|
![]() |
#571 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Samo prva dva ti nisu bas open world u pravom smislu te riječi (nego ima nekoliko većih mapa između kojih je loading) i kraći su https://howlongtobeat.com/game.php?id=10268 |
![]() |
![]() |
![]() |
#575 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ja sam uspio nabaviti Game of the Year verziju s ova 2 DLC-a, moram priznati da se ne sijećam kad sam zadnji puta toliko teško čekao da idem s posla ![]() Možda kod izlaska Overwatcha, ali ovo je Show, u pravom smislu riječi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#576 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Witcher 1 je isto jako dobra igra ali ljude odbija grafika, razumljivo... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#577 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() To je igra koju nikako ne bih mogao igrat bez odigranih prethodnih dijelova. Prica je sama srž ove igre i odluke koje su se donosile. Nisu mi jasni ljudi koji ne preporučuju jedinicu zbog grafike. Priča je nevjerojatno dobra u kompletu i igra se zbog toga. Tehnički naravno da je zastarijela i to dosta loše, ali bez obzira na to, i dalje je to igra i pol. Dosta ljudi odbija borba u jedinici koja je stvarno čudno napravljena, ali meni osobno se nije bio problem naviknuti na to. Sve je čudno u onom početku, u Kaer Morhen, ali nakon toga se pohvataju konci i borba mi uopće nije smetala. Witcher 2 nisu nikad dobro optimizirali. Za tadašnje doba igra je bila na vrhu grafičkog trona, ali ta igra dan danas lošije radi od trojke. Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 12.01.2017. u 12:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#580 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#581 | |
Premium
|
Citiraj:
Ulete ti jednostavno. Upitnici su ti vecinom lootovi ili witcher gear. Na tim upitnicima ako već ima neki quest je to onda treasure hunt, znaci pokupis neki dokument u kojem pise kako je netko negdje sakrio blago i onda mozes to potrazit pod katergorijom questova. Side questovi su ti vecinom na onom notice boardovima po selima ili gradovima. Tamo i u 99% slucajeva dobijes witcher contract da ubijes neku zvijer. Naravno ima i ovak razbacanih side questova pa kad prolazis kraj nekog NPC-a te pozove ili čuješ kako netko plače, svađa se, itd. Ukratko, questovi ce ti jednostavno uletavat. Vidjet ces kad u Novigrad dodjes ako jos nisi ![]() ![]() Ako igras detaljno (ne znaci da moraš svaki upitnik posjetit odmah ili uopce posjetit) ne moras brinut da će ti nešto promaknut. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#582 |
Premium
|
Da, detaljno igram, za sada. Tek imam 15h igre, ali sam počistio cijeli White Orchard. Sve upitnike, i questove koje sam našao. Nisam još bio u Novigradu. Trenutno lovim onog vukodlaka u šumi, tražim ženu od onog dečkića ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#583 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Ne pamtim kada sam zadnji puta igrao nešto ovako dobro . Sada igram Blood and Wine i ono neznam dali bih razgledavao okolo krajolik ili igrao .... Svaki segment igre je odrađen u detalj i nemam niti jednu zamjerku . Igra koja sa pravom nosi titulu Game of the Year ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#585 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Svatko od nas preferira nešto drugačije . Ove dvije igre se ne mogu porediti i slažem se da ne idu u istu rečenicu , ali dobro je da imamo izbor . U svom žanru DOOM 4 je odlična igra i drago mi je da i to ponekad mogu zaigrati , ali Witcher 3 je remek djelo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#589 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Preporuka je odigrati jedinicu i dvojku prije trojke, premda je jedinica po gameplayu sasvim drugačija i mnogi su odustali od nje nakon što su vidjeli borbu u druga dva dijela. Puno je veći gušt odigrati trojku kada si upoznat sa kojekakvim sitnicama i detaljima iz prethodnih dijelova. Knjige su nešto posebno, vrhunska djela velikog Sapkowskog. Nabavio sam sve što je dosad izašlo na engleskom, a za ono što nije postoje vrlo dobri prijevodi fanova. Prva knjiga (The Last Wish), koja je zapravo zbirka kratkih priča, nešto je fenomenalno... Edit: Nisam spomenuo dvije ekspanzije koje su same po sebi sadržajnije i kvalitetnije od većine igara koje su izašle prošle i pretprošle godine. Da ne spominjem možda i najboljeg villaina posljednjih godina... ![]() Zadnje izmijenjeno od: Rocky Rocastle. 12.01.2017. u 20:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#591 |
Premium
|
Ja sam riješio prvu ekspanziju jučer, HoS. Malo mi je žao što je nisam odigrao prije nekih bitnih događaja u igri jer je više filler nego za igranje nakon što se glavna priča završi. Dijalozi se prilagode priči, ali po samom toku događaja u ekspanziji se vidi da je zamišljena prije nego se odlučiš za Yenn ili Triss. I za Ciri ima malo dodatnih dijaloga ako se igra prije tog nije završila. Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 18.01.2017. u 13:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#593 |
Premium
|
Nisam doma, al mislim da oko 110. Predviđam još oko 30 za sad drugu ekspanziju i oko 5h da Gwent questove još priješavam, koji sat da vidim da mi nije nešto promaklo i negdje tada ću biti gotov sa igrom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#596 |
Premium
|
Ja ne stignem. 4/7 dana sam doma, 3/7 sam ili kod cure ili negdje službeno. Znači od 4 dana, 2 dana imam CCNA predavanja još iza posla, i ta 2 dana dođem doma oko 19h. Tak da 2-3 sata dnevno max i to 2-3 dana tjedno. + kad sam doma sviram bar sat-dva gitaru svaki dan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#600 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |