|
![]() |
#27512 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
edit. @icy Jesi li riješio probleme sa diskovima?
__________________ Zadnje izmijenjeno od: Dottore. 01.03.2017. u 22:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27514 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Navodno da ne budu konkurencija Opelu. Poslano sa ITT SINCGARS koristeci ACP125F Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#27515 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Jucer tokom voznje po Rijeci mi je pocela blinkat lampica grijaca na autu, nakon nekog vremena se upalila i zuta lampica motora(check engine ili sta vec) i auto je otisao u safe mode. Kad bih stao, ugasio auto i upalio ga, i ako nebi forsirao, uspio sam odvozit 30km normalne voznje bez da se ponovno upali safe mode ali sve do 2200-2400 okretaja, cim ga malo razvrtim se pali. Googlajuc sam nasao da to moze imat veze s turbinom i da ce vj trebat otvarat. Jel imao tko takvog iskustva? 1,6 TDI motor inace, 2011. godiste
![]() |
#27517 | ||
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
Upravo to. Obzirom da je Opel dio GM grupe, nema im smisla imat svađu u dvorištu pa su povukli Chevy sa EU tržišta gdje ekipa ipak više cijeni Opel. IMHO totalna glupost, osobno bi radije ubo Cruze nego Astru ali i ako jedan V.A.G. može uz VW držat Seat i Škodu, ne vidim zašto su oni zabrijali da im je ponudit Chevy neisplativ potez. http://www.autonews.com/article/2013...-focus-on-opel
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 02.03.2017. u 11:27. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#27519 | |
Moderator
|
Citiraj:
Znamo i sami kakvi bi komentari bili da kod nas parkiraš novi Cruze i novu Astru jedno pored drugog. Jedno je ''koreanac'' i on smrdi, a drugi je ''švabo'' i on miriši ![]()
![]() |
![]() |
#27520 | |
Takozvani influenser
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() vidio sam negdje zanimljiv chart gdje piše koje se marke prodaju pod kojim brendom u kojem dijelu svijeta... evo zanimljiv read baš o ovome s chevy u EU: http://www.topgear.com/car-news/usa/...et-dead-europe |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27521 |
Moderator
|
Ali su isti koncern i koriste istu tehnologiju. I baš zato jer ekipa zabrijava da je to neki preimenovani korejski kramp, radije će ubost astru za više para. Mislim pa Hyundai/KIA koncern ima najviši porast kvalitete u zadnjih par godina. U JD Power istraživanjima uredno šišaju razvikanu konkurenciju. Ekipa se treba maknut od premisa da i dalje prodaju vozila kao što su Daewoo Tico, prvi Accent ili Kia Sephia. ![]() Naveo sam gore u postu link zašto su se povukli.
![]() |
#27522 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Ali jedno je Hyundai/Kia a drugo GM/Daewoo. GM ne samo da je povukao Daewoo Chevrolet iz Europe (americke modele svakako nije ni nudio) nego sada prodaje i Opel i potpuno odustaje od Europe. Lose posluju, svi americki proizvodjaci biljeze losije poslovanje nego prije 2009. kada je krenula recesija. Iako su sada bolji nego u vrijeme krize. Sent from my LG-D855 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#27523 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
A što ti je Tico kriv? Pa to je bio najbolji mali gradski auto kojeg sam imao... toči i vozi... jedna guma je koštala 135 kn (toliko je bila i široka ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27524 | |
Moderator
|
Citiraj:
Nego koliko se sjećam nudili su oni Camaro i Corvette na EU tržištu samo se nisu prodavali. Nije imao VW značku i na dupetu nije pisalo Lupo ili Up ![]() Na kraju i Spectra koju vozim je zadnjih 14 godina toči i vozi. Evo danas idem prednje amortizere zamjenit jer je jedan propišao, dva amortizera 580 kn.
![]() |
![]() |
#27525 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27526 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Tico je baš bio dobar. Zvučao je kao nekakav muscle car ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27528 |
Takozvani influenser
Datum registracije: Jun 2005
|
obzirom na stanje na našim cestama i vozačku kulturu, osobno ne bih volio prevoziti vlastitu djecu ili druge bližnje u takvom šporetu ![]() vjerujem da bi svi voljeli voziti skupe pile kad bi bili u mogućnosti |
![]() |
![]() |
![]() |
#27529 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ima li netko ove godine plan ići u Ženevu na auto show? Nekakve ponude s jednodnevnim čarter izletima avionom su po smiješnim cijenama (2000 kn), pa sam malo bacao na stranu koliko bi put ispao ako se ide autom. ViaMichelin kaže ovako za put tamo i nazad: Citiraj:
Ispada cca. 500€ za jedan auto (4 osobe) s noćenjem u Milanu. 125€ po glavi + hrana, cuga i klasične turističke gluposti. Karta za sajam je 100 kn. Ako bi se slučajno ovdje našla još trojica za vikend 17. - 18. - 19.3, nek mi se slobodno jave u inbox ![]()
![]() |
![]() |
#27531 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Jesi u racunicu ubacio i godisnju vinjetu za svicarske autoceste? Poslano sa ITT SINCGARS koristeci ACP125F Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#27532 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() Ovo s cijenom i širinom gume.....predobro. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27534 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Jeben mu je post, slažem se. I Istina živa. A ja bi dodao da sam ga imao na testu kad je izašao i auto je doslovno letio s tim motorom. Ima valjda 400 kila. U jednom sam trenutku bio u zraku nakon prolaska preko onih blagih ležećih, na jarunu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27535 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Vozio tica 1g i preso ~10kkm prošle godine Cak sa njime oso 2x na more preko Ucke ![]() Auto je bio super, tam mi je po otvorenim cestama trosio ispod 5l, u Zagrebu preko zime na kratkim relacijama i do 10l ![]() Za sigurnost se nisam brinuo jer sam znao da sam gotov u svakom slučaju ak se nekaj desi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27536 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27537 | |