|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() Zadnje izmijenjeno od: Wizzard. 13.11.2005. u 12:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Odlično, djelim i ja tvoje oduševljenje. Ali, kud postaš dva puta istu svar i to drugi put na forumu "Mediji"??? Ono sam ti pobrisao, dovoljno je ovo. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: Roller. 07.06.2006. u 01:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Damn sada mu svi mi mozemo uzeti njegov tesko zaradjeni kij od windowsa ![]() Nego jako ljepi overclock ![]()
![]() |
#9 |
Premium
|
E,pa dječaci nemojte me sad kopirati,oštro oko sve vidi nema što,dakle činjenica da i asus konja za trku ima a ne samohvaljeni Dfi E da još da imam voltaže kao Dfi.... ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Wizzard. 09.11.2005. u 23:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Wizzard koji BIOS imaš na A8N-E ?? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2005
|
Re: VENICE 3000+ NA MAGISTRALI od "2770 mhz"
[QUOTE]Originally posted by Wizzard [B]Evo društvo jedan jako dobar primjerak Venica.Išao bi on još ali nemam više voltaže ali dobro netreba biti neskroman,zar ne? Jesi probao malo smanjit volt za proc. Taj bi mogao moguće radit i sa manje struje.
![]() |
#14 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Ovdje ne vidim niti jedan test stabilnosti. Odvrti Prime, OCCT, SuperPi pa da vidimo koliko je dobar taj Venice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Yup, bez 32M Super pi ništa. Nećemo bit cjepidlake i tražiti prime od 10h ali 32M Szperi Pi je ipak nužan, uz to može i OCCT.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Ja trenutno drzim svoga 3000+ na 330x8.5 na 1.6volti nizu voltazu nisam probao, ali mi mema radi na 216fsb pa pitam jer je bolje da tak radi kao i do sad ili da spustim proc na fsb 280x9 na 1.4volti i da mi mema radi na fsb 230 Koliko gubim preformansi opcenito jer u kodiranju video sam dobio lijepih 35min manjeg kodiranja |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
Čuj, isprobaj, ali odokativno, od 285 MHz na procu ćeš dobiti dosta više nego od 14 MHz na memoriji. Koliko je to, ne može ti nitko reći dok sam ne isprobaš. Uzmi dva identična fajla i izmjeri vrijeme potrebno za iskodirati na te dvije postavke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
Usvakom slučaju se slažem sa kolegom.Na memoriji tih 14 vamo tamo ne mjenja puno ali za fsb je već nešto dugo.Svakako isprobaj obadvije opcije, pa si usporedi rezultate.Koje postavke se pokažu bolje njih ostaviš i to je to. ![]() ![]()
![]() |
#20 |
Guest
|
FSB-a nema na A64 platformi... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Guest
|
Ohladi malo sa tim smajlićima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
|
Kao što si mogao pročitati od ovih kolega nema tu nekog programa posebnog,sve postavke se vrše iz biosa.Tvoj bi proc trebao bez nekih većih poteškoća ići do 2500mhz ako se nevaram ali i to opet zavisi od revizije samog proca.
![]() |
#30 | |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
WTF? Šta bi to trebalo značit? Kome je to namjenjeno' |
|
![]() |
![]() |
|
|