|
![]() |
#903 |
Guest
|
Bch ti je rekao bloodthorn da ce roknut jer dolazi kolicina na trziste sa poloniexa Sent from my MHA-L29 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#904 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Ja sam iz nea izasao sa gubitkom, ali ipak manjim nego da sam ranije prodavao. Nesto malo sam vratio kroz manje skokove i padove kod nea. U OMG sam također ušao ali zbog čekanja skoka kod nea, ipak kasnim tako da sam ga uzeo na 0.00150 i nesto na 0.00155, također mi se čini da bi mogao nastaviti rasti, ali se i dalje stalno vrti između ove moje dvije kupovine ![]() Ako doleti bar do 163-164, onda sam u plusu nakon jučerašnjeg debakla. |
![]() |
![]() |
![]() |
#905 |
Premium
Datum registracije: Nov 2014
|
znam da će BCH pasti kad polo otvori svoja vrata za iste, no pratim ga kroz zadnje neko vrijeme i ima pump/dump po 40$ što je odlično za trejdanje no iskreno nisam očekivao da će nastaviti silaznom putanjom eno ga na, kupio BTC na 4150$ sad je već na 4010$ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#906 |
Premium
Datum registracije: Jun 2017
|
Prodao NEO na .105, cekam ga na .100 |
![]() |
![]() |
![]() |
#908 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#910 |
Premium
Datum registracije: Dec 2012
|
Ulogiram se na exchange vidim NEO je na 116 i raste, odma sell order i počne padati... Uspio ga prodati na 112. Kupljen za 99. Kupio sam nesto XLM-a. PAY i OMG i dalje imaju veći volume, s čime da trejdam? Ideje? EDIT: Ako prodajete USD, ova mjenjačnica u Australiji nudi najbolji omjer BTC/USD: 4278 - http://cryptocoincharts.info/pair/btc/usd/acxio/10-days |
![]() |
![]() |
![]() |
#911 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#913 |
Guest
|
hehe ovo su namjestaljke, prebacim 0.1 na bitstamp i cekam confirmatione. stoji na 3845, i stoji, i stoji....3 confirma,prodam po 3841 i u milisekundi ode na 3860 i ne vraca se vise. ok, ostatak btc-a mi vrijedi vise, ali opet...smijesno... |
![]() |
![]() |
#914 |
Premium
|
opet spuvo na tradeu, uso na vise .120 na NEO-u. Rekao sam da ce skoro na 50$, nisam mislio danas |
![]() |
![]() |
![]() |
#916 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2017
|
Nadam se da ce se neo opet spustit ispod 35$. Odma cu uzet 100kom |
![]() |
![]() |
![]() |
#917 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Nisam baš sve trejdove pisao danas...ne stignem, uglavnom, odličan dan Sad sam kupio OMG na 151, postavljen sell na 161 I da, vidim da ste se raspisali u ovoj temi kak kupujete pa pada.... Danas je klasičan dan kojji će vas naučit da ne paničarite, al baš mislim da nemrete bolji dan imati za potvrdu ovog pravila - Ako prodajete iz panike, popušili ste ga debelo. OMG i NEO su danas imali dosta uspona i padova, ako hodlate, izaći ćete u pozitivi. Dok ovo pišem, OMg ide već na 159, bliži mu se prodaja Prodan na 159999 Zadnje izmijenjeno od: jed2i. 13.08.2017. u 19:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#922 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#923 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
Mislim da me kinezi špijuniraju... Neo ide u nebesa, kupim ga po 55$ i eto ga na... ode dolje i ne vrača se ![]() Sada opet čekamo 60$ ![]() Sve u svemu zadovoljan sam s Neom, 5 dana = 3000kn. Sada prebacim 3000kn u keš i dam ženi da čuva u gaćama, a nastavljam si istim ulogom... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#924 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() Zacrtaj si - par posto profita i ne dira te ostalo, čekaš da padne, kupiš - par posto i doviđenja I ne kupujte valutu ako je i 2 minute u plusu Gledam sad NEO, podjele su po 1 min https://bittrexblobstorage.blob.core...16f91b1d86.png Jedina šansa da ga kupim bila je u 19:12 ili dvije tri minute prije.... poslije toga, raste i raste.... NE KUPUJEM makar otišao na 139 na koliko je već bio, zacrtajte si to Valuta se lovi u padu (TOČKA) 2 mjeseca sam trgovao malo na silu, obavio valjda više stotina transakcija, kod svakog trejda pisao informacije tipa - koliko, koje doba dana, pad ili rast, cijena u odnosu na maks i min, prošli val maks i min, vremenski period u plusu/minusu, količina taj dan.... Kad sam sve analizirao, podvukao crtu, došao sam do zaključka kojeg vam cijelo vrijeme tu pišem, već sam sam sebi dosadan ![]() Moj zaključak se odnosi na daytrading, ne za long term jer me to ne interesira. Zašto sve to pišem, jer želim da si zaradite, u istom smo košu svi, rudarimo i trgujemo, ako nekom pomognem, nadam se da će netko i meni kad će mi trebat neka pomoć. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#925 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Zadnje izmijenjeno od: Neo-ST. 13.08.2017. u 20:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#926 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Pitanje za sve koji trejdaju sa neo, to radite preko bitrexxa ili nekog drugog exchangea |
![]() |
![]() |
![]() |
#928 |
Premium
|
Ok tnx. Nego pitanje posto sam novi u ovome, ako hocu si prebaciti btc na bitrexx sa krakena, odem na bitrexx i uzmem deposit btc adresu i to unesem na krakenu pod withdraw btc jel tako? |
![]() |
![]() |
![]() |
#930 |
Premium
|
Tnx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|