|
|||||||||||
|
|
#24931 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() https://s12.postimg.org/rsz2ay5tn/14...33419021_o.jpg morao sam pogledati flasu danas jer sam se zabrinuo kakvo smece sipam, ipak nije sintetic based ili pak je, jebemu marketing,,, |
|
|
|
|
|
|
#24932 |
|
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
|
|
|
|
|
|
#24933 | ||
|
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Iduća izmjena će biti na 15k, zato kupujem longlife. Mehaničar mi je preporučio da napravim prvu izmjenu na 10k (nakon izmjene lanca). A pošto imam dobra iskustva s njim i čujem od ostalih pozitivne stvari, vjerujem čovjeku. ![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Uzeo sam opet bmw longlife, 77kn/l ![]()
|
|
|
|
#24934 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
Koji je to BMW? Ako zelis zastiti motor a ujedno i slobodno se voziti i vise od 15k probaj LIQUI MOLY ulja. |
|
|
|
|
|
|
#24935 | |
|
Premijum AMDebil
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
EDIT: sad vidim da je tebi u autu ovaj plosnati bijeli konektor, a ne standardni ISO konektor. Koji auto je uopće u pitanju?
|
|
|
|
#24936 | |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Kažem Castrol Edge Titanium ima nekoliko različitih verzija i viskoznosti, samo baci oko na njihov site: http://www.castrol.com/de_de/germany...-nach-typ.html . ![]() |
|
|
|
|
|
|
#24937 | |
|
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() ama dobro da se priča o gumama, kočnicama i inim krucijalnim stvarima, ali brate više fakin ulje na 10 stranica ![]() |
|
|
|
|
|
|
#24939 |
|
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Pusti ljude, vidiš da im fale lubrikanti, u problemu su.
|
|
|
#24940 |
|
spava mi se
Datum registracije: Nov 2013
|
|
|
|
|
|
|
#24941 | |
|
Xulos :)
|
Citiraj:
al dbr ti i mercedes ko "marko kraljevic i televizija " Iako mozda boja nepase svima, da je cijeli crni bio bi jos bolji, ali unutrasnjost automobila je strasna, bas su pazili na svaki detalj. Za ulje se slazem, proljev cu dobiti, bokte vise sintetika i lazna sintetitka, ko 10 baba kad pipa zavjesu pa se svadjaju jel prava svila... |
|
|
|
|
|
|
#24942 | ||
|
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
|
|
|
|
|
#24945 | |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Jedno sam kraće vrijeme bio radio tik uz Mercedesovu trgovinu. Otišli jedan dan nas par poslije posla vidit kak izgleda GT, nisam se dao van ![]()
|
|
|
|
#24948 |
|
The mighty pirate
|
Prvi servis na Cliu je na 30 000 i tek tad gledaju ulje... ![]() Nego, prošla godina dana, stari Clio zamjenjen novi(ji)m. Promijenili su boju kazaljki i oznaka okretaja i goriva iz dosadne narančaste u crvenu. Sad imam osjećaj kao da sam u sportskom autu ![]() U toj osnovnoj opremi sad očito dolazi i start-stop sustav koji funkcionira malo drugačije nego što sam to navikao kod nekih drugih auta. Dosad sam vozio samo aute koji bi, kad je auto u mirovanju i u brzini, ugasili motor, ako držim kočnicu i palili ga čim bi kočnica bila otpuštena. Ovdje se motor gasi tek ako je auto u leru, a kuplung otpušten. Čim se ponovno stisne, auto se pali u sekundi. Sad ću barem 2 rezervoara proći na taj način, pa da vidimo ima li kakvog realnog učinka.
|
|
|
#24949 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Dobro radi SS na Renlokama, dovoljno je brzo.. Meni je sad Megne dci110 zadnjih 200km u gradu i trosi 6.8, sve kratke ture sa guzvama. SS skine 0,2l u guzvama odokativno... Gasim ga u jutro, koristim kad je auto zgrijan, slabo po gradu. |
|
|
|
|
|
#24950 | |
|
The mighty pirate
|
Citiraj:
Čak je i vezan sa senzorom u sjedalu. Ako skuži da ne sjediš, odmah gasi motor ![]() Malo sam čitao upute ![]()
|
|
|
|
#24952 | |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Citiraj:
Auto je VW Polo Variant, 2000.g. |
|
|
|
|
|
|
#24955 |
|
Premijum AMDebil
Datum registracije: Mar 2004
|
hmmm, ne znam dal su ti polići imali neke svoje divlje konektore za koje ti je trebao međuadapter (znam da su hyundai i kia tako imali) ili je ovo neka uradi sam izvedba... Uglavnom, lako moguće da će ti trebati međuadapter sa tog 16-pinca na ISO. A s kojim kablom ti je bio spojen stari radio?
|
|
|
#24956 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
http://www.poslovni.hr/hrvatska/pore...ftinije-319933 Možda se malo promijeni odnos novih/rabljenih auta.. |
|
|
|
|
|
#24957 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Stari Pioneer radio je bio spojen na taj 16 pinski konektor direktno.. bez ISO konektora. Moguće da je neki "uradi sam" sistem, ali neam pojma. Kablove ne mogu izvući više iz auta (konzole) od tog ruba. |
|
|
|
![]() |
|
|