|
![]() |
#19891 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19892 |
matori
Datum registracije: Feb 2011
|
čisto sumljam da ću do kraja ove godine pogledati nešto bolje... The Accountant - odličan mix ...jednostavno preporuka za pogledati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19893 |
Semper iratus
Datum registracije: Dec 2008
|
Mogu reći da mi je rogue one 2 koplja ispred force awakensa, awakens mi je bilo silovanje franšize dok je ove bio teški sex sa fanovima ![]() također gledao arrival i underworld nedavno. sranje su oba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19895 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Teaser za novi Blade Runner 2049 https://www.youtube.com/watch?v=haXvp8M9Cog
![]() |
#19896 |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
The Mummy (2017) http://www.imdb.com/title/tt2345759/ Failana verzija Trailera, fali pola zvukova, predobro xD http://lspike.tumblr.com/post/154671...ed-a-fucked-up |
![]() |
![]() |
![]() |
#19897 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Assassin’s Creed je u kinima kod nas, ako netko ima volje to gledati neka javi... Čitam recenzije, čini se da još jedna igra adaptirana u film završila kao promašaj... ''This movie isn't just bad, it's horrible. No story, no character development. For some reason the director decided to make a few clips, slapped together with some overused CGI and half the time nobody really knows what is happening.'' ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19898 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19899 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Bolje da su pustili video capture kojeg playera sa skilom ... I to je to ![]() Sent from my Redmi note 3 pro
![]() |
#19900 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Izašao je Bad Santa 2 kolko vidim po kritikama nije ni do koljena legendarnoj jedinici ... al svejedno cu ga pogledati ![]() The Accountant također je izašao pase mu uloga jer ni netreba glumiti tipa bez facijalnih ekspresija ![]() ...gledao Assfleka u kinu, cak me ugodno iznendio, dao bih mu nategnutih 7 Pete's Dragon bas mi je legao ovaj " djecji " film koji je zapravo za sve uzraste ![]() Doctor Strange šaljiv , kao sto su vec drugi i prije rekli vuce na Inception po efektima ... sve u svemu veoma pitak i zabavan Spectral cisto solidan 6 barem su prikazali nešto novo SW Rogue One bolji od prethodnog Force Awakens -a , dobri efekti , rad kamere , pogotovo dogfight -ova ... al opet mi je to (radnja) sve nekako nemaštovito i napravljeno na isti kalup. Ugodno sam se iznenadio kad sam u SW vidio dragog mi glumca Donnie Yen koji je totalno badass ![]() "I'm one with the Force, and the Force is with me." njegova scena u filmu vjerujem da ce i drugima biti najjaca ![]() ![]() Citiraj:
... ljubitelji azijskih filmova prepoznat ce ga po fantasticnoj ulozi u Ip man -u OOOOGROMNA preporuka Morgan nešto u stilu ex machina, al samo wannabe kad sam procitao da se film veže uz Ridley Scotta tj njegova sina Luka , ponadao sam se necemu dobrome jer je film imao potencijala ... a ovako je samo gledljiv
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv Zadnje izmijenjeno od: Blue Spirit. 24.12.2016. u 05:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19908 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19911 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Carrie Fisher ![]()
![]() |
![]() |
#19912 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19913 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Why him? meni extra, baš sam se nasmijao..preporuka svakako btw. ne kužim ovaj imdb..nije da ga posjećujem u vezi toga, tamo samo imam watchlistu, ali ovaj film ima metascore 38, ko da je zadnje govno od filma..a meni osobno, a čuo sam i ostatak punog kina, film je super, ko tu koga ja nemam pojma..
![]() |
#19914 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Upravo pogledao novog Tarzana. Moram priznati da sam očekivao puno manje od filma. Ovako je ispao relativno ok. Neke fight scene i let kroz džunglu neću komentirati. ![]()
![]() |
#19916 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Stariji iz 2008. lol. Meni odlican. Ako tko zna kakav slican a da nije previse poznat, pucajte ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19918 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Kad trazim hororce potrazim ih na horrorhr.com tj ovdje: http://www.horrorhr.com/tema/filmovi...rhr-preporuka/ ![]()
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv |
![]() |
![]() |
![]() |
#19919 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
proceprkaj po manje agresivnim radovima splat pack grupe, onako na prvu loptu izvsni mcleanov ''wolf creek'' ili marshallov ''dog soldiers'' (iako je ponesto drugaciji, jer je prisutna i supernaturalna komponenta).
![]() |
#19920 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pogledao preko vikenda Jack Reacher Never Go Back i The Accountant. Tomica laganini bzvz. Ben me ugodno iznenadio. Zadnjih 5 min filma totalno neočekivano.
![]() |
|
|