|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
![]() prijatelj ima AMD Sempron 2800 i foxconovu matičnu, grafička je ati radeon 9600, kad upali komp to je sve . nema POS-a, nema boot screena, ne pali se monitor, nema nikakvih sugnala sa matične, samo se čuje rad ventilatora i to je sv e, mrtav skroz.: axeman : |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Može bit svašta... Kreni metodom eliminacije, al prije toga napravi clear CMOS.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Za početak: Ostavi na matičnoj samo grafičku, dakle povadi s nje sve kartice, memoriju, HDD, optičke pogone i sve ostale *izdarije ištekaj s matične. Ostavi samo gumb za paljenje (makni reset gumb, i ledice). Dakle gola matična s napajanjem i grafičkom. To ti je dovoljno za sliku BIOS-a. Ako nema ni tada ni slike ili beep-ova, makni i grafičku - trebao bi tada imati beep za video error. Ako ni tada nema ničega, probaj drugo napajanje. Dakle sistem eliminacije. Predpostavljam da se to desilo "iz čistog mira", a ne nakon OC-a ili nekog drugog isprobavanja ili instaliranja drugog harvera. ![]()
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
domy me prestigao dok sam ja laganini piskarao .........
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
grafika
odnio je komp u servis i riknula je grafička, dobio novu i sad sve radi kao podmazano, i nema više errora i gašenja ,štekanja kad pokrene igricu. eto samo toliko da vam kažem što je bilo. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|