|
![]() |
#26641 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Pa Suzukijev servis ne bi trebao imati problema s time. Dosad sam možda 5 komada vidio na cesti, ne bih imao ništa protiv jednoga ![]() A eto i originalnog oglasa... https://www.autoscout24.de/angebote/...ecce?cldtidx=2
![]() |
#26642 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Japanci su super al su im mjenjači tvrdi a kod nekih se modela osjeti svaki zubac kod šaltanja...vozio sam mazdu, hodnu sad toyotu pa eto...iz prve ruke...Ehh da..i nisu tak udobni ko švabe i francuzi...pišem za kompakte, jasno.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26643 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#26644 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26647 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
Ak ih ima 5. Valjda svaki zasupnik po jedan. Inače sam ga vozio auto je bio atraktivan kad je došao ali preskup. A nije ništa posebno. Mislim da je taj model bio prvesntveno namjenjen za američko tržište. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26649 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
Koliko se sjećam cijena je bila oko 230 000 kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26651 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Niti na američkom tržištu nisu bili popularni. Štoviše u Kanadi su recimo posve otkantali ponudu automobila i prebacili se samo na ponudu motocikala i vanbrodskih motora. Što je super ako ti zatreba servis. Ako sam vidio 3-4 komada u Vancouveru. Ali da su opremljeni to je istina, a super je i detalj da su dolazili i u AWD izvedbi. Evo baš bacio oko na ponudu rabljenih, ima ih 6 ![]() Vezano za to koliko ih ima, nije samo stvar servisa već lagano ponude djelova. Recimo nije baš da ćeš štop lampu naći na nekom otpadu ili oglasniku kao za primjerice Ford Fokus ili slično.
![]() |
#26653 |
Moderator
|
Meni je osobno CVT super za male gradske aute. U početku mi je bilo čudno no počelo mi se sviđati.
![]() |
#26656 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Zato i pitam. Prije kupnje obavezno pregledati motor radi manjih/većih pukotina, te testirati koliko ulja troši. Ovo je premala cijena (koja je na njuškalu) i siguran sam 99% da je uzrok prodaje vozila skoro puknuće glave motora (ili bloka). Sam taj motor je dobro zamišljen i loše izveden. Suzuki ne priznaje grešku, ali postoji greška u konstrukciji istoga.
![]() |
#26657 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
http://www.redlinegti.com/forum/view...hp?f=4&t=54434
![]() |
![]() |
#26658 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#26660 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Nije sporija (po ogranicenjima) u gradu, oprezna voznja nikog ubila niti takvi vozaci uzrokuju sudare sa teskim posljedicama. Ili jako rijetko. Vec upravo nervozni, zivcani, i nabrijani trkaci i starteri sa semafora. I upravo talva zivcana voznja stvara da drugi normalni vozaci koce, izbjegavaju, boje se takvih vozaca u prometu, sto indirektno stvara guzve. Bio je jedan dobar gif zasto naglo ubacivanje i stalno prestrojavanje stvara kolone. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26661 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#26662 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
Citiraj:
![]() good luck with that. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26664 | |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() Meni je osobno drag Napoli ili GRA u Rimu za voznju ![]() Poslano sa ITT SINCGARS koristeci ACP125F Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26666 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Funkcionira,talijani od 6 traka na GRA naprave 8 ![]() Poslano sa ITT SINCGARS koristeci ACP125F Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#26667 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Čitam zadnjih par postova i gledam Kiu Rio od susjede prekoputa... žena ne da je agresivni vozač već je sva usporena, a dvije godine star Rio izudaran i izgreban sa svih strana... nije problem brzina ili sporost već činjenica da svatko dobije vozačku dozvolu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26670 |
Strichek Moderator
|
A i ovisi kaj znači vozio, jer proć sa autom par sto metara za mene ne znači da si vozio auto ![]() A ako je vozio od početka karijere to znači da je godišnje mijenjao 8 autiju...
![]() |
|
|