|
![]() |
#26371 | |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() ![]() Bit ce moj kad tad ![]()
![]() |
![]() |
#26372 | |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#26373 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#26375 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Imao sam situaciju ![]()
![]() |
#26376 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Od šoka sam ga samo pogledao. ![]() Uglavnom, nije da ne živim pola kilometra dalje i da sam u Zg cijeli život, nego taj semafor znam kao džep i znam da se ne isplati gurati kad je svima crveno jer opet naletiš na crveno za skretanje lijevo. Što se naravno glupsonu dogodilo. ![]() Ali glavno da je on meni udijelio lekciju o vožnji po Zg cestama kao da smo skupa ovce čuvali... ![]() Zadnje izmijenjeno od: Garro. 22.01.2017. u 12:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26377 | |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26378 |
Guest
|
jucer na vlaskoj krenem na semaforu, i pogledam iza, svi stoje...jest da je neki sumnjiv tip na biciklu krenuo preko pjesackog odmah iza mene, al se covjek zapita, dal sam fakat krenuo na crveno lol. cim je bicikl prosao, auti su krenuli. na suprotnom semaforu nije bilo nikog, tak da nemrem ocijenit 100% kaj se desilo ![]() Sent from my MI MAX using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#26379 | |
Guest
|
Citiraj:
😋 Sent from my MI MAX using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
#26380 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Več nekoliko puta sam doživio da na križanju Vukovarska-Heinzlova dok se zeleni za skretanja lijevo,muhe bez glave prodju i ravno na crvena, neki čak i trube ili blendaju i valjda u glavi se čude ko mujo u onom vicu kad na radiju jave da jedan auto vozi u krivom smjeru na auto putu, a mujo dobaci Ma šta jedan, STOTINU! |
![]() |
![]() |
![]() |
#26382 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
Trebam kupit nekih 35 knauf ploča (onih metar puta 1.25) i to bih najrađe sam dovezao kući. Stanu u gepek kao od šale, samo ploče + vozač bi prešli max nosivost za nekih 30-40kg. Da pošaljem nekog lakšeg vozača, da idem dvaput, ili da ga malo izmučim nekih 20ak km? Koliko je to opasno? Bojim se ak mi netko/nešto izleti da neću moć stat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26387 | |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Poslano sa ITT SINCGARS koristeci ACP125F Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26388 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() Nije loša cijena, to je kojih 15-20 tkn popusta? Ja kada sam gledao sam imao cca popust oko 20tkn, gledao sam Karavan Focus ST line, verzije 1.0 125 ks i 1.5 150 ks. Zadnje izmijenjeno od: X-Plosiv. 22.01.2017. u 21:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26389 | ||
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Sto se tice potrosnje 5.6 lit/100 ![]() Citiraj:
Poslano sa ITT SINCGARS koristeci ACP125F Tapatalk |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#26390 |
Guest
|
Svako drugo teretno auto je pretovareno. Ako oni staju, stat će i malo auto. Nisam jednom vozio 5 stokilaša. ![]() |
![]() |
![]() |
#26391 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26392 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26393 |
Premium
|
Iskreno nismo ga jos probali na neki dulji put, ali mislim da auto bi se solidno vozio i na dulje staze. Snage ne fali a ima i 6. brzinu. Nisam probao voziti tog 1.5 ali vjerujem da mora biti sigurno dovoljno snage i za natovarenog karavana ![]() Ali vidim da si na dobrom putu, treba auto probat vozit pa onda znas na cemu si i da li to tebi zadovoljava potrebe. Jer nismo svi isti,nekima je i 200ks premalo a recimo mojoj zeni je taj Focus bas taman, ona uziva i jos je lijepi candy red ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26394 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Good luck sa trocilindarskim zujavcem od 1L na autoputu... ![]()
![]() |
#26395 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26398 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
U jednakoj vožnji, 1.0 turbo će sigurno trošiti manje od ekvivalenta od 1.4/1.6/1.8 atmo samo iz razloga što je manji motor. A ako se ganjaš - koliko mu daš zraka, toliko će otići i benzina.
![]() |
#26399 | |
FC Bayern <3
Datum registracije: Mar 2015
|
Citiraj:
Nešto kod njega ne štima.. Istina je da motor grije pošteno, ali pregrijavanju ni traga, barem ne kod mene.. Pogotovo se 1.5 nebi trebal, pa to je skroz normalan 4-cilindraš s 150 konja. Uopće niš posebno kaj se tiće omjera snage i kubika. Neki senzor tu zajebava 99%. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26400 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Onda je otišla brtva glave jer očito se auto ne vozi kak bi trebao Na mom turbobenzincu kod većeg opterećenja poraste samo temp. ulja sa normalnih 90 na 110-120 stupnjeva, a prije nego stanem ili ga ostavim u leru ak baš moram odmah stati, ili prije stajanja smanjim opterećenje da padne temp ulja. Najduže sam odvrtio 800km u komadu preko brda i dolina. Isto dok je hladan, ne ganjam ga preko 0 bara tlaka turba dok se ulje ne zgrije malo. Iako kazaljka temp. motora prva dosegne dostigne sredinu, kazaljka temp. ulja je još na 60 stupnjeva. I tak bi se turbo benzinac morao voziti i trajat će jako dugo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|