|
![]() |
#1 |
0/0
Datum registracije: Dec 2004
|
win aktivacija nlite problem(dolje nize kod, nakon par posteva)
ovako isljucim ht u biosu i windoze se vise ne zele pokrenut(to je tako u windowsima, jel?ovisi dali instalirm win s ht ukljucenim ili ne tako ce oni htjet radit) sad pitanje je sto da izmjenim da iskljucim ht i da mogu normalno pokrenut i koristit windowse??? thx Zadnje izmijenjeno od: nishoba. 19.11.2005. u 19:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
A zašto bi isključio HT?:confused: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
0/0
|
jer stavljam umjesto procesora sa ht-om procesor bez(idem s 3ghz proca na 1.8ghz proc,nismo svi speed freakovi) jeli zna netko??? jer windowsi mi super rade, a i bas mi se neda opet sve iznova instalirat |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Pa kad staviš taj 1.8 bez HT-a neče ti ni biti u biosu te opcije tako da bi se windozi trebali normalno diči(po nekoj mojoj logici).Ako se ne budu dizali windozi napravi CLEAR CMOS i trebalo bi raditi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
0/0
|
eh, nije tako jer windowsi zapamte da su bili instalirani na ht komp pa se necu dici, no nema veze reinstalirao sam windowse no sad imam drugi problem, koristio sam nlite pa sam ocito obriso nesto sto nisam trebao i nemogu aktivirat windowse pise: msoobe.exe - unable to locate component this app has failed to start because syssetup.dll was not found.re-installing the app may fix this problem no to ja nikako nemogu reinstalirat a file neznam od kuda da uzmem, jel mi ga moze netko mailat(i mjesto gdje da ga stavim) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Evo uploado sam taj syssetup.dll,evo link http://rapidshare.de/files/7865554/syssetup.zip.html File stoji u Windows/system32 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
0/0
|
hvala puno problem rijesen, windowsi aktivirani |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |