|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() Bio sam klokao procesor i nakon što je komp skoro pa cijeli dan radio idem ga izgasiti. Kliknem shut down i on se ugasi, kad nakon 2 sek se upali!!Ugasim ga odmah na dugme, on se opet upali! I ništa, morao sam ga iz struje ištekat. ![]() I mislim, ma sutra će sve biti ok, to je na trenutak popizdio. Kad sutra(danas) ista stvar!! :confused: Može help? ![]() Još nešto, nisam stavljao u bios nikakve wake up on... opcije.. ![]()
![]() |
#2 |
Banned
|
resetriaj bios pomoću jumpera na ploči ako ne pomogne probaj prstom po kučištu da možda napajanje negdje ima spoj sa kučištom pa da je case pod laganim naponom (meni se desilo i komp mi se palio čim upalim prekidač na napajanju) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
zasto da to radi prstom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
ye, treba imati ampermetar, a prst je u vecini slucajeva solucija za rjeshavanje problema "pod mus". ![]() naravno ako imas ampermetar daj ampermetrom, ionako sumnjam da ti negdje probija, vishe mi djeluje da je napajanje oboljelo.
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Prije bih reko da mu ono tipkalo za paljenje negdje radi kontakt. Odspoji ga pa vidi.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Jadan prst....i onda kasnije ćete se čudit kaj će vas boljet kosti...auu najvjerojatnije je da onaj prekidač neispravan i da je negdje kratki spoj. Probaj sa drugim napajanjem ili kućištem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
V.I.P. član
Datum registracije: Aug 2005
|
ma samo clear cmos pa da vidiš ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Bio sam napravio clear CMOS i to nije riješilo problem, ako se dobro sjećam... ![]() Ali evo stavio sam none Windowse(ne zbog toga ![]() Btw. sad otvaram novu s NOVIM problemom :clap:
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|