|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Prijedlog za "voip ap"
Pozz, radi se o slijedećem..u zgradi na drugom katu je ured u kojem se nalazi TF priključak na kojem je internet sa telefonom (voip), a kat niže je drugi ured u koji bi trebalo staviti drugi telefon, sa prvim brojem, da se mogu koristiti i dolje i gore. Za net nije problem, stavio sam ap, i to funkcionira, koju sad shemu složiti za telefon, pošto nema uvjeta za vuči kabel.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Najlakše rješenje je uzeti još jednu bežićnu dect slušalicu i staviti je u drugi ured, pa će obje zvoniti, kad jedan priča drugi nemože. Drugo riješenje ako baš treba iz nekog razloga kabel je da od prvog ureda kroz bužir od telefona do razvodne kutije provučeš kabel u drugi ured, naravno ako postoji bužir. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2014
|
sysa - ali taj uređaj nema telefoniju. delboy - daj škicni pliz u temu od sx763 pa mi helpaj malo por favor. ti si složio voip na njemu, a ja muku mučim. tnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Sumnjam da mi bude bežična slušalica lovila signal baze..a za kablove, kao što sam napisao, nema mogućnosti.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Pa ako je kat niže naravno da ide dect, ide vani par stotina metara, unutra kroz ploču ide sigurno, uzmi sad slušalicu ako je imaš pa odi kat niže i vidi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
vjerovatno radi samo sa cisco opremom, ali ima mogućnost. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
A kaj onda gore u modem samo stavi razdjelnik za oba telefona (phone1) ili na phone2 ak mogu ga sam aktivirati? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Premium
Datum registracije: May 2014
|
Citiraj:
za ovo šta op-u treba, dect je way to go. 1 dect baza uredno pokrije cijelu kuću i okućnicu. nećemo se vraćati u prošlost pa se prisjećati CT telefona čije su baze pokrivale pol grada. edit: Citiraj:
ako imaš npr siemens bazu, nabavi siemens slušalicu i rješeno. (siemens, jer imaju veći domet od ostalih kagada koje se prodaju). panasonici prekidaju unutar stana, siemensi rade ulicu dalje. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
pa da poe 48v (ako se ne varam) za cisco telefone. |
![]() |
![]() |
|