|
![]() |
#3181 |
običan user
Datum registracije: Apr 2006
|
probao advanced warfare...sve radilo normalno do prikaza crvenog planeta, a nakon toga tearanje zvuka, ne znam kako bih to objasnio...gledam task manager, disk mi na 100%, antivirus cesljuga nes po njemu i neki windows servis isto...na kraju morao odustati od igranja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3191 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ja sam se ostavio online igranja i krećem lagano SP igre vidjeti. Idem danas završiti TR novi i krećem Fallout 4 lagano. Kupio sam si i primal i just cause 3 pa ću i to lagano nakon ovoga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3193 |
Premium
|
Fallout 4 od neki dan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3194 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3195 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
U zadnje vrijeme udaram samo po Rocket League-u. Zbilja zarazna igra, utukao sam u nju već više od 200 sati s ekipom. A doma čekaju na red BF1 i Mafia 3 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3196 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Nakon što godinama ništa ozbiljnije nisam igrao, osim povremeno Civ V i GalCiv III, kod kuma se zapalio za NBA 2k17 na PS4. Kupio si PC verziju, Dualshock kontroler i lagano par utakmica dnevno u MyCareer (u kombinaciji sa Android aplikacijom). Dobro su to napravili. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3197 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() Ja imam 165h trenutno a samo sam očešao površinu. Istražujem mapu, obavljam sporednije misije, gradim i tako.. Počeo sam čim je izašla, igrao cca pola godine aktivno, stao na 6-7 mjeseci i neki dan nastavio. U sat vremena pohvatao kontrole i opet se zagrijao na igru. Odlična je. Ako te prestane volja, nemoj forsirat, pauziraj par mjeseci ili dok se iskra ne probudi. Nekako baš smatram da se F4 igra godinama, polako, temeljno itd. ![]() A imamo i DLC-e, i to navodno velike i dobre. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3198 |
Premium
|
Ma igrao sam ja kad je izašla jedno 30 sati, pa prestao radi WoW-a. Sada opet lagano krenuo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3199 |
Premium
|
Ja sam zasad uzeo samo base igru (PS4) kak je bila na saleu za crni petak(17$), i onak, prvi ulazak u igru totalno pogubljen, di sta kako, kontrole mi nisu legle, sve je ogromno, sadrzaja da ni sam neznas di bi prvo krenuo... onak cak sam bio i malo razocaran i mislio da sam trebao nes drugo uzet i evo sad sam lvl 12 brijem, pohvatao sve kontrole, mjenjanje opreme, prodaja, power armori, gradnja nastambi, vats, perkovi i sve to, nabavio neku dobru opremu, modao par dobrih gunova i sad uzivam ko veliki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3200 |
Premium
|
Da, baš to.. Volim igre koje ne vuku igrača za rukav, ogromne mape, puno sadržaja i svega ostalog. Tako da sam i ja imao neki čudan osjećaj oko F4, previše toga za radit, gdje kud kamo, ali polako, sa vremenom sam shvatio da igram i radim ono što trenutno želim. Ako želim istraživat i otkrivat nove lokacije/zgrade, ok idem to. Ako želim napucavanje i misije, idem njih. Ako želim gradit štandove i kuće, dodjeljivat zadatke, idem to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3201 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Otkrio Motorsport Manager nedavno, instalirao bezveze, najviše dijelom jer san davno, ali baš davno igrao F1 Manager 2000 koja mi je bila baza, ali zbugirana do bola. Uglavnom dojam je jako pozitivan, ima bugova i gluposti, a i frustracija jer sam uzeo jednu od najgorih ponuđenih ekipa, ali trošim sate igrajući, a to je u konačnici i najbitnija stavka kog igre, bar meni. Vjerojatno najveća mana je neimanje licence, pa su sve boje, staze, imena i sl. random iako podsjećaju na prave, pogotovo staze i momčadi. Al van toga igra je zabavna i zanimljiva, sjedim pijem pivu i nakon cirkusa na poslu lagano se opuštan rukovodeći ekipu. Baš takvo nešto mi treba jer mi je FM postao prekomplekstan, bar za onu razinu detalja koju ja volin ![]() Evo random video; https://www.youtube.com/watch?v=L82cWgQoIK0
![]() |
#3202 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2011
|
Nakon dugo vremena pokrenuo Open Transport Tycoon Deluxe. Ako je netko ikad čuo za tu igru. ![]()
![]() |
#3203 | |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
Citiraj:
Po meni je New Vegas i dalje bolji fallout. U četvorci me najviše smetala linearnost, često što god probao izabrat da promijenim tijek, uvijek ide na isto. Ono, namjerno se hoću posvađat s nekom babom, da me ne šalje na quest, al eto, svejedno me ona pošalje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3204 |
Premium
|
Uh, meni je Fallout 4 daleko bolji od bilo čega što je nastalo između dvojke i četvorke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3206 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3207 | |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
Citiraj:
Četvorka je ok igra, ali totalno linearna, izbori u dijalogu najčešće nemaju nikakav utjecaj, dok npr u NV imaš hrpu izbora koji utječu na tijek priče. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3208 |
Premium
|
@ nub - zato ja niti ne otkrivam cijelu mapu, niti ne igram misije cijelo vrijeme. Već polako i postepeno malo otkrivam pa malo igram, i tako u krug. Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|