|
![]() |
#721 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Sonusart ima isto nekih stvari na akciji, 55" 4K telke, receiveri, bezicne slusalice... http://sonusart.hr/izdvojeno/black-friday.html
![]() |
![]() |
#722 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
![]() a koliko vidim tu su uglavnom artikli koji inače ne idu ![]() kak sam već spomenuo jedino je Tehnomarket imao pravi crni petak 2013 g. preko 400 aktikala i uglavnom su bili od 20-80% (ja htio uzet neki AV rec sa 50% al eto zakasnio) bila i lista po forumima... shvatiti da su pretjerali pa više nema toga nema veze, nek gule ovce koje se ne educiraju - dok je ovaca biće i vune. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#723 | |
Asshole
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
tocno tako, sramotni su svi ovi nasi ducani, koriste black friday za jadnih 5%-10% na ionako prenapuhane cijene iskreno mislio sam da ce bit vise ponude i boljih dealova, žali bože... daleko je to od americkih black fridaya di 55" 4k tv za 150$ i sl. Zadnje izmijenjeno od: nick praskaton. 25.11.2016. u 08:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#725 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Citiraj:
![]() Poslano sa mog SM-G930F |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#726 | |||||
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Ajd, bar sam se nasmijao na tvoj post ![]()
![]() |
![]() |
#727 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
izgleda da nisi skužio moju poantu...stavio sam taj video jer je bit na MALOJ / NISKOJ cijeni i zato se otimaju i utku... kod nas ovo što oni nude pod motom "balck friday" je spradčina i ismijavanje potrošačima koji bi trebali nasjest na "velikodušan popust" od 5-20% i tako pohrlit u kupovinu. ne opravdavam takvo nasilje nad tehničkom robom al i vi bi se tako otimali za SSD 256 GB za 80 kn ili 2x 8 GB muškina za 95 kn ...da ne spominjem sad grafe i sl na što najviše pasete. |
![]() |
![]() |
![]() |
#728 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Jel tko kupio što u Elipsu na akciji prošli vikend? Platio sam uredno karticom, stigla potvrda na email a od proizvoda ništa već 5 dana, niti ne odgovaraju na upit...
![]() |
#729 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
ja uzeo legi lenovo g70 plaćanje pouzećem i došlo jucer Poslano sa mog SM-G930F |
![]() |
![]() |
![]() |
#731 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Ako netko naleti na Garmin akciju negdje neka javi, tražim Vivoactive HR za poklon, nigdje popusta ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#732 |
life is a rollercoaster..
Datum registracije: Dec 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#733 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2011
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#734 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
Nadam se da se neće rasprodati do poslije podne kad mi ima tko to riješit, u švabiji je sve ošlo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#736 | |
420
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#737 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
steram ja i black friday i sve domaće dućane u tri krasna ku*ca 5-8% popusta. LOL edit: da, ispravak, moram biti iskren idu popusti i 30-50% na podloške za miševe, no-name slušalice, USB kablove...
Q: sta ce ti mis sa "kuglicom" kad vec pa cijeni od 50-ak kuna mozes kupiti opticki mis koji je duplo prakticniji i bolje radi od tog tvog sa "kuglicom"... A: Treba mi miš sa kuglicom jer troši manje struje. I za navigaciju po windozama je odličan tj. neizrecivo bolji od dirke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#738 |
Premium
Datum registracije: Mar 2011
|
Ima u mediamarkt.de po 129€. |
![]() |
![]() |
![]() |
#739 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
Isto AOC,24" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#740 | |
N0teb00k n00b
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#741 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
pošteni popusti u vitapur.hr ... nije tehnika ali mislim da je na tu temu već sve obrađeno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#742 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#743 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Jel netko vidio možda neke normalne zvučnike na poštenoj akciji, 2.1 ili 5.1? EDIT: Ništa profi, za home use. |
![]() |
![]() |
![]() |
#744 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ista stvar. Platio, dobio potvrdu, nista nisam jos cuo od njih. Ali ih nisam ni probao kontaktirati. Ukoliko ne dodje nista do kraja sljedeceg tjedna, nazovem ih sigurno.
![]() |
#745 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#746 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Kod nas u hr je zabranjeno prodavat ispod nabavne, tako da u teoriji prodavaci ni nemogu stavit 50% popusta na nešto, kad nije tolika marža na informatičku robu. Tako da moguće nisu prodavači krivi. Naravno, ne znači da bi prodavali jeftinijr i da smiju.
![]() |
#747 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
Mislim da za većinu artikala piše do 10 radnih dana, ali opet, bilo bi lijepo dobiti neki odgovor. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#749 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |