|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
![]() Jel neko zna kak se počiste notifications programa koji non stop gore u donjem desnom čošku? Nakupilo mi se sranja i niti jedna ikona ne odgovara imenu programa koji je do nje. To mi ide jako na ljevu nadbubrežnu, pa sam mislijo da ak neko zna kak te gadure pobrisat, ono, bil bi mu jaaako zahvalan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
mozda i je glupo pitanje, ali ja zaista ne razumijem sto se tebi dogadja, kakvi notificationsi, koji program i kakve ikone? ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
muče ga oni Baloon Tips kaj iskaču svako malo. ![]() napraviš novi tekst dokument i pejstaš slijedeće: Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced] "EnableBalloonTips"=dword:00000000 sejvaš kao disable_baloons.reg, te pokreneš. potvrdiš s yes i klikneš ok kada te obavijesti da je mergao tu datoteku u registry. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
svaka cast. ![]() i moram priznati, eleganto rjeshenje problema catapracht... ![]()
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Ma radi se o program notification taskbar-u, kad tam drmneš desni klik miša i odaberes Customize Notifications, dobiješ prozor u kojem su aktivni programi, ali i history programa koji su nekada radili. E tu je kod mene totalna zbrka, jer niti ikone ne odgovaraju imenima programa i vice versa... Cataphract, tejnks, bum probal tvoj način, ak ne upali, ko ga hebe, mogu živjet i s činjenicom da win xp nije najbolji OS na svijetu... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |