|
![]() |
#27211 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27212 | |
Takozvani influenser
Datum registracije: Jun 2005
|
Osjećaj u vožnji s nižim profilom se itekako osjeti... na Nokian WR A3 zimuljama s 215/40 dam puni gas u zavoju i auto leži kao da vozim 30... ali dio zasluga pripisujem i podešenom podvozju na tvrdo i nisko ![]() a s ljetnim gumama ni malo više tlaka u turbini ne zadaje probleme (250+ks) Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: b1tterman. 16.02.2017. u 15:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27213 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Doslo mi je prije par dana na adresu: Citiraj:
"Na određenim predmetnim vozilima može zbog prekomjerne količine masti na kontaktnim točkama unutar prekidača za paljenje doći do karboniziranja masti i njenog akumuliranja između kontaktnih točaka te smanjivanja izolacijskog djelovanja unutar prekidača. Kao rezultat, kontinuirano korištenje može uzrokovati da kontaktne točke postanu vodljive i da pregriju prekidač, što rezultira dimom i povećanjem rizika od požara." Mazda ce kvar besplatno popraviti i to traje max sat vremena. Ovo pisem iz razloga sto je mozda netko kupio polovno auto pa mu obavijest nece doci. Pa eto, pripazite. ![]() Slike u prilogu. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27215 |
Guest
|
zanimljivo, bas sam prosli tjedan kupio 323 ![]() |
![]() |
![]() |
#27216 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#27217 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Nesam školovala. Šta je okružnica?
![]() |
#27219 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27220 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#27221 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27222 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Onda bolje uzet ove i lijepo ih imati u Google Maps-ima, pa provjerit svako malo, pogotovo ako se ide na D1 i slično. Radari RH - https://www.google.com/maps/d/viewer...hr&usp=sharing
![]() |
#27225 | ||
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Nisam još vidio gdje su je premjestili. I da, vidio sam ih kako šarafe, prvo su kućište kamere skinuli i kroz par dana nosač.
![]() |
![]() |
![]() |
#27226 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Meni stižu 16-ice za Cordobu. Ima netko prijedlog za neku jeftiniju varijantu 205/45 r16, poprilično skupa dimenzija, a meni ne treba nešto extra dobro za mojih 6000-7000 km što ću napraviti na ljetnom setu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27227 |
Moderator
|
Ja sam bio full zadovoljan s Bravuris2. Također znalo se povoljno naći Pireli P-Zero Nero.
![]() |
#27228 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: bertone. 17.02.2017. u 10:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27229 |
Moderator
|
Koliko mi je poznato Bravuris 2 se još proizvodi a uredno stoji i na njihovoj službenoj stranici. Ja sam ih dosta povoljno nabavljao u Pneumatiku. Za tu cijenu guma je zbilja bez zamjerki. Da, dosta je tvrda guma, i fino na volanu osjetiš kakva je cesta. Ono što mi se svidjelo je da u toj dimenziji ima onu zaštitu za flanđu što je samo dodatni bonus. Prvo sam htio ići na Zero Nero, no kad sam krenuo čitat iskustva ljudi po forumima ohladio se jer su navodno neke serije imale problema. Nikako ih se ne bi dalo balansirat ili bi pak kroz određeno vrijeme promijenile geometriju. Zato sam otišao na Bravuris. A i manje me izašla ![]() Jedino izbjegavaj BF Gforce Profiler. Imao ih u 195/55 15 dimenziji i sačuvaj bože koliko je to loše držalo na mokrom.
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 17.02.2017. u 10:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27230 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27231 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Pa u Pneumatiku na Samoborskoj i mijenjam gume... no kako sam napisao, prošle godine su imali još tri na skladištu u Samoboru i nisu znali da li će još dobivati Bravus2 pa sam uzeo dvije i ostavio dvije godinu dana stare Bravus3. Ako ih ponovno imaju još bolje, onda moram kupiti samo dvije gume ![]() EDIT. Inače kad sam nakon Fulde razmišljao što kupiti ni u peti mi nije bio Barum no onda mi se poklopilo da sam slučajno vozio Fabiu RS od frenda koji je imao Bravus2 i ugodno se iznenadio gumom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27232 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27233 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Da, tada ih je dosta škoda imalo serijski. Tako mi je i zapela za oko pa sam pogledao par recenzija i skužio da je čisto pristojna guma u svojoj klasi. Sad recimo da idem uzet gumu ozbiljno bi razmislio o Rainsport 3
![]() |
![]() |
#27235 |
Premium
|
Ma dobro to ( ![]() BTW, zna netko kolika je garancija na lim/farbu za nove Mazde?
![]() |
#27236 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Imam Rainsport3 3, po mom mišljenju, odlična guma, čak bolja od Dunlopa SportMaxx RT kojeg isto imam, meni je najbitnije držanje na mokrom. Jedino mi se čini dosta mekana, piše ta neka Shark skin tehnologija na njoj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27237 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ma ja... to stoji, ali isto tako prije jedno 8-9g dok sam imao mazgu 626 sam preko žnjore i ispod oka u ovlaštenom dobio za 1000kn sljedeće: - zamjenu bubice na satu koji nije svijetlio (samo to je bilo 400kn) - spojen na dijagnostiku - zategnuta sajla ručne - rečeno da je error code koji blinka senzor airbaga u sjedalu i da se mora kupiti novo sjedalo koje košta 7000kn - nađena osušena mandarina ispod sjedala danas bi vjerovatno to sve skupa bilo 2000kn koliko su im radni sati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27239 | |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
|