|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
KOmbinacija
Frend slaze komp i napalio se na P4-630 3GHz LGA775+INtel D915 PGNL Glen Gidge,i zanima ga dali to sta vrijedi?I da....da li moze na to konfu Ati Radeon x800GT i recimo Supertalent DDR 400Mhz CL2?E.i koja je razlika izmedju 630 i 640 modela proceva? THanks |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jun 2004
|
Ne kuzim ti se bas u intel ali predlozio bih mu bolje neki sa 1mb cachea. nikakve su razlike u performansama. Tako kaže Bug. A za modele pogledaj http://www.nabava.net/katalog/trazilica.php Za meticnu nemam pojma,a mislim da za intel ide ddr2 memorija. nemam pojma zapravo o intelu, ali mislim da je tak. Sorry ak sam nesto krivo rekao. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Taj proc ide na tu plocu ali ne i taj ram!Ako hoces mozes nabaviti P4 3.x E za soc.478 pa da mozes ubosti taj Supertalent C2 ali ti to ne bih preporucio jer je ta arhitektura vec na zalazu a i taj CL2 Intelu i ne znaci nesto! BTW ako ces kupovati P4 kupi neku plocu od Asusa ili Abita s 945/955X chipsetom!
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
a ja bi ti preporucio da odes na podforum konfiguracije, procitas pravila za taj podforum i sukladno njima otvoris novu temu u kojoj ce se sloziti pristojna konfiguracija za zeljenu namjeru i sto je moguce manje novaca ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|