|
![]() |
#4892 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2014
|
To se obično događa kad direktno u aplikaciji pritisneš widget koji si preuzeo, ali nisi prije na površini pritisnuo da želiš widget staviti. Dakle, prvo na površini pritisnuti da želiš widget, a tek potom u izborniku widgeta odabrati Xwidget i koji točno želiš Sent from my Redmi 3S using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#4893 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4894 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2014
|
Kod mene uredno radi na Nova launcheru. Probaj reinstalirati Xwidget ili jednostavno restartati mob, možda se nešto zblesiralo Sent from my Redmi 3S using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#4895 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Restartao mobitel, reinstalirao Novu, reinstalirao XWidget, ali problem ostao isti. Probao i s Apex Launcher, ali opet ništa. Edit: Napravio restore i tako da sad radi jer sam backup napravio prije ove greške. Edit: Izgleda da je bio problem s N Launcher - Nougat 7.0. Na njemu sam probao widgete i kad bih listao widgete, pri samom kraju bi se ovaj launcher srušio. Obavijestio sam autora ovog launchera i javio mi je da će provjeriti što je prije moguće. Zadnje izmijenjeno od: mandak. 11.11.2016. u 23:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4897 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Koliko god upit bio bizaran, pokušat ću objasniti što radiš krivo. Ne znam odakle ti digitalni katastarski plan, ali ga uglavnom ne bi smio imati jer ne znaš što s njim i onda padaju na pamet svakakve ideje... Ortofoto sloj na Geoportalu JE ispravno preslikan, ispravno je smješten u prostor i odstupanja su zanemariva. Katastarski plan s druge strane na preko 85% teritorija Hrvatske NIJE ispravno smješten u prostor jer je nastao još za vrijeme Austro-Ugarske i on je zapravo samo približno namješten kako bi se mogle pretraživati čestice. Za svaki posao obilježavanja međa na takvim prostorima se prvo radi izmjera zatečenog stanja, okoline, katastarski plan se ručno uklapa u to i na temelju takve analize se označavaju međe. Ti možeš, ukoliko ti to treba zaista samo da bi približno znao što je tvoje, upaliti Geoportal s mobitela s uključenim GPS-om i tamo klikneš da ti pokaže lokaciju. Potom hodaš okolo, a markica se na ekranu pomiče. Budi oprezan, jer se dosta ljudi igralo s time i potom bi si natovarili probleme sa susjedima kad bi tvrdili da je međa tamo gdje nije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4899 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Koji app za filtriranje reklama za mob bez roota? Adguard, netguard, ima li još nešto? Koliko sam skužio oba treba platiti za punu funkcionalnost. Stavio sam netguard, ali ne radi to baš dobro, puno reklama prolazi. Nema do adaware i rootanog moba, skineš hosts file i mir. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4900 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Prije dok sam imao rootan mob bio sam zadovoljan dok sam koristio adaway. Sad držim Galaxy S7 na stocku i koristim Adguard. Nikakve probleme je primjećujem, korektno radi svoj posao.
![]() |
#4901 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Imam aplikaciju RainAlarm i ona mi prikazuje samo kakvo je vrijeme i di je kiša unazad. Kako namjestiti da mi pokazuje unaprijed? Koja je svrha da mi pokazuje kakvo je vrijeme bilo i di je padala kiša. Mene zanima kad će padat kiša. Npr sad mi pokazuje vrijeme od 8:00 do 9:50 (sad je 9:50) a ja bi da mi pokazuje kakvo će vrijeme biti bar par sati unaprijed? Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4903 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Jel zna netko kako isključiti prikazivanje slika na Chromeu? U postavkama ne vidim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4904 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Ali, nije ni do koljena Adaway-u. Blokira sve živo.
