|
![]() |
#1292 |
Guest
|
nemre ovak bit...nekaj mu je sigurno... Sent from my MI MAX using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#1293 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
noćas je izjednačen rekord lige po ukupnom broju ostvarenih triple double učinaka u jednoj sezoni. 78 - 2016./2017. (ostalo još mjesec i pol, odnosno +20 kola) 78 - 1988./1989. 66 - 2015./2016. Westbrook se i dalje dobro drži sa 31,2-10,3-10,6, moguće da nakon 55 godina čekanja ponovi triple double sezonu Oscara Robertsona. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1296 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Totalno ocekivano, s obzirom da apsolutno sve ide preko njega. Nije isto sutirati kad protivnik zna da mora tebe cuvati jer igras s hrpom prosjecnih igraca, i sutirati kad imas jos 2-3 superstara na parketu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1297 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
TBH nije mu nešto drastično ni bio šut kad je imao Duranta i Hardena. Meni to govori da luduje još više sada kada su mu konačno sve uzde dane. Košarkaški IQ ko da mu s vremenom opada nego što raste ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1298 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Pop i po 20u sezonu zaredom u PO. Možda baš nije najbolji, ali najkonzistentniji svakako ![]()
![]() |
![]() |
#1299 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Babo popizdio otkad je u Washingtonu. 27 koševa jučer, 8/10 trica, zabio 15 u zadnjoj četvrtini, dvije trice u zadnja tri napada.
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 06.03.2017. u 08:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1301 |
Premium
|
Bome, u 6 tekmi u Wizzardsima ima 15.5 PPG, 54% šuta, 58% trica :s Izuzmemo li onu konfuznu prvu tekmu s 2 koša i lošim šutem, još bolje to izgleda. Npr. ožujak, 3 tekme, 20 PPG, 65% FG, 73% 3P FG. I sve to s klupe, 25 min u prosjeku. Naravno, sad ga sere šut, momčad ima kemiju i paše mu, svakako će padat brojke, ali izgledat će to bolje nego u Netsima. Prije par mjeseci sam na jednom drugom forumu tvrdio da Babo može biti među top 10 SG-ova u ligi po učinku. Ovo što pokazuje u novom klubu je upravo na toj razini, plus što se vidi utjecaj ukupne kvalitete momčadi na beka šutera . Da je prvotimac i igra više, mislim da bi mogao imati blizu 20 PPG s 45% FG i preko 40% tricu.
![]() |
#1303 |
Premium
|
Kari je PG. Al ak pitaš Davora, svakako ![]() Nego, gledao sam GSW jučer, nisu me nešto impresionirali. Fali KD, a ostatak prilično oscilira. Igraju istu košarku, ali nemaju više tako dugu i kvalitetnu klupu. SA im puše za vratom, imaju još jednu međusobnu tekmu, a GSW ide na 2-3 gostovanja više ako sam zapamtio. Mogli bi čak i izgubiti 1. seed bez KD-a.
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 06.03.2017. u 12:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1304 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Pričam o postotku šuta nevezano za poziciju ![]() Stala trica stala reza GSW.Nema Duranta,a klupa data za njega...biti će zanimljivo.
![]() |
#1305 |
Premium
|
Trenutno da. Daleko bolji od svih ako gledamo samo statistiku u Wizz, no to je premali uzorak. I Korver je jedno vrijeme kad je došao u Cavse imao tricu skoro 70% nakon 10 tekmi, sad je na 50% u 25 tekmi.
![]() |
#1306 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Sašio mi Beretta mog Magica ![]() Odgledah tekmu i nažalost sve više i više uviđam da Hezonja nema budućnosti u ovoj ligi...najbolje šta može ispasti je neki "3 no D" igrač al za to će morati Korverovski 40% sa trojke imati da bi ga se isplatilo držati na parketu. Sve osim "catch & shoot" kod tog dečka zgleda ko da je zalutalo u ligu. Kažu ima najbolji court vision samo nema ball handling da ga iskoristi ![]() BTW,Twin Toweri napokon ulovili pobjedu...jest da je nad Lakersima koji imaju stroge naputke da se tankira do granica neukusa,ali piše se win ![]() Zadnje izmijenjeno od: trouble. 06.03.2017. u 15:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1307 |
Guest
|
tesko bit bolji od currya.... Sent from my MI MAX using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#1308 | ||
Premium
|
Citiraj:
Bit će da mehanika šuta više nije problem, ali sve ostalo je ![]() Šteta. Talent je tu, eksplozivnost, brzina. No on je toliko ukočen i drven da je to strašno. Ne znam jel to do momčadi, ali dečko ne napreduje, bolje mu je da se vrne u EU. Citiraj:
![]() Kawhi ubija. 12 od 14 zadnjih poena Spursa i blokada na Hardenu za kraj. MVP performance. Ne bude li se KD oporavio kako treba, ovi Spursi će pojesti GSW u PO.
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 07.03.2017. u 09:08. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1314 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
@ ODO - ovaj komentar s NBA facebook stranice by John Sithlo sumira sve vezano uz taj podvig od 19 sezona: -didnt switch to a team with already superstar/s in it -didnt demand a super teammate -not a flopper -not a whiner when a call or no call is made -doesnt shout or blame teammates -didnt shove a coach or any of the coaching staff -not a diva, primadonna -agreed to a salary cut to make room for cap Should be a role model to every basketball player and jersey retired once he retires. prijateljska tekma protiv Njemacke u Areni 2015. mi je u lijepom sjecanju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1315 |
Premium
Datum registracije: Feb 2015
|
@adaskinjo Zaboravio je da nikad nije uručio košaricu reprezentaciji ![]() Da ne zaboravim Bogdanovića, kao šta sam napisao, sekunda u dresu Washingtona mu vrijedi više od minute u dresu Netsa. Još jedna ovakva u playoffu i nema zime za njega u ligi i to sa finim ugovorom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1316 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Zanimljiva će tekma biti, Bostonu Washington puše za vratom, a GSW-u Spursi, nisu im seedovi sigurni. Bilo kako bilo, presudit će Splash Brothers i njihovo gađanje trica. Ako nisu prebrodili krizu šuta, Boston dobiva, ako će pogađat trice nema Boston šanse. Klupa i jednima i drugima tanka. Dirku svaka čast, fantastičan igrač. Drago mi je da sam ga imao priliku vidjeti u Areni, makar i na prijateljskoj ![]()
![]() |
![]() |
#1317 |
Guest
|
haha kako ljudi patoloski mrze lebrona...ocigledno radi nesto dobro ![]() ![]() ![]() Sent from my MI MAX using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#1320 |
Guest
|
dirk je kralj samo takav. nije mi cak bilo ni zao kad se miami zaigrao i izgubio finale protiv dallasa ![]() Sent from my MI MAX using Tapatalk |
![]() |
![]() |
|
|