|
![]() |
#27601 |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27602 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
kaze za Passata, capable yet impossibly dull??? Frendov stari ima Passata 2016. 2.0 190ks verzija, sa valjda svakom opcijom checkiranom, 19" obuca i izgleda monney af. Unutra je show udoban i dizajn minimalizam teski, predobro nesto. Arteon mi izgleda top! Ovaj volvo također!
![]() |
#27603 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Passat je iz nutra nevjerojatno sirov za cijenu koju trazi. Pogledaj vrata iz nutra kad se zatvore, nisu skroz tapecirana nego vidis metal. A u voznji lelujav traktor. Nista se nije promijenilo od 90-ih |
![]() |
![]() |
![]() |
#27605 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() Mislim ono, imao sam passata B5.5 pa nije imao vidljivog metala na vratima, a kamoli će novi. A što se dizajna unutrašnjosti tiče, o ukusima se ne raspravlja. Meni osobno se sviđa.
![]() |
![]() |
#27607 |
NITKOV
|
Mda, to je kriminalno i nedopustivo, živi užas... Što bi tek rekao za bmw jedinicu coupe koju sad vozim, pa ta uopće nema okvir prozora nego samo staklo... ![]() Ne znam, to nisam ni na jednom autu gledao nit mi upada u oči nit je bitno za išta. No ok, tebi smeta, sto ljudi sto ćudi.
![]() |
#27610 |
NITKOV
|
Onaj smajlić na kraju znači da se zajebavam, no očito nisi skužio. OK, tebi je sirov jer se vidi malo metala uz dihtung gumu. Nemoj ga kupit nit se ikad vozit u njemu da ti ne pozli. Ima i drugih auta na tržištu.
![]() |
#27612 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
kao što rekoh: ljudi su osjetljivi na djecu, mobitele, aute.... nikako protiv toga čak i ako si u pravu i stvar je subjektivne prirode. o objektivnom ..zakopavanje samo. OT: passat je audiu ono što je octavia passatu. a audi je jedan osrednji auto. na GO sam pa da zakurim malo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27613 | ||
NITKOV
|
Pa i nije bezveze. Prije pol godine si izjavio ovo: Citiraj:
Citiraj:
Malo si fulao. Octaviu treba uspoređivat s golfom, a superb s passatom.
![]() |
![]() |
#27616 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
nisam ja niš fulao nego sam ti napisao da se ti auti niti ne stavljaju u isti koš osim u poredbi da je jedan barem stepenicu iznad drugog. evo ti opet: dacia - skoda - vw - sveto trojstvo (audi, mečka, bmw) pa dalje. napominjem da ja niti jedan od tih automobila ne bi vozio niti džabe (gade mi se - eventualno audi), ali od 100 ljudi sa balkana 80 ili više će se potući do smrti za te marke. uključujući tebe. boli me tuki za pasasta ili bilo kojeg proizvođača. čovjeku se ne dopada interijer, a ti odmah na zadnje noge - bokte neće otpast će ti kosa od tolkog živciranja. evo ti još jednom: gade mi se ti auti. tebi se vjerojatno gadi neki drugi. pa što onda. mislim da ćemo preživjet nekako, a vjerojatno i oni. ja vozim renault clio III ako želiš nešto loše napisati o njemu. meni ne smeta. čak nije dizlo niti plinara. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27617 |
FC Bayern <3
Datum registracije: Mar 2015
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27618 |
NITKOV
|
Ne, nego u oba puta ničim izazvan bacaš takve komentare. Auto je užas zbog malo metala oko prozora. Naravno, to je tvoje mišljenje al je i trolanje ak bez povoda bacaš takve komentare. Da ja tak svaki dan ničim izazvan bacam komentare stila; ovaj auto je smeće zbog ružnog prekidača za svjetlo, onaj je krama zbog neuglednog unutarnjeg retrovizora itd, brzo bi završio na hlađenju. Ko da sad izjavim da je novi Talisman krama jer nikako nemre provarit izgled središnje konzole. Glupost. Jer je to trolanje, navlačenje ljudi na nepotrebnu raspravu. No nebitno, trolaj i dalje, hebe mi se.
![]() |
#27619 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#27620 | |
NITKOV
|
Citiraj:
No po redu. Klasa passata nije octavia nego ko što sam rekao superb. To što se tebi neki auti gade, što da kažem, ok. Meni se osobno ne gadi ni jedan, ajd, multipla je ružna do bola al neću reć da mi se auto gadi do te mjere da me to vrijeđa na osobnoj razini. Gdje se ja to tučem do smrti za neku marku? Ajd me quotaj gdje sam se ja to digao na zadnje noge? Prvo sam ga pitao jel misli na ukrasni metal na vratima. Kad sam shvatio na što misli, prokomentirao sam u šali i sa zajebancijom. I još rekao, ak tebi smeta, ok, što sad, sto ljudi sto ćudi. I onda on mene proziva za argumentaciju a njegov argument je da je auto užas zbog malo metala oko prozora. Tak da ono, ja ti se uopće ne živciram oko toga, čak ni ne vozim VW. Ja nisam hater ko ti, tak da nemam niš protiv tvog clia, uživaj u njemu. Osobno ga ne bih kupio al o nasljedniku bi razmislio. I eto, nisam na zadnjim nogama nego na sve 4 ![]()
![]() |
![]() |
#27621 | |
Semper iratus
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
Octavija je na platformi golfa, samo sto ima guzicu, u biti je kao jetta, tako je npr stara bila straga skucena jer je bila na platformi golfa 4.. Superb je isto tako pandan passatu, jer je to "isto" auto |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27622 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#27624 |
FC Bayern <3
Datum registracije: Mar 2015
|
Nisam to znal iskreno, dobro nit ne pratim taj brend pa je djelomično i opravdano (nadam se..). Ali ovak dok sam gledal, uvijek mi je "od oka" oktavija djelovala veće od golfa pa otud moj krivi zaključak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27626 |
NITKOV
|
![]() |
#27627 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
440kn par diskova i set pločica. ![]() Set pločica 167kn i disk je 151kn komad (258mm ventilirani). ![]() Time da sad prvi puta mjenjam diskove (ima 140k) a pločice sam prvi puta mjenjao na 80k sad ću ih zamjeniti iako imaju još dosta mesa, no nejednako su potrošene a za 160kn mi se fakat ne zajebava. Prošli sam tjedan nabacio nove amortizere naprijed, 290kn komad. Tu me naši tražili po 800kuna komad. Na kraju iz Zlovenije uzeo Nippartsove. Inače su prva ugradnja na mojoj kiji. Tak da ak su originalni izdržali 140k budu i ovi još koju godinu. Ionak se auto vozi većinom samo po gradu pa me fakat ne tangiraju brandovi.
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 08.03.2017. u 14:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27630 | ||
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
258x24mm ![]()
![]() |
![]() |