|
![]() |
#25411 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Osram NBU, svijetle odlično, kažu 120 ili 130% više od običnih..Al ne svijetle bijelo. Kratki vijek trajanja ![]() Za duga svjetla imam Bosch plus 90, traju sad već više od godinu dana, svijetle super. Mislim da je to neki best buy što se tiče cijene, kvalitete svjetla i trajnosti. Ne svijetle bijelo, al niti jarko žuto- dio sijalice je plavi. Čim je sijalica tamnije plave boje naravno da će lošije svijetlit, ove nebesko plave su prava mjera što se tiče omjera bijele boje i kvalitete svijetla. Zadnje izmijenjeno od: Bravo. 25.11.2016. u 20:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25412 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ja sam isproba oosram Coolblue,nbu,philips whitevision. Whitevision ima jacinu odlicnu i boja je skoro kao original ledice na autu i nema toliko plavu foliju na sebi kao coolblue. Coolblue daje isto dobru boju ali je slabije od NBU cca 20. Jace od obicne halogenke bar 30%. NBU imaju jak snop ,nisu toliko bijele i meni su izmedju Wv i coolblue |
![]() |
![]() |
![]() |
#25413 |
FC Bayern <3
Datum registracije: Mar 2015
|
Znači prema pročitanome, najbijelije i najtrajnije su Philips White Vision? Na Pežou sam isporbao Philips Blue Vision i NBU. Philips us krepavela jako brzo, do ksu NBU držale oko godinu i pol. Pa se vodim logikom, ako je NBU na autu starom 15-16 god. i bez dnevnih držala godinu i pol, trebala bi na novom barem tolko (jasno mi je da uvijek može naletjeti smeće primjerak...) Trenutno su nutra OEM i zadovoljan sam stvarno s njima, zajedno s lećom, to jako dobro osvjetljava cestu, čak i po kiši. Jedino bi da su mrvicu boljebijele da pašu s ledicama u dnevnima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25418 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Zgooglaj malo. folija bi se jaaaako teško skidala. iza plastiditpa nema pranja niti ićega. Samo ga se primi i skida. Izgleda neotporan, ali je jako dobro otporan na oštećenja ako ga se pravilno nanosi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25419 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Ima tko iskustva s registrom neplacenih kazni i blokiranjem tehnickog pregleda? Imam kaznu za neupisanu dimenziju guma, postom jos nista nije doslo, 1/2 svote nisam platio jer cu pisat zalbu, a auto treba na tehnicki kroz 2 tjedna (registracija istekla vec)
![]() |
#25420 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
ako te uvedu u sistem nećeš moći registrirati. idi sada na regu ili plati, frend nije mogao registrirati u 6. mj auto zbog neplaćene kazne Poslano sa mog SM-G930F |
![]() |
![]() |
![]() |
#25421 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25422 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() BTW, plačem ![]() https://www.facebook.com/deplaymaker...3/?pnref=story
![]() |
![]() |
#25423 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Imate preporuku auto salona koji su više manje pouzdani za kupnju rabljenih vozila (da ne skidaju kilometre i sl. muljaže)? I generalno po vašem mišljenju, da li je bolje kupiti auto u takvom salonu ili riskirati muljatore sa njuškala (fizičke osobe)? Kupovati ću auto do kojih 6-7 tisuća eura, pa što više čitam, to me više strah svega ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25425 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25426 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() |
#25427 | ||
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
Citiraj:
![]() Živi kić ![]() Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: nub. 30.11.2016. u 08:23. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#25428 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
Uvijek radije fizičke osobe pa vozit u ovlašteni na pregled
![]() |
![]() |
#25430 | |
Moderator
|
Citiraj:
Jesi ga kupio na daljinu? Nisi Jesi potpisao ugovor koji su ti dali u kojem sigurno piše nešto vezano za povrat sredstava jer sigurno nisu neki seljaci koji se nisu nekim člankom obranili upravo od takvih pokušaja, jesi ![]() Kod nas vlada divlji zapad po tim auto kućama.
![]() |
![]() |
#25431 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25432 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Ali isto tako imaš i puno veći broj normalnih poslovnica koje izdaju certifikate za svoja vozila i čija vozila imaju poznatu prošlost. Druga stvar je što im auti nisu precijenjeni kao kod nas u ovlaštenim centrima.
![]() |
![]() |
#25433 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Kod nas prave auto kuće koje zbilja garantiraju za svoju vozila imaju puno veće cijene nego kvazi auto kuće tj. uvoznici. I kada kažem puno veće cijene onda stvarno to mislim, tipa 20-30% veće cijene. E sad, riskirat kod preprodavača koji samo gledaju kako da te zaj*** ili kupiti po većoj cijeni gdje imaš garanciju na koju stvarno možeš računati.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25435 | |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25436 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#25438 |
Moderator
|
Jebeš Veneno, ovo su strojevi ![]() https://1drv.ms/v/s!AoW657B0bwYoiYR0wWuSB0hfclcF7g https://1drv.ms/v/s!AoW657B0bwYoiYRyKZ2ZTB8M0-KsZg ![]() ![]() ![]() ![]()
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 30.11.2016. u 15:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25439 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |