|
![]() |
#27302 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#27303 | ||
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
U to vrijeme 2006 nije postojalo. Edit. Jesam li već spomenuo da Volvo S90 odličan? Baš sam provozao benzinca 320ks. Ništa se ne čuje kako se pali i ide kao gluha svinja. Nisam uspio zapamtiti opremu paketa i jedino su bile 20". Milina Sent from my Nexus 6P
__________________ |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#27305 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
A kojim zakonom je zabranjeno (u HR).. odnosno ako je zabranjeno, kako je novi Citroen C3 prošao homologaciju sa Connected Cam-om? https://www.youtube.com/watch?v=_jDCibrrhIg |
![]() |
![]() |
![]() |
#27306 |
Premium
|
![]() |
#27309 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Pozdrav svima. Imam pitanje vezano uz ugradnju MP3 radija u Toyotu yaris, prva generacija. Postojeći radio ima ona dva manja (valjda starija) konektora, a novi radio koji sam kupio ima dva veća ISO A i B konektora. Radi se o običnom jeftinom novom radiju, bitno mi je da ima MP3 i USB opcije, pa sam ga kupio. S obzirom da nemam iskustva s mijenjanjem audio uređaja na automobilima zanima me da li postoji neko specifično pravilo, npr. treba li se odspojiti akumulator prije spajanja žica isl. Isto tako, da li će ovaj konektor/adapter sa linka biti ok ili postoji mogućnost da zeznem neki osigurač prilikom spajanja i paljenja radija ako se žice ne poklapaju sa onima koje su u vozilu. Ne brine me toliko osigurač na audio uređaju, već da ne krepa neki na autu. https://www.chipoteka.hr/artikl/1050...ota-2630802660 Hvala ![]()
![]() |
#27310 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
za sami konektor ne znam, ali ne moraš ništa odspajat, tj. radio ide na živo i sve je to više-manje univerzalno pa nema neke bojazni. nego prijeđimo na bitnije stvari ![]() ![]() kad nisu dosta falš ringovi na auspuhu (koje mrzim iz dna duše) onda dodaš još 4 komada i nek sve ide u vražju mater ![]() p.s. spulje na rs6 su također falš ringovi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27313 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Ma kakve falš spulje, kakav RS6. Kod ovih nema dvojbe jesu li prave ili nisu: https://www.youtube.com/watch?v=SBQFnUgv37c Prius Repellent. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27314 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27315 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
to su mi na listi izbjegavajućih vozila - sk, kr, kt i fb na kraju... em ne volim fejs, em su me već skoro skucali sotim tablicama brdo. mislim ima smisla pošto su "visoka" slova pa tu nizom ima svježih vozača. Zadnje izmijenjeno od: syss. 21.02.2017. u 11:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27316 |
Premium
|
![]() |
#27318 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
odvozio prvi put turu Bratislava-Rijeka-Bratislava u Focusu 1.0 125 Ecoboost aka mlinac kako ga ovdje vole zvati ![]() I opet ostah ugodno iznenadjen lakocom voznje po autocesti. Cak je auto bio i solidno opterecen: dvoje odraslih i djete u sjedalici plus naravno pun bunker piva ![]() Zaista ugodno putovanje gotovo uvijek u preticajnoj traci na 140-150 i do te brzine negdje auto vrlo dobro se vozi a potrosnja razumna. Pokusavam se sjetiti neke zamjerke ali ne pada mi na pamet nista ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27321 |
Premium
|
Nema tajne ali iskreno nisam bas pazljivo mjerio potrosnju. mislim da je na kraju prosjek bio 5.9 na kompu. Znaci pri 140-150 je moralo bit nesto preko 6, ali ovo je vrlo odokativna procjena. Sigurno ovdje ima ljudi koji pazljivije prate potrosnju...napomena radi se o modelu sa 6 stupnjeva manual mjenjacu |
![]() |
![]() |
![]() |
#27322 | |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27323 |
FC Bayern <3
Datum registracije: Mar 2015
|
Eh da zaboravih da je Focus od 125ks s 6 brzina, onda sigurno još koji deci dole, tak da oko 6-6.5 bi bilo logično. Ak imaš tempomat ti je lakše očitat, meni je muka jer kak se više trudim nogu na miru držat, to više skače ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27325 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27326 |
Premium
|
da mislim da bi to moglo bit tako. Imam naravno tempomat,budem probao jednom prilikom pa cu podjelit preciznije tu informaciju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27329 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |