Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 15.11.2005., 00:10   #1
Gogor
Guest

Quake 4 problemćič

pri pokušaju ulaska u igru: CPU does not support the Intel Streaming SIMD Extensions (SSE)
kaj to znači?
moja skromna pamet uočila je sličnost između quakea 4 i dooma 3(isti engine).... naime, ovog zadnjeg također neće pokrenuti ali tad piše u običnom windowsovom prozoru "doom3.exe has encountered a problem and needs to close"(ali to me ne muči tolko jer sam doom prešo(na bivšem kompu), htio sam se samo malo prisjetit straha;-), dok ovo gorenavedeno za quake piše u nekom svom prozorčiću.... kolko znadem te igre su opengl.... jel možda zbog tog? imam x700pro, a kolko sam čuo/čito ati baš ne voli opengl, ali opet to nije razlog da mi ga neće pokrenut....
jel ima veze možda moj problem sa omeginim driverima? prije sa običnim catalystima mi je htio pokrenut 3dmark05 dok sa omeginim neće, isto pokazuje neku rečenicu sličnog značenja ko ova pri ulasku u quake(ako se ne varam, davno sam to htio pokrenut)....
a i kolko se doznaje iz poruke kad se želi uć u quake procesor je problem(??)....

dajte ljudi pomagajte, neću valjda ostat bez igranja novog quakea

ps. radi se naravno o origigi igri

Zadnje izmijenjeno od: Gogor. 15.11.2005. u 07:04.
  Reply With Quote
Staro 15.11.2005., 01:43   #2
joolka
music freak

joolka's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
..ajd napisi konfiguraciju pa cemo dalje....
Oglas

Oglas
Staro 15.11.2005., 06:56   #3
Gogor
Guest

a64 3000 venice 2ghz 1.52v, 512mb corsair value 410mhz 2.5-3-3-7 2.8v, x700pro 470/970, foxconn nf4uk8aa. jedno nevezano pitanje za problem; držim li ja svoj venice na previsokom naponu? vidim da ga ljudi drže i na 1.4v pri 2.7ghz...
  Reply With Quote
Staro 15.11.2005., 12:30   #4
Veki-os
Premium
Moj komp

Veki-os's Avatar

Datum registracije: Jun 2004
Re: Quake 4 problemćič

Citiraj:
Originally posted by Gogor
pri pokušaju ulaska u igru: CPU does not support the Intel Streaming SIMD Extensions (SSE)
kaj to znači?
moja skromna pamet uočila je sličnost između quakea 4 i dooma 3(isti engine).... naime, ovog zadnjeg također neće pokrenuti ali tad piše u običnom windowsovom prozoru "doom3.exe has encountered a problem and needs to close"(ali to me ne muči tolko jer sam doom prešo(na bivšem kompu), htio sam se samo malo prisjetit straha;-), dok ovo gorenavedeno za quake piše u nekom svom prozorčiću.... kolko znadem te igre su opengl.... jel možda zbog tog? imam x700pro, a kolko sam čuo/čito ati baš ne voli opengl, ali opet to nije razlog da mi ga neće pokrenut....
jel ima veze možda moj problem sa omeginim driverima? prije sa običnim catalystima mi je htio pokrenut 3dmark05 dok sa omeginim neće, isto pokazuje neku rečenicu sličnog značenja ko ova pri ulasku u quake(ako se ne varam, davno sam to htio pokrenut)....
a i kolko se doznaje iz poruke kad se želi uć u quake procesor je problem(??)....

dajte ljudi pomagajte, neću valjda ostat bez igranja novog quakea

ps. radi se naravno o origigi igri
Prvo probaj sa običnim catalystima,to ti je najjednostavnije.
Veki-os je offline   Reply With Quote
Staro 15.11.2005., 12:50   #5
Smarty
Premium
Moj komp

Smarty's Avatar

Datum registracije: May 2005
Mos ti drzat taj napon ali nema ti koristi od toga. vrati proc na default 1.4v. A mislin da mos i momoriji vratit oriđiđi napon
Usvakom slucaju probaj.
Smarty je offline   Reply With Quote
Staro 16.11.2005., 01:51   #6
Crais
Guest

Crais's Avatar

Datum registracije: May 2005
Za***bi Q4 i probaj pokrenut FEAR, pogotovo ako ti je do straha, Q4 mu nije ni do koljena =)
Crais je offline   Reply With Quote
Staro 16.11.2005., 02:27   #7
joolka
music freak

joolka's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
....i obavezno smanji napon procu osim ako ti se rusi na default voltazi...
Staro 16.11.2005., 02:36   #8
Gogor
Guest

Citiraj:
Originally posted by Crais
Za***bi Q4 i probaj pokrenut FEAR, pogotovo ako ti je do straha, Q4 mu nije ni do koljena =)
prešo fir.
  Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno