|
![]() |
#29343 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Odradi osam servis klime prek ponude dana (auto centar arena jedini je radio pravi servis s tim popustom, ostali samo punjenje). Uglavnom izvukli onim strojem plin i ulje van. Vakumiziranje, pa kontrola jel pušta negdje i onda opet punjenje. Ispalo je da u moju mazdu 3 po sepckama ide pol kile plina a unutra je bil omalo preko. Veli lik u servisu da su u mazdi vjerojatno bez provjere samo nadopunjavali. To je njihov servis klime bio. Svašta. Htio bi uzet i onaj sprej na kraju. Do sad sam koristio Sonaxov. Jel ima neki bolji a da nije puno skuplji od tih 50ak kuna? |
![]() |
![]() |
![]() |
#29344 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]()
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29345 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
U Vulkalu je 200 kuna: Citiraj:
![]() |
![]() |
#29347 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29348 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Poslano sa mog LG-D802 koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29349 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#29351 | |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Citiraj:
![]() Inače s klimom se uvijek preporučuje da se ostavi da ventilacija još malo radi a nakon što se sama klima ugasi. Da se posuši unutra koliko je to moguće (vlaga privlači gljivice a onda i smrad). Isto tako mijenjati filter kabine/klime svako proljeće odn. pred ljeto. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29354 |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Datum registracije: Jan 2010
|
Bio sam jučer sa starim i poslije sa frendom na besplatnim probnim vožnjama Citroena kod City Easta. Ljubazni ljudi, bez problema možeš kaj oćeš. Probali smo C3 benz, C3 dizel, C4 dizel, C4 Cactus dizel, C4 grand picasso dizel 150ks. Mislim sjedili smo u većini auti na autoshowu prošle god, al nije to isto ko probna vožnja. I paf, ugodno iznenađeni sa autima (frend i ja), udobnost, prelazak preko rupa po našim jadnim cestama, lagano kreću, lagano manevriraju, mala potrošnja, stvarno super. Jedino što ne preferiramo novo i nismo baš ljubitelji francuza, al neka, napravili su dobar poso. Nemam neke primjedbe, a i opet ne mogu očekivat od takvih auti da budu premium izrade ko nekolko puta skuplji. Al sve u svemu, za grad, za vožnju po slavonskoj aveniji, parkiranje, preglednost, za mlade ljude i mlade obitelji, svakako preporuka. Ovaj C4 grand picasso 6speed manual laganini kruza po slavonskoj bez puno muke i stvarno je vožnja lijepa i udobna, auto za dulje relacije, na more ja mislim bez ikakvog problema, preglednost jako dobra, velike staklene površine, panorama, ima snage i više nego što treba normalnom čovjeku. Običan C4 je isto jako dobar, sicevi su jako mekani profilirani, tog sam prije par godina vozio u autoškoli, ok je auto, al doći će novi model. Jedina zamjerka na autima su kočnice, mislim čovjek se navikne na to, čim se takne odma koči, a čim malo jače pri maloj brzini cimne te kak jako koči. Ne znam jel tako u svim novim autima, al eto, nije ko kod starijih auti.
![]() |
#29355 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Ne bih te htio obeshrabrit al vjerujem da je 90% novih autiju takvo. Ja sam isto umro od srece kad sam iz 2000 groba sjeo u novi 2016 auto. Moze to jos samo bolje Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
![]() |
#29356 | |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
Ja bih stvarno volio naci test koji usporeduje premium ljetnu i premium zimsku gumu pri mokrom asfaltu i temperaturi oko 3-4°C. Kad je temperatura oko 14°C koliko sam vidio (sad moram opet link iskopati), ljetna guma je bolja od zimske po mokrom... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29358 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Možda Hungaroring nije najbolja staza za test guma (ne znam kakav im je asfalt), ali tu imaš podatke koji te zanimaju. Kočenje po mokrom dosta ovisi koliko natope cestu prilikom testa. Ovdje gore imaju minimalnu razliku pri 60kmh kada se gleda kočenje po mokrom i po suhom.
![]() |
![]() |
#29359 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ee to se trazi. znaci po ovom testu (mokra cesta, temperatura 2-5°C), premium ljetne gume su i dalje bolje od vecine zimskih guma. super je da na dnu ima slider na kojem se moze nastimati koliko je sto bitno. ako se izbaci snijeg / led iz jednadzbe, ispadnu na vrh premium ljetne i cross climate uz ostale premium zimske gume... Za nekoga tko vozi po zimi u uvjetima bez snijega, zimska guma je cisto opcionalna. Crossclimate odradi to i vise nego dobro... |
![]() |
![]() |
![]() |
#29360 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
http://www.index.hr/auto/clanak/foto...tu/973275.aspx nisam znao da su dizajneri mercedesovih karavana prešli u rr ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29361 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29362 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Čovjek je došao u RR i rekao napravite mi to i to. Oni su napravili, auto je pokazan na festivalu bogataških hirova i to je cijela priča. Ako čovjek nije htio zadnja sjedala, nisu ih stavili. Jednostavno da jednostavnije ne može. Nekad treba i pročitati o čemu se radi...ovaj put je čak dovoljna i prva rečenica.
![]() |
#29364 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
dobio neki miniwash i sad bi ga probao, dobio sam i ovaj nastavak http://i.ebayimg.com/images/g/O~QAAO...HQJ/s-l500.jpg to je valjda za deterdžent iliti foam, kaj da unutra stavim? pretpostavljam neki šampon za auto, jel ga mješam s vodom?
![]() Zadnje izmijenjeno od: mamutarka. 29.05.2017. u 19:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29365 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Vjerojatno otide elektricni dio kao na Passatima B6 i ovim novijim 1.6 TDI motorima,ali opet blize 200 tkm,a ne 130 tkm. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29367 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
E sad čudim da su rikle nakon 130 tkm ako nije već zamjenio besplatno u servisu za novi.
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29368 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29369 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Vjerojatno sam vozio + prazan rezervoar. Trebalo bi pisat koji su uvjeti testa, vjerojatno 2 osobe + 20,30kg tereta (puni rezervoar se podrazumijeva). |
![]() |
![]() |
![]() |
#29370 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Onda su presli na common rail pa opet rikavaju dizne golf 6 i ostalim vag-ovcima sa tim motorima. Otide taj elektricni dio,nova dizna cca 2500 kn. Poslano sa mog SUPER koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|