|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Odlipia gumice na procu!?
Kupio sam nekidan athlona 950 ( Thunderbird jezgra ). Za nevjerovatno čudo paste je bilo svagdi samo ne na jezgri doslovno čak sa donje strane po pinovima! Krenuo sam u akciju čiščenja, potražim po forumu nađem rakov sticky, sve odlično samo majka ne pere sa persilom a on košta 40 kn. Sljedeći briljantni potez: Namočim maloprije proc u alkohol i ne uspjevam skinuti niti malo paste ali zato otpadaju one gumice po kantunima ( jesan genije ). Sad me strah montirat hladnjak da ne oštetim jezgu, uopće nisam siguran da li stvarno za to služe te "gumice". Pa dajte prosvjetlite me kako da to sredim? Čini mi se da sam vidio nekaku pločicu koja ide na proc prije hladnjaka, da li bi to pomoglo, ima li di kupiti, koliko košta? Usput može neki link ili neke upute za otljučavanje istog procesora. P.S. Sorry za poduži post baš me uvatila manija pisanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
Evo treba ti ovo (copy sa nabave.net) Thermaltake Cooper shim - bakrena zaštita za AMD Athlon/XP Dodaj proizvod u konfigurator 21kn Tehničar informatika a za otključavanje prošvrljaj malo po forumu ,a imaš i pretragu foruma ,već je bilo raspravljeno (davno)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
rofl...nije ni "cooper" ni "chopper" nego copper (bakar) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
The Man
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
|
Gumice odnosno spužvice ne igraju nikakvu ulogu kod stavljanja coolera.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
The Man
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
motocross
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
E da kupia san ovi copper shim i vidim sad da ne ide preko jezgre ( a je.. ga ispa san glup ). Kad san ga testira da li radi stavia san ga bez paste, cooler je Gigabyte Neon 7 pro, ploča je pokazivala 42 stupnja na idle, dosad se ploča u vezi temp. pokazala dosta pouzdana, ako je stvarno tako bit će prženja ( ionako san ga kupia za eksperimentirat ) Sad triba vidit da li uopce radi ier je falia mali kantun jezgre kad san ga kupia a ko zna je li priživia toturu čiščenja, bilo je svašta. Izvjestit ću vas šta se sa njim događa i ako ubrzo nabavin koju ploču za njega kakvi je oc. ( naravno kad ga otključan, ako to preživi ) U biti je cilj sastavit što jači komp za što manje novaca naravno ne nekakvu zvjerku nego računalo za ugodan rad. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|