nikad vozio. |
|
|
|
|
|
|
#31295 |
|
Freelancer
|
Ja imam SAG (Sport Automatic Getribe) F1 u BMW F30 i mjenjac je vrhunski, u comfort i eco modu neznas ni da salta, u sport modu se osjeti kad presalt ali salta na visim okretjauma tako da je to i za ocekivati, Nema teorije da bi ga rucno brze presaltao, sa F1 tipkama je zabava, 8 brzina vrtis u okretaje kako te volja .Sve vise i vise proizvodjaca se okrece automaticima cka i u baznoj opremi tako da moramo se poceti privikavati polako na to da ce uskoro i mali gradski dobiti neke automatike.
|
|
|
#31296 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Znači svi glasovi ovdje su više manje za automatik? A4 nisam vozio, ali nije mi legao vizualno. Kad sam počeo gledati novo vozilo, onda mi je bila dilema, A4 - BMW 3 - C klasa. |
|
|
|
|
|
#31297 |
|
Freelancer
|
ja sam probao vozit F30 320d automatic i manual i maual je onao OK ali nije tako ugladjen i ovi novi saltaju toliko brze da ga ti rucno ni nemozes brze saltati, ali kad samo probao 3.0d nije vise bilo dileme da zelim 3.0d a oni su automatic tako da vise nisam ni imao opciju biranja manual ali za sad nisam pozalio .
|
|
|
#31299 | |
|
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() A za ovo ostalo, kakvu posluku porati... Nije najudobniji, nema velik otvor prtljažnika, unutrašnjost je katastrofa, socijala živa, prosto ti nije jasno zašto kupci bmw-a ne kupuju daciu npr koja je po tebi vjerojatno bolja po svakoj točki... ![]()
|
|
|
|
#31300 |
|
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Sve mozes atestirat, ako ne viri van rubnjaka i ima 8mm lufta izmefu bilo kojeg dijela sasije ili ovjesa kad se naveze na rampu...radio nedavno...
|
|
|
#31301 |
|
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
|
|
|
|
|
#31303 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Definitivno idem na ovu opciju jer štete ima puno i ne pada mi na pamet sam to plaćati pa se natezati s osiguranjem. Ništa, onda moram čekat dok ne dobijem zeleno svijetlo od osiguranja da ga mogu voziti u servis... |
|
|
|
|
|
|
#31305 | |
|
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#31306 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
|
|
|
|
|
|
#31308 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 24.08.2017. u 20:41. |
|
|
|
|
|
#31310 | |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
F250 SuperDuty Ma nije problem u modelu vec u tome sto ih tak podizu. Mislim koji ce mu to kurac. Vozio sam bas takav F250 ali serijski i vec je po defaultu velik. Tak da mi fakat nisu jasni ![]()
|
|
|
|
#31311 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
![]() A pogotovo sad kad su radovi, lik je vjerojatno htio proći ravno što ne smije, al ga je bubnuo ovaj koji je doletio s lijeve strane. Budaletine na sve strane, skupa s onima koji samo znaju metnut znakove radova, a ne organizirat i raskrižje da se privremeno može vozit ravno kako bi se rasteretio promet. |
|
|
|
|
|
|
#31312 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Al da, baš si citirao vlasnika jednog e91 ![]() Kad je bmw, mora biti reihensechscilindermitallradantrieb ![]() A ne neke socijalne verzije 318d i slično |
|
|
|
|
|
|
#31314 | ||
|
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Ako sam u krivu oko raskrižja, svakako me ispravite pa da se poklopim ušima. ![]() Isto tako imaš ono raskrižje Draškovićeva X Ignjata Đorđića. Dvije trake skreću desno i skoro uvijek ovaj iz skroz desne trake koja skreće ide u srednju traku od tri na Đorđićevoj. Također dobro mjesto za popraviti desnu stranu auta na račun osiguranja. Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 24.08.2017. u 22:03. |
||
|
|
|
|
|
#31317 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Križanje je dovoljno iscrtano: https://www.google.hr/maps/@45.79378...7i13312!8i6656 ![]() ... drugi je problem što ljudi ne znaju prometna pravila, voze rastreseni, a ima i bahatih koji namjerno krše prometna pravila ne bi li dobili 2-3 minute ili samo da prave budale od onih koji čekaju u redu... no prožvakali smo te teme već xy puta ![]() |
|
|
|
|
|
#31319 | |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Da, imao sam i na tom raskršću par situacija, skoro uvijek sam u krajnjoj desnoj jer skrećem u Martićevu kasnije, i uvijek netko iz srednje skoro završi u meni. Isto raskršće...još gora situacija...Skrećem iz svoje trake u Smičiklasovu, opet prema Martićevoj. Uvijek se nađe genije koji se nasere pored, na prugu i hoće mi ući u bližu traku. Kad je taxi, pustim ga (jer nisam siguran na čijoj je strani zakon ako me udari), ali kad vidim da je pored krkan koji ne razumije što znači moj žmigavac i da sam u prednosti...samo čekam udarac. Odmah je tu mahanje rukama i ruka na trubi...budale, štaš Slična situacija...lijeva traka ide u prvu, desna ide u srednju ili treću. Ne, uvijek se nađe neki genije u lijevoj koji me hoće izgurati jer misli da ima pravo ubaciti se u srednju traku. ![]()
|
|
|
|
#31320 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() E91 je definitivno jedan od praktičnijih karavana u toj klasi. Ona fora s dvodijelnim vratima prtljažnika je genijalna. Na non-runflat gumama nije ništa neudobniji od jednog A4, ali daleko precizniji. Po pitanju udobnosti i uglađenosti ga šiša C klasa.. Mislim source mi je suživot s tim autom zadnjih 10 mjeseci skoro, ne pričam napamet. |
|
|
|
|
![]() |
|
|