|
|||||||||||
|
|
#62 | |
|
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Ma cijeli album je odličan. Kad sam ga nabavil jedno par desetak puta se odvrtel na repeat-u. Samo čekem nekog recenzenta da veli kak je i u ovom nastavku soundtrack podbacil. Joj.... |
|
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Fallen
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
bite ce da su promjenili . a jebga ![]() |
|
|
|
|
|
|
#65 | |
|
-------
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
Fallen
|
pise na gamespotu : ARTIST / SONG Avenged Sevenfold / Blinded In Chains Bullet For My Valentine / Hand of Blood Celldweller feat. Styles of Beyond / Shapeshifter Celldweller / One Good Reason Dieselboy + Kaos / Barrier Break Disturbed / Decadence DJ Spooky and Dave Lombardo feat. Chuck D / B-Side Wins Again Evol Intent, Mayhem & Thinktank / Broken Sword Hush / Fired Up Hyper / We Control Ils / Feed The Addiction Jamiroquai / Feels Just Like It Should (Timo Maas Remix) Juvenile / Sets Go Up Lupe Fiasco / Tilted Mastodon / Blood And Thunder Rock / I Am Rock Static-X / Skinnyman Stratus / You Must Follow (Evol Intent VIP) Styles of Beyond / Nine Thou (Superstars Remix) Suni Clay / In A Hood Near You The P$C / Do Ya Thang The Perceptionists / Let’s Move The Prodigy / You’ll Be Under My Wheels The Roots and BT / Tao of The Machine (Scott Humphrey’s Remix) |
|
|
|
|
|
#68 |
|
-------
|
Prokleti bili, stvarno su deli samo jednu pjesmu...budale... |
|
|
|
|
|
#69 |
|
Fallen
|
inace . ja jos uvjekl imam problema sa sovojom konfom pa tako i kod ove igre vozi mi u 35 fps a zna i dosta cesto pasti jel zacukava i to u 1024 . procito sam na ofical stranici da prvi put kad se igra instalira , ona sama podesava najbolje detalje za najbolje igranje . e pa meni je smjestio rezu 800X600 i skoro low detalje . svasta neznam sta da radim , nesto me u konfi cjelo vrijeme gusi . neznam sta da vise radim kaze jedan lik na guru3d-u: Ok i take everything back, just played the demo and it looks amazing, it even plays better than NFSU2, i am pulling 40-50fps at 1280x960 with 4X AA and 8X AF !!!!!!! a konfa mu je : Processor: P4 2.4C @ 3.2 5:4 FSB267 Operating System: WinXP PRO SP2 Mobo: ABIT IC7-G | Cooler Master Stacker super tower ![]() RAM: 2x512 Twinmoss UTT PC3200 Video: MSI NX6800 unlocked 16/6 | 400/860 Storage: WD 74gig Raptor + Maxtor 80gig S-ATA Audio: Audigy 2 Platinum & Cambridge Soundworks DTT2500 neznam kud ovo vise vodi. |
|
|
|
|
|
#70 |
|
-------
|
Ja još svoj komp slažem (još se kupuju dijelovi), ali kad ga složim mislim da bu igra delala bez problema......ovaj nadam se da bude. Pa ni vrag da ti na 6800 ne dela kak spada. |
|
|
|
|
|
#71 |
|
Fallen
|
pa nemogu ni ja vjerovat . eto , neznam sta da radim . isti mi je bog i sa q4 i svim igrama nesto nevalja , a neznam sta . trebalo bi sve ic ko po loju, i jos je grafa otkljucana . a jos vise me zabrinjava sto u 3d marku imam ok rezultat (bar mislim ) -4200. inace , probao sam brdo drivera i sa svakim isto |
|
|
|
|
|
#73 |
|
Fallen
|
pa ja neznam onda ko je ovje lud . bit ce da je komp ja igram skoro sve na high, 1024 i iskljucenim vsync-om i ide mi u 35 a zna cukat dosta pa pada i na 25 a dogadja se jos jedna cudna pojava: kad udjem u meni prvi put kad startam igru sve je ok (45fps ) i onda odvozim utrku -dvije i kad se vratim u pocetni meni sve steka (20 fps ) . cudno ![]() a zna nekad kad malo duze vozim framerate samo opat u pola trke drasticno i sve je sporo , pa se opet digne pa opet padne i onda ostane tako stalno |
|
|
|
|
|
#75 |
|
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Brijem da si ti od svog tog silnom mjenjanja driajvera i ostalog sje... cijele windowse... ![]() Ako mos, probaj lagani format c: i sve ostalo sto slijedi (reinstall win)
|
|
|
#76 |
|
Fallen
|
e kunem ti se prijatleju da nije to prije 2 (rijecima : DVA) dana sam formatiro c i instaliro nove , drugacije windowse nego sto sam prije ima i druge drajvere za sve i opet sve po starom . reinstaliro sam win vec par puta i formatiro nije u drajverima 100 % . nesto me od komponenta bas koci . a imam filing da je maticna il nesto .nemogu nijednu igru normlano igrat da mi ne cuka , resetirava se komp , pada fps i događaju se jos gomila cudnih neobjasnjivih stvari od toga svega cu skrenut kako mi se cini a da stvar bude jos gora necu imat dosta vremena ni kune u djepu da kupim mbo . |
|
|
|
|
|
#77 |
|
-------
|
Matična bi mogla.......dobar je čipset, ali proizvođač...... |
|
|
|
|
|
#79 | |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#84 |
|
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Na kraju te stranice imas opis u slikama step by step kako flashati evoPcchips A koji bios imas provjeri sa npr. Everestom
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
|
|
|
|
#85 |
|
Fallen
|
hvala rista, neznam kak to nisam zmjetio ![]() evo metnuo sam nove biose al opet ista pjesma po starome . u igri mi zna svako malo hard zarostat na tren pa tako i cukne . a i fps mi je opet mali . ide u 35 fps (osim kad hard zarosta pa padne jako , pa opet vrati) a na zahtjevnijim djelovima 23-25 |
|
|
|
|
|
#87 |
|
Fallen
|
sad sam instaliro full verziju i nemorma ni spominjat da mi jos gore radi ![]() ima neka dobra dusica za posudit 754 plocu dok ne kupim novu ![]() ps. u 800X600 mi igra ide u istom framerateu ko i u 1024 al mi vise ne zastekava (skoro ) i poslje odvozene voznje main menu ne steka i neide sporoZadnje izmijenjeno od: Jaymz. 20.11.2005. u 22:20. |
|
|
|
![]() |
|
|