|
![]() |
#2762 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Zvao Links i kaže da mogu platiti na rate kada podižem RX 470 Strix od 1480kn. Nego, Diners na rate mi je popunjen, limit gotovine ovaj mjesec pri kraju a ipak je prošlo više od 2 tjedna od Nitroa (1730kn) da ga vratim HG spotu. Nitro mi radi super, tih je, hladan nakon 1h testova pa za tih 200-250kn mi je možda nepotrebno. Mislim da ću otkazati moju narudžbu u Linksu.
![]() |
#2764 | |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
baš.. nakon njegovog posta, 10 poruka u inboxu je dobio.. cijena ostaje ista, ali dobije gratis borić za auto ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2768 | ||
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Ag008 odusta od svoje ![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
![]() |
#2771 |
Aiden Fierce
Datum registracije: Jan 2016
|
![]() |
#2772 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
@dekky A možeš usput riješit i freesync ako već ne CF, ili oboje ![]() UPS tek sad vidim da si već na R9 380-tki, računa sam da imaš neki prastari "Nevidijin" odron ![]()
![]() |
#2773 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Ma kakav crni cf ![]() Vec sam se odlucio za 1060 3gb ali sam kao cekao neku akciju ili nesto i sad opet vidim ovo... Hmmmmmm Mislim da cu je ubost !!!! ���� Nemam vise 380, prosao ju ljetos...za 1100kn...znaci sad upgrejd za 350kn za malo bolje performase...nije lose cini mi se... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2787 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2016
|
Ja sam u protekla 3 dana pričao 2 puta sa njima, i poslao im mail, nijednom nisu spomenuli da se otkazuje ili da se cijena promijenila, nego i kad mogu očekivati dostavu, valjda će se toga držati Možda zbog načina plaćanja, jer amex je već kao plaćeno, pa možda kao imaju neku obavezu, a vi koji plačate kešom niste još platili, ne znam, ali treba se svakako boriti |
![]() |
![]() |
![]() |
#2788 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Nema nikakve veze što si platio karticom. I ja sam bio platio karticom memoriju 21.9. koju nikada nisu isporučili, neće te teretiti i kraj priče. ![]() Vrlo vjerojatno da od ovog RX470 neće biti ništa, kao ni od onih memorija.
![]() |
|
|