|
![]() |
#2731 |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
Da, ok je trenutna ponuda. Ja sam dobio i Sportski plus paket za 15kn mjesecno na 2 godine. Jel ima netko da bi uzeo optiku jos? Nude mi 6 mjeseci dzabe HBO ako preporucim nekog ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2732 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2001
|
Uzeo bi ja, ali nemam mogucnosti 😢 Sent from my p4 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2733 |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
problem je bar u mom kvartu gdje se nudi optika,vrlo mali interes je preć na nju,čim se kanalice spomenu (mada su takoreć neprimjetne),prestaje svaki razgovor sa ljudima,iako su ugovori poprilično povoljni prilikom uvođenja,što bi u konačnici moglo značajno usporiti,a vjerojatno i usporava širenje optike.
![]() |
#2734 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ekipa, ima li tko da koristi Backblaze i kakve su mu brzine? Fala!
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2735 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Gdje su njima serveri? HT je većinom imao bolji link prema DE/AT... gdje je recimo Bnet na paketu 50mbps tamo imao velik ping te oko 20-30Mbps. Ako bi uzeo HT-ovu optiku na 100Mbps, upload do tamo bi trebao biti ok ako je čak i u SAD-u
![]() |
#2736 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Tu: ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2738 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ne znam,ali na je sutra uzimam,imam 15 dana da se prodmislim,twko kaze prodajni. Ako bude sto povoljnije, ugasim ovo i za tjedan uzmem to povoljnije:-) Edit:uzeo,cekam 5 dana za ugradnju! Zadnje izmijenjeno od: Shuky. 12.10.2016. u 17:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2739 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
https://www.hrvatskitelekom.hr/Resou...d=2288&rType=2 ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2740 | |
Premium
|
Citiraj:
a drugog načina baš i nema da uđu u stan,i 50/10 je za većinu prosječnih korisnika više nego dovoljna brzina,da ne velim da su u mom susjedstvu ljudi zadovoljni i sa max 20/1,5 i pucanjima 4-5 puta dnevno ,jer eto 40kn je jeftinije,a i nema kanalica.
![]() |
![]() |
#2741 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#2742 | |
Premium
|
Citiraj:
Znaci gotovo sve isto kao i prije:-) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2743 |
Registered User
Datum registracije: May 2016
|
Ima opcija kako ne,niti jedan stan praktički u zgradi ili peterokatnici ne mora bušiti rupu za kabel da se uđe u stan, meni su i bnet i kabel od optike ušli jedan kroz bužir od parlafona a drugi kroz bužir od telefonskog kabela, koji s one užbukane razvodne kutije ide u stan, samo što je ovim tehničarima lakše izbušiti nego gurati sajlu tih 3m kroz bužir, a i ljudi misle da samo tako može ići...a mislim da nitko nije blesav odbiti optiku radi kanalice...a cijene su pristupačne, dobiti takvu brzinu za taj novac se isplati... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2744 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Još sam prošle godine u ovo vrijeme negdje pročitao da Tcom ima neki "pilot projekt" dovlačenja optike po HEP-ovim nadzemnim kablovima. Jel to netko ima/vidio u praksi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2745 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2015
|
Citiraj:
Poslano sa Samsung Galaxy a3(16) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2746 |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
Da, vidio ... Gornja i Donja BISTRA .. ocito bude i ostalo samo pilot projekt, putem Hepovih nadzemnih stupova. Zadnje izmijenjeno od: Pogy. 16.10.2016. u 11:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2747 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2749 |
Premium
|
stigao internet, nego koja je sifra za speedport w 724V type ci? i sto trebam napraviti da ga zamijenim sa svojim routerom? imam kredencije za uci u tplinka... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2750 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
šifra ti je serijski broj speedporta na naljepnici sa zadnje strane |
![]() |
![]() |
![]() |
#2751 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2752 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2754 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2755 |
Registered User
|
Slažem se ali kod mene su provukli bez problema kroz bužir od telefonskog kabela,jer on je tanak i ima mjesta u bužiru,a mislim da je lakše tako nego bušiti 30cm armiranobetonskog zida i onda mi još bušiti za kanalice... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2756 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
To ti je teren, sve zavisi od lokacije do lokacije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2757 |
Premium
|
Meni kad su slagali optiku nisu kabel iz ormarića do ONT-a "obukli" u onaj žuti bužir nego je ostao goli (kao flaks od ribičkog štapa). To je normalno tako? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2758 |
Registered User
|
To je druga vrsta kabela, imaš ili žuti ili taj prozirni kao silk za loviti ribu,tamo gdje ne mogu ići kanalice stave taj koji se ne vidi praktički...to je normalno kao što je kod tebe,samo pazi da ga ne oštetiš... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2759 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#2760 |
Premium
|
E hvala, znači sve je u redu. Od fasadnog ormarića do ont-a imam bužir a kanalica nema nigdje |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|