|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
GF Ti4200 problem
Nakon nekolko minuta igranja ili benchanja na bilo kojim taktovima mi na ovoj grafi jednostavno pukne slika. Onak bijeli ekran je s malim plavim i zelenim kvadraticima. Probao sam puno drivera i svaki put je isto, flashiral sam joj bios malo je bolje al opet nije kak bi trebalo biti. Recite mi od cega bi to moglo biti? Ako se to nekome dogodilo nek mi kaze kak se toga rijesil. Grafa je Gainward GS Ti4200 AGP 4X sa 128MB rama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Ako ti se to ne počne odma dešavat čim upališ komp, prilikom ulaženja u windows možda ti je ventilator na hladnjaku krepo il ak si diro hladnjak pa nije dobro sjeo.... a možda je kartica dobila.... kao što rekoh pogledaj dal se vrti vent i pogledaj kako leži vent na jezgri.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
A cuj moguce, al sumnjam jer sam probo stavit u drugi cooler na nju jer sam sumnjao na cooler al isto mi se desavalo. Malo je topla na dodir dok se skrsi al neznam kak bi ona normalno morala biti topla. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Ak nisi dirao hladnjak vjerovatno karta odlazi, stavi ju u neki drugi komp i izvrti mark pa vidi.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Spusti taktove pa vidi jel se ponavlja.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
kada su se meni na staroj Riva 32 TNT počeli pojavljivati kvadratići razlog je bio vent na grafi, samo dok sam ja to skužio nakon nekoliko minuta grafa je otišla u vječna lovišta:clap: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|