|
![]() |
#1 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Most Wanted Demo!!!
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
CARE ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
od LemilicE
|
Citiraj:
oko 11 Uzmi kacigu, pa da te provozam ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
od LemilicE
|
Uspio sam odigrati samo quick race jer moram ići radit. Na 1280 i detalji na najviše, igra leti bez trzanja Grafika je pravi memem za oći. Čini mi se da ide malo na crtić, barem ta staza koju sam ja igrao, sve je nekako žučkasto, a na mom novo 970P LCD monitoru ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
postoji li josh koji link? imam neke jebene postavke, ne mogu skidati preko niti jednog od onih.... preko torrenta naravno njet... zabranjeni portovi... help? anyone?
![]() |
#7 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
od LemilicE
|
Ja sam skinuo sa trećeg linka. Mislim Austrianešto i skidao mi je cca 65kb/s, valjda sam među prvima uspio skinut. Igra je strašna, a pogotovo slowmotion mod (oni to zovu nekako drukčije, ali se ne mogu sjetiti
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Bu ta jurnjava delala na mojoj X800? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
od LemilicE
|
Letila bi Gore sam spomenuo da na mojoj konfi radi bez problema Grafa mi trenutno nije OCana Da se mogu još dignuti detalji, dignuo bih ih i dalje ne bi štekalo
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
-------
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
od LemilicE
|
Nije baš daleko bolja. Malo bolja je
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
Mogu samo reć da je demo ok, al iskreno nisam baš previše oduševljen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() Najvise me veseli kaj mogu igrat i sa 16pajpi, izgleda da moj neispravni quad voli nove igre(NFS:MW,FEAR,Q4,Doom3) :clap: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Na 1024*768, sve postavke na high igra radi na 40 fps na 9800 karticama, što je i više nego zadovoljavajuće s obzirom na implementaciju motion blura u igru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() 17KB, a ne kb, ako mi već pametuješ ![]() E da...meni je skidao 530KB/s ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Jel igra uopce izasla u prodaju bilo gdje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
-------
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Ja sam instalirao i igra se smrzne uvijek nakon igranja 2-3min sa policijom, inače je sve ok kada igram quick race:confused: :confused: pojavljuju se artefakti i smrzne se:confused: :confused: sve ostale igre lete dali je moguće da je do drivera:confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Dobra grafika,dobri auti,ovaj NFS bi me mogao malo držat pred monitorom,a simulaciju vožnje nisam igrao od prodaje playe i Grand T. I meni se isto zamrzne na nekom dijelu,a ja mislio da mi je komp nestabilan i počeo vrtit SnM ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
nEkspert
Datum registracije: Oct 2005
|
Prokleto sr**e, nece se instalirati, trazi directx9.0c, a imam ga instaliranog! Kad ga rucno otpakujem sve je OK, ali kad krenem na trku, samo izleti u desktop! Anyone?
::IC7MAX3:: ::Celeron 2.4@3.33GHz 1.67V:: ::Leadtek GF6600 @500/670 Sparkle BIOS:: ::Kingmax Hardcore DDR500 512Mb(golden):: ::Kingston DDR400 512Mb:: ::Seagate 250GB & Maxtor 120GB:: ::Pioneer 110D:: ::Audigy 2 Value:: ::Chieftec Midi Dragon Black:: ::Hauppauge WinTV PCI FM:: ::Hansol 19" (1920x1440@60Hz):: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|