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4907 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Nova Launcher (skupa sa Balx paketom ikona) - Niti jedan mobitel u zadnje vrijeme mi ne ide bez ovoga ![]() 9gag - ovu aplikaciju među prvima instaliram. Većina su danas upoznata sa 9gag-om, dobra zezancija i uvijek ti nešto uljepša dan. App of the day - svaki dan po jedan premium app besplatno. Ponekad ponavljaju iste appove ali nije mi problem kliknuti i vidjeti što se nudi taj dan. AccuWeather - Koristim jer je među najtočnijim prognozama. Od nedavno je i dosta detaljniji. Ne koristim widget, sama aplikacija je dovoljna kad me zanima vrijeme za danas ili naredne dane. BlackPlayer EX - player za mjuzu, jako dobar. BSPlayer - player za video, koristim i na laptopu. Ne treba previše trošit riječi, meni daleko najbolji. Converter Pro - app za mjerenja, mijenjanje tj, računanje valuta i sl. Nema što ovo čudo ne može izmjeriti. Ima ih dosta na storu, meni osobno najdraži. Švicarski nožić za ovakve stvari, obavezno probati. Novine HR - app koji na jednom mjestu ima popriličan broj HR portala. Od politike, sporta, tehnologije, showbiza itd. Ovaj app mi je jedan od dražih, jednostavno "a must have" na svakom mobitelu. Open Camera - izvrsna aplikacija za kameru. App kamere koji dolazi uz op3 mi nije nešto pa sam tražio nešto bolje. Ovaj app je besplatan, jednostavan za korištenje a opet ima prilično opcija za iskusnije ali i one koji žele jednostavno snimanje slike/videa. Photo Director - jako dobar editor fotografije. Probao sam ih puno, na kraju sam ovaj ostavio. Od osnovnih obrada fotografije pa do kolaža, filtera itd. Soundhound- ono kad čuješ super stvar u klubu ili kafiću a ne znaš što je? Tu uskače ova aplikacija, pokreneš je, ona analizira što čuje i izbaci ti o kome se radi. Možeš onda poslušat tu stvar na youtube (da ti direkt link) ili je kupit na google storu i sl. Snaptube - nema na storu ali može se skinuti sa službene stranice od app-a. Meni jako koristan, za više informacija samo progooglat ![]() Sync for reddit - nakon što sam ih probao sve, ovaj app je apsolutni pobjednik što se tiče browsanja po reddit-u. Jako zanimljv, a svi više znamo što je reddit. Zedge - app za skidanje wallpapera, ring tonova, notifikacijskih tonova i sl. Isto ga instaliram na svaki mob. Ne koristim ga pre često ali dobro ga je imati pri ruci kad nešto od gore navedenog želim promjeniti bez da puno tražim. Firefox browser + uBlock Origin - Ova kombinacija mi se čini najbolja za surfanje na mob-u. Reklame gotovo sve pojede, uključujući i one na youtube-u. Znam da ima boljih riješenja za rootane mobove ali ovo je možda najbolje ako niste napravili root. Sve appove uredno plaćam, to su stvarno simbolične cifre a jednom kupljen app i onako vam ostaje premium zauvijek. To je to, od ostalih sve je to manje više standardno, "made in google". Od mail klijenta do galerije itd. Izuzev možda eBay i IMDb app-a. Slušam prijedloge drugih ![]() Zadnje izmijenjeno od: Black_Dragon. 19.11.2016. u 22:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4908 |
spava mi se
Datum registracije: Nov 2013
|
Troubleshoot i slicno: wifi analyzer, speedtest by ookla I fing - skeniranje lokalne mreže, TeamViewer za remote Rock my run - stream glazbe za trening Piktures - galerija Google keep - bilješke I can't wake up - Kad stvarno imaš problema s alarmima |
![]() |
![]() |
![]() |
#4909 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() |
#4910 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4912 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Adaway dosta duže koristim i normalno treba root da funkcionira u browserima i ostalim appovima da blokiraju reklame Sent from my Nexus 6P
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4913 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
https://play.google.com/store/apps/d...ytarget.micopi Micopi pico aplikacija, stavlja slike za kontakte bez slika u obliku početnog slova imena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4914 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Snimanje poziva uz automatsko upozorenje
Pitao me vlasnik jedne firme, može li se svaki poziv automatski snimati uz prethodno automatsko upozorenje da se poziv snima, znaci nesto kako kad se zove t-com služba za korisnike. On je na VIP-u, no vip mu je rekao da to nema veze sa njima. Koliko sam izgooglao, na andoroidu je nemoguće postaviti tu poruku upozorenja, a na iPhoneu je moguće uz komplikacije sa jailbreakom voicemailom i ostalim. Postoji li koja jednostavna/jednostavnija opcija da neko slučajno zna? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4916 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2014
|
https://myaccount.google.com https://myaccount.google.com/privacy...mpaign#takeout Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#4917 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
@tilurium: hvala ![]() Zadnje izmijenjeno od: Buger. 22.11.2016. u 15:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4919 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Može preporuka tipkovnice da zgleda ko samsungova? U biti najbitnije mi je da ima povrh slova i red s brojevima jerbo mi je tlaka ili ulazit u meni s brojevima ili dugo držat tipku nekog slova da dobijem brojku. Fala unaprijed
![]() |
#4920 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Google keyboard? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|