|
![]() |
#31 | |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
1. Brži je od Intela 2. Uzeo je tržište intelu.... ![]()
![]() |
![]() |
#32 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Gle , meni je soc A i agp zakon , i drzim se toga ko pijan plota - dok sve ne ode , ne kanim mijenajti . A hvalim jer sam slagao frendu komp - semprona64 2800 i dfi ploca , proc je odmah sa box coolerom isao sa 200 na 300 fsb , granica je bila na 350 . a zajedno je to platio dvoje 1350 kn. Moje je misljenje da ako sad kupujes novo - socket A treba izbjegavati jer je neisplativ na duge staze , a i cijenom bas nije povoljan . |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
trampa bude pa onda me nebude kostala gotovo nista... i nemoj mi govoriti o 64-bitnom.... buraz mi je dobio zbog odlicnog uspjeha komp pred mjesec i pol negdje... pazi koji(s obzirom na to da ima 12 god) Amd athlon venice 3200+ abit av8-3deye 1gb kingmaxa x800 by sapphire 160gb hdd 17" lg flatron... chieftekovo kuciste ono veliko serversko.... ja dok sam morao birati komponente veli stara da slozim do 8000kn....i slozio ja to i sad mi tak buraz ima komp jaci od mojeg ![]() ![]()
![]() |
#34 |
Hejter
|
Hvala Bogu , ja imam samo sestru pa nema sanse da dobije takav komp.iako nesto o laptopu se prica jer ja stalno visim na svom kompu pa nitko drugi ga ne moze koristit ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Hejter
|
Uz izliku kao svako malo treba prasinu ocistiti iz kompa , pa buraz ne brini budem ja tvoj kad ti odes u skolu , i rjeseno dok doma dodje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Hejter
|
Evo morati cu se malo useliti u ovaj topic - dobivam neku zamjenu za 9800pro , uz neku doplatu od oko 400kn mogu dobiti X800gt 256mb ddr3 agp . Da li to vrijedi ? Kopam po netu ali ne nalazim neke opsirnije podatke - jedino taktovi 475/980 i 8 pajpova , 6 vertexa . Zanimalo bi me koji je odnos na performanse 6600gt i imala li smisla takva kartica na mojoj konfi? i da li x800gt iskoristava tih 256mb , a ne da je ko npr. na 9600xt ? mislim da zbog takta i pajpova ima smisla . ako netko ima neki link za neki review bio bi zahvalan . |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
koristiti će tih 256mb tj. već može (cod2)
![]() |
#41 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Hejter
|
Izgleda da nema niti jednog reviewa za agp verziju . za pci-e ih ima podosta , jedino kolika je rezlika izmedju agp i pci-e kartice u performansama pri istom taktu? meni se cini da ne moze biti velika razlika,ali nasao sam negdje da pci-e daje vecu propusnost i da agp korsiti nekakav ghost bridge chip i dr . |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Hejter
|
Da , politika da mjenjas i socket i maticnu i graficku , cak i rame kod intela . Mislim da ipak ce biti dobra kartica - zapravo nadam se da cu to vec sve sutra rijesiti i uzeti ju , pa sto prije istestirati i staviti rezultate na net da ekipa zna sto ih ceka ak je kupe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]() Eto, tako da... nemas brige ![]()
![]() |
![]() |
#46 |
Hejter
|
E svaka cast - tako nesto sam cekao - uvjerljiv odgovor . mora da si u nekom zivotu bio trgovac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
